Красотата на земята сме събрали във цветята! Пролетно- цветна тема 59

• 46 391
  • 728
  •   2
Отговори
# 660
  • на североизток от Рая
Мариетко, тук съм и те чакам.  Hug И знаех, че ще се включиш.  Wink

Е, жалко, че нямаш автограф, но това, което показваш си заслужава  и ще те топли.

Поспамих, но подписът ми е по темата.  Simple Smile

Hug

# 661
  • ГОре на черешата...
Автограф през септември - ще идват пак, там сме Peace
Лека нощ и цветни сънища Heart Eyes!

# 662
  • Бургас
Матце,това второто не е ли някакъв вид карамфил newsm78
Kosty,много са ти хубави цветенцата,малко завидях за гарденията Embarassed,не знам къде греша,но пак си заминава моята ooooh!
Относно боровите клонки,под бор и в близост до него чудесно ми се развиват,азалия,рододендрон,хортензия,камелия,това са все растения обичащи кисела почва.
Да покажа и още един отворен лилиум,вчера го щракнах,но цял ден ходих по задачи,а вечерта набързо ви прегледах само.
http://media.snimka.bg/s1/2247/030738558.jpg?r=0
А първия отвори три цвята вече
http://media.snimka.bg/s1/2247/030738559.jpg?r=0
Лек и слънчев ден ви желая,без бури ,градушки и подобни!

# 663
Вчера си поподредих тераската. Ето две снимчици на част от нея. Планувала съм, като си взема отпуска през юли, живот и здраве да я боядисам. Как ще се справя сама нямам идея, но ще опитам.
Скрит текст:

# 664
  • в огледалото на живота
Вчера си поподредих тераската. Ето две снимчици на част от нея. Планувала съм, като си взема отпуска през юли, живот и здраве да я боядисам. Как ще се справя сама нямам идея, но ще опитам.
Скрит текст:

Супер изглежда  Heart Eyes!
Страхотно място за отмора и релакс,браво!
А в ъгъла рибарски такъми ли виждам  или греша  Rolling Eyes

# 665
Скрит текст:

Супер изглежда  Heart Eyes!
Страхотно място за отмора и релакс,браво!
А в ъгъла рибарски такъми ли виждам  или греша  Rolling Eyes
Нее, два чадъра. Купих два, че един не стига, а за тента все не мога да заделя едно 500 лв.

# 666
Големи красоти сте показали отново   bouquet

Kosty, за съжаление цвета на хибискуса не е много траен. Отвори се в цялата си прелест и след 2-3 дена си е заминал.

# 667
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Голям порой ни залива в момента. Аз вместо да изключа компютъра, качих снимки. Да ви покажа някоя друга мисля.

тази роза много я обичам  Heart Eyes

Скрит текст:
напъпилата фрезия. Вече цъфна и ухае страхотно

Скрит текст:

небето подсказва какво предстои  Confused

невероятно ухание...

Hug

# 668
  • DE
Нели, красотааа.
VK, и на малка тераска може да се създаде уют. Ти си го създала!
Денима, чудесни са! Какви червени...завижд Mr. Green

# 669
И тук ни удави дъжда-порой.  Confused
Дано цветята в саксиите ми не изгният,но поне нямаше градушка.Ние сме на високо,а на ниското не знам какво е било.Все едно някой изливаше кофи с вода по прозорците и като излезе вятър,намокри всичките ми тераси,при условие,че едната е доста навътре.,Изми ми прозорците.  Laughing
Като ги погледнах петуниите отрупани с цвят-имаха вид. Wink
Денима и аз завиждам за този червения лилиум. Heart Eyes Wink

# 670
neli mar4 това последното да не е жасмин?  newsm78

Колкото до хибискуса, и моя онзи ден сутринта цъфна и докато да го снимам увехна... Жалко, наистина се надявах цвета да издържа повече...  Cry

# 671
  • Бургас
Здравейте дружина!Аз днес пожелах слънчев ден а то какво стана ooooh! Sad и при нас валя,но нормално.Като започна да гърми и трещи си помислих,че ще настане потоп ,но се разминахме.
Радвам се че ви харесва лилиума и аз си го харесвам много,има и още един червен пред отваряне,ще ги снимам всичките.
Редактирам се защото забравих да ви покажа една красотичка,не е мой,на брат ми е,и въпреки,че не си падам много по бодливковци цветовете са впечатляващи.

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 22:02 от denima

# 672
  • на североизток от Рая
 Елинка, не е жасмин храстът. Лоницера (Орлови нокти, Японски нокът) е. Много приятно ухае, направо задушаващо, ако си навреш носа в клоните. Но е приятен аромат, парфюмен.  Simple Smile

Денима, наистина зашеметяващи цветове има този кактус. Имала е майка ми такъв преди много, много години. Ухае ли? Имахме кактус с ухаещи цветове, но не помня как изглеждаше. Майка имаше над 17 вида кактуси. Как така изведнъж спря да ги гледа, кой знае.

А лилиумите ти ме завладяха много. И онзи ден ти казах. И ти ще си основната причина догодина  и аз да имам.  Hug

Моите цветя в сандъчетата са като прогизнали. Имам счупен цвят на мушкато, онова с точки и чертички от Мариетка. Всеки ден отваряше нов цвят, на букетче беше заприличало вече, но отвратителния дъжд го пречупи.

И цъфнала латинка имам вече, но е като опърпана и не я снимах. Оранжева е. Любимия ми цвят. И другите са напъпили, ще има снимки.

Хубава вечер!

# 673
  • ГОре на черешата...
Пpи нас в момента се излива, да това е точната дума - все едно някой излива с бидони над главите ни  Sick...докога?

Нели, пpиказна pоза, а хpастът/не е ли оpлов нокът/ е pазкош  bouquet!
Денима, пpекpасен бодливко Peace!

Китайските pози/хибискуси/ са с нетpайни цветове - най-много два дни и капят. Kо пък pазтваpят толкова много, че все има някой цъфнал Grinning.

# 674
  • Бургас
Нели,да ти кажа честно не си наврях носа да го душа.Беше съвсем набързо и понеже се впечатлих от огромния цвят набързо щракнах две снимки.То имаше и други красоти ама много бързахме.Аз отчупих от един огромен розов епифилум и сега ме е яд ,че и него не снимах,но моето парченце Laughingима цветчета ,макар и завяхващи,та утре може да ви го покажа.
Цвета и такъв
http://svejo.net/attachments/stories-photos/0062/1239/size_norma … fo.jpg?1358174664

Общи условия

Активация на акаунт