Анджелина Джоли претърпя двойна мастектомия

• 56 320
  • 1 713
  •   1
Отговори
# 15
  • Ænima/Albuquerque
Естествено, че не одобрявам. Всъщност, май не одобрявам факта, че го споделя. Да си го беше задържала за себе си. Сега цялото американско войнство ще хукнат да се подлагат на подобни операции. Заради евентуалност!
Не знам дали прочетохте коментарите под статията, но голям процент, точно това ще направят.

Започвам да се убеждавам, че тази жена наистина не е съвсем с всичкия си.

# 16
Одобрявам решението ѝ. Не, че изобщо моето мнение има някаква стойност, когато става дума за чуждото здраве.
Постъпката ѝ не е смела, а много смела.

П.П. Рискът не е просто някаква вероятност, а огромна вероятност. Не вярвам всеки да хукне да се подлага на двойна мастектомия, първо, защото е скъпо и второ - трудно за осмисляне, еле пък за прилагане.

# 17
Остеосаркомът не се открива с туморни маркери като този на гърдата и се явява в млада възраст, за разлика от този. Сравнението е неуместно.

# 18
  • София
Уважавам решението й, което не означава, че го одобрявам. Но щом тя е преценила, че това е най-доброто за нея, щом е преценила рисковете; след като смята, че това й гарантира по-спокоен живот от тук насетне, не виждам проблем. Няма начин да знаем как се е чувствала, какво е мислела и т.н., затова не си позволявам да критикувам.
С милионите в джоба предполагам, че нещата са по-различни, отколкото биха били при простосмъртните.
Единственото, което не одобрявам е, че Джоли реши да оповести за тази интервенция. Смятам, че е излишно разбунване на духовете. Е, ако има шанс с това да помогне на други жени в нейното положение, окей, но не знам...

# 19
Ако ти е писано да те обесят, няма да се удавиш. Сега, като си е отрязала гърдите, може да умре от рак на панкреаса или да я блъсне кола.

# 20
  • София
Джоли не е единствената, която прибягва до това, като превенция  Peace Още много известни жени са го правили и публично споделяли. Сещам се на първо време за жената на Ози Озбърн. Има хиляди случаи. За съжаление опира до пари. Няма да повтарям тонка и другите момичета  Peace Аз лично подкрепям решението на тези жени  Peace

# 21
Кое му е смелото? Да бягаш от нещо, което дори не знаеш дали ще се случи?

Между другото в 90210 има също нещо подобно и още от там се издразних на героинята, че заради едната му евентуалност си маха ячниците. Защото е възможно, но не сигуно.

Възможно ли е утре да ме блъсне кола? Ми, да спра да ходя по улицата, то  щото си отвяват хората и на спирките.

# 22
Благодаря за вметката Бърди сложих две въпросчета щом е важно да ги има
и още не е трудно да отвориш двата линка с новината

Новината ми е известна, благодаря; неясна ми беше целта на темата, но след последната редакция вече и това е ОК. Нищо лично, просто уточнение.

Подкрепям решението на Анджелина Джоли. Напълно и безусловно.

# 23
  • Враца
Аз искам да разбера повече за изследването,колко струва,как се нарича и дали тук в Бг може да се направи.
BRCA Testing
Естествено, че не одобрявам. Всъщност, май не одобрявам факта, че го споделя. Да си го беше задържала за себе си. Сега цялото американско войнство ще хукнат да се подлагат на подобни операции. Заради евентуалност!
Не мисля, че лекарите са толкова либерални и ще прилагат превантивна мастектомия на килограм.
Съпругата на Ози Озбърн си беше направила същата операция и също сподели пред медиите за това.
Статията и е написана толкова човешки, аз лично настръхнах рано сутринта, когато прочетох. Взела е решение и не мисля, че го е направила, защото е страхлива.

# 24
Аз одобрявам решението и, категорично при тези проценти!
Още повече одобрявам, че Анджелина поставя въпроса на всеослушание за да предизвика дебат.

Peace

# 25
Възможно ли е утре да ме блъсне кола? Ми, да спра да ходя по улицата, то  щото си отвяватхората и на спирките.

Ако е 87% шанса да те блъсне кола караща с над 100 км, когато пресичаш магистралата, ще я пресечеш ли?

# 26
Остеосаркомът не се открива с туморни маркери като този на гърдата и се явява в млада възраст, за разлика от този. Сравнението е неуместно.

Визирах ампутацията като превантивно средство. Хайде да си представим, че някой ден се появи технология за изчисляване на риска от поява на остеосаркома. Ще предприемете ли ампутация?

# 27
  • Ænima/Albuquerque
Не мисля, че лекарите са толкова либерални и ще прилагат превантивна мастектомия на килограм.
Съпругата на Ози Озбърн си беше направила същата операция и също сподели пред медиите за това.
Статията и е написана толкова човешки, аз лично настръхнах рано сутринта, когато прочетох. Взела е решение и не мисля, че го е направила, защото е страхлива.

Стига да имаш пари, бих казала, че са прекалено либерални.
Справка: Всички прекалили с пластичните операции, тези с роговете, скулите и прочие извратени импланти по лицето и тялото, а ти та за едни гърди!

# 28
Възможно ли е утре да ме блъсне кола? Ми, да спра да ходя по улицата, то  щото си отвяватхората и на спирките.

Ако е 87% шанса да те блъсне кола караща с над 100 км, когато пресичаш магистралата, ще я пресечеш ли?

Не, няма да пресека. Може и да не беше точно сравнението ми, но се разбира какво имам предвид. Твърдо и категорично не одобрявам и няма нещо, което да бе убеди в обратното.

# 29
  • Враца

Стига да имаш пари, бих казала, че са прекалено либерални.
Справка: Всички прекалили с пластичните операции, тези с роговете, скулите и прочие извратени импланти по лицето и тялото, а ти та за едни гърди!

Говорим за различни неща. Мастектомията не минава в графата козметична операция.
Може би си права, че вероятно има и такива лекари.
Някак си ми е трудно да повярвам, че ще се създаде  нова "мода".

Общи условия

Активация на акаунт