Анджелина Джоли претърпя двойна мастектомия

• 56 324
  • 1 713
  •   1
Отговори
# 420
Катрин Зита Джоунс се разболя от циклофрения, влезе в болница и говорителката и официално оповести случая. Съпругът й Майкъл Дъглас се разболя от рак и направи същото.
Анджелина ги последва. И куп други световни звезди признаха публично и в прав текст за здравословните си проблеми.
Питам се, кога една българска " звезда" ще излезе и признае, че е болна от рак,  има психични проблеми или нещо подобно?! Питам се, не от нездрав интерес, но никога не съм разбирала, защо българина, известен или не, се срамува от болестите и нещастията, които го спохождат?

# 421
Катрин Зита Джоунс се разболя от циклофрения, влезе в болница и говорителката и официално оповести случая. Съпругът й Майкъл Дъглас се разболя от рак и направи същото.
Анджелина ги последва. И куп други световни звезди признаха публично и в прав текст за здравословните си проблеми.
Ама Анджелина не се е разболяла! Просто има вероятност да се разболее... Кой няма? Сега световните агенции ще се разсипят да ни съобщават процентите на вероятност на разболяването от каквото и да е но кого и да е световно известен, защото свестните известни хора по света правят така. Ужас! Tired

# 422
  • На земята, която е всъщност звезда.
Анджелина е известна и фактът с операцията рано или късно щеше да напълни жълтите страници. Естествено, като интелигентна жена, тя предпочете сама да съобщи новината.

Известните са любопитни за обикновените хора и са обект на засилен интерес. Милиарди жени раждат, но само известните намират място на кориците. Толкова ли е трудно да се схване това?

# 423
Не фактът с операцията, а резултатът с имплантите на поредната филмова премиера.

Не е въпросът с извесността, а нейното преекспониране. И Кристина Апългейт се подложи на това, Шерил Кроу, Кайли Моноуг, Анастейша, Синтия Никсън и други минаха през ада на диагностицирането и лечението на рака, но за тях няма да ми надуват главата месеци наред. Жените съобщиха за заболяването, предприемането на лечението, излекуването, основаха фондации, правят всяка каквото може, но не ми ги натрапват от всички възможни информационни източници. Сега ще ми напишете, че тя не е виновна. Ами виновна е, защото Анджелина сама си "изработи" този медиен имидж, който я спаси от образа на холивудската откачалка.

# 424
  • На земята, която е всъщност звезда.
Не фактът с операцията, а резултатът с имплантите на поредната филмова премиера.

Не е въпросът с извесността, а нейното преекспониране. И Кристина Апългейт се подложи на това, Шерил Кроу, Кайли Моноуг, Анастейша, Синтия Никсън и други минаха през ада на диагностицирането и лечението на рака, но за тях няма да ми надуват главата месеци наред. Жените съобщиха за заболяването, предприемането на лечението, излекуването, основаха фондации, правят всяка каквото може, но не ми ги натрапват от всички възможни информационни източници. Сега ще ми напишете, че тя не е виновна. Ами виновна е, защото Анджелина сама си "изработи" този медиен имидж, който я спаси от образа на холивудската откачалка.

Хайде, хайде, и за Кайли и Анастейша достатъчно се пишеше. Пък как Оливие съпровожда Кайли на химо и т.н., и т.н. Колкото един човек е по- интересен на масите, толкова повече е в окото на обективите. За Синтия пък се пише повече за хомосексуалността и бебето, защото това е по- интересно от лечението.
Ако не искаш да ти надуват главата за двойната мастектомия на Джоли просто не четеш новините за нея и не участваш в теми като тази. Но да твърдиш, че ти е досадно и да пишеш тук, хайде много моля...  Laughing

# 425
Не ми е досадно...засега, но ще ми стане. Статията ще избегнеш, но заглавията няма как. Иначе влязох тук по друг, личен мотив.
Писаха, Вселена, така е, но си залагам къщичката, че онази медийна отразеност ще бледнее пред статийната диария, която ще се отприщи.

# 426
Момичета, вие май си почесвате езиците ? Или от любов към спора...?
Знам ли..
Не бих взела отношение в тази тема, ако не бях пряко засегната от проблема.
Любопитен факт е, че Джоли се е решила на тази интеревенция... за Вас.
За мен е напълно нормално да го направи.
Звучат ми смешни разсъжденията ви за увисналите цици, които е искала да смени...
Искам да попитам - колко от вас имат силикон в циците си? И знаете ли, какъв риск крие той ?
Аз мисля, че имаме едно гениално изказване, достойно за край на темата! Laughing
Джоли се е решила на тази интеревенция... за Вас.
Това е то, тя е като един Христос за християните!

Четох постингите, ама много насериозно повечето взимате... Като е казано по ТВ, дали наистина е вярно? Колко са новините по новинарските емисии? Нищо, най-много до три... после ти дават я криминални хроники, я кой ще има концерт, кой какво си отрязъл... къде са истинските новини? Седим в интернет, а не знаем какво действително се случва по света.

# 427
Ще взема да си извадя мозъка... Така вероятността да заболея от рак на мозъка, пък дори от менингит, енцефалит и прочее ще намалее неимоверно...

А "утре" Анджелинка ще я "бутне" кола... Какво ще си изреже за да намали риска?
Joy О, stelt77, ти си чудесна! Не мога да спра да се смея! Hug Joy

Вие двете добре ли сте? Много глупости прочетох в тази тема.

Ако бях на нейно място бих търсила алтернативни терапии и методи. Peace

Свекърва ми почина точно от такива алтернативни терапии и методи Stop

по темата - превантивно не бих си махнала гърдите, но при най-малкото съмнение за рак - веднага. И после ще си сложа грейпфурти, а не мандарините, които нося сега Wink

# 428
Camino, не не съм мислила за това, хал хабер нямам от такива неща. Но ракът на гърдата е много често срещан при жените, така ли е?

Статистиката е, че от жените болни в САЩ от рак, всяка трета е с рак на гърдата!
Това е най-често срещаната форма на рак при жените в "напредналите" страни!!!
Като се вземе предвид тази информация, отговорът на въпроса, защо е махнала първо гърдите, а не яйчниците, мисля, че е елементарно да се проумее!

# 429
Знам. И не само в Канада. Но понеже се се споменава възвишеността на това, че здравето стои над суетата... Нали е пожелание реконструктивното възстановяване на формата на гърдите при мастектомия? Не е задължително? Или е?
Пак тази 'логика'. Това, че си избрал здравето преди суетата не значи, че не можеш да се погрижиш и за суетата. Изборът понякога не е 'или-или', а 'и', а човек може да бъде доволен и със second best решението.
Всеки предполагам има някакви граници, отвъд които би се погрижил за суетата си, колкото и да е над нещата.
Освен това продължавам да не разбирам защо се пише толкова за рак на яйчниците, за рак на нещо си и т.н. при положение, че се обсъжда конкретен случай с конкретни данни. Жената е имала риск от определен рак и предприема превенция срещу него, аргументирана, обсъдена със съответните специалисти.
Дай сега понеже на форумките ни е скучно да й изрежем още каквото се сетим, нищо, че може да не представлява риск за нея.

# 430

Джоли се е решила на тази интеревенция... за Вас.

Това е то, тя е като един Христос за християните!

И за теб курс по четене с разбиране. Авторката има предвид, че за нас е любопитен и необичаен факта, а не че Джоли се е оперирала заради нас.  ooooh!

# 431
То е ясно че се оперира заради себе си и семейството си,
но фактът, че го споделя по такъв начин, при нейните ПР възможности да го скрие примерно, за мен е достатъчен

# 432
Разбирам, че взетото решение предизвиква силни емоции, шок, потрес, особено като се има предвид, че подобна практика е непозната в България. От къде обаче тази злоба - пръкнала била не-знам-колко деца, увиснали и циците и затова ги била напълнила със силикон, ама решила да измисли цялата история с мастектомията?!

Ами, чак пък таквиз чувства за някаква актриса... Бъркаш доста за чуждите емжции.  Laughing
Злоба пък баш- съвсем си се оплел/а/.  Rolling Eyes На кого му пука на черупката какво е рязала и защо. Да не е близка на някого тук, че да страдаме и да тръпнем за нещо, което дори не е свързано с налична болест?
Питаха ни ние дали бихме- ми някои не бихме. Simple Smile Толкоз.

Словоизлиянията, че решението на А. Дж. било взето поради неинформираност, неграмотност и какво беше още в този род, са меко казано доста наивни.

По- наивно е да се подложиш на излишна интервенция, т.к. доста хора тук не сме убедени в нуждата от обсъжданата, това е основен мотив да не посегнем към ножове да чистим здрави органи и тъкани превантивно. Простичко е. Наивно- в никакъв случай.
И на превенцията си обръщаме внимание, редовно, при това. Но операцията не е такава, има и други, неосакатителни методи.
Неграмотност чак пък- също не. Може и някой да е писал, не чета всичко, понеже няма много какво да науча оттук, но грамотност на непознати хора няма как да се обсъжда. Поне от мен, нищо, че тук повечето хора си пишат каквото им душа сака и отприщват емоции. Последното е полезно все пак, добра страна е на подфорума.
..........................................................
Сега се връщам да видя дали има написано И нещо полезно по конкретно зададените от вчера въпроси относно доказаността от нуждата на интервенцията и възможността въпреки обрязването на здравата тъкан да се развие рак в околната останала такава.
..............
Някой по- напред мярнах да пише, че се "режели" здрави сливици. Ми не е винаги така. При големия ми син здрави нямаше, нямаше такъв период. Трима специалисти УНГ заявиха, че поддържат постоянно токсално огнище, постоянно са с гнойни торбички и възпаление. Наложи се да ги махнем такива. Нищо общо няма с обсъжданата тема точно това. Поне не и при нас. Според лекарите де, не според мен.

# 433
https://en.wikipedia.org/wiki/Human_genetic_variation

Ако утре СЗО се произнесе,че бьлгарският народ е застрашен от Ген Тип 681 за развитие на рак на бьбреците,дали всички ще повярват и ще се подложат на доброволно спендиране на бьбрек?
А.Джоли е била в 13% да не развие рак.Защо се е подложила на операция?

# 434
  • София
https://en.wikipedia.org/wiki/Human_genetic_variation

Ако утре СЗО се произнесе,че бьлгарският народ е застрашен от Ген Тип 681 за развитие на рак на бьбреците,дали всички ще повярват и ще се подложат на доброволно спендиране на бьбрек?
А.Джоли е била в 13% да не развие рак.Защо се е подложила на операция?

Предвид лошия и опит със заболяването и смъртта на майка и и почти 90% вероятност и тя да развие рак, защо ли според теб се е оперирала?? Странна работа.

Общи условия

Активация на акаунт