Отговори
# 210
Anni0422, замислих се за този комплект, но още не съм оглеждала цените на помпите за кърма. Моя позна ми препоръча Томи Типи, тъй като помпата на Авент не й е паснала на гърдата.

maria_magdalenna, свърших вече четвърта тубичка с масло. Мажа всяка сутрин. Контрактубексът ми го препоръча аптекарката, след като й казах какъв е проблемът. И даже каза да мажа докато са още червени. Разбира се, не приемам мнението й за миродавно, затова пиша и тук Hug Какъв е кремът, който ти си ползвала?

-Petia-, горда майка си ти Heart Eyes Да ви е честита победата!

# 211
Puffy1988 ,БЛАГОДАРЯ.И аз по тях смятам,тая вечер майка ми идва и голям спор с нея.Смята и тя,и аз ама пусто не мога да я оборя,че сега влизам в 5  Twisted Evil Както и да е за мен е важно да съм добре и аз, и бебка.На 20 съм на жк,да видим какво ще каже док.На фм съм началото на юни.
Kikito86 ,как да ти кажа ,нямам представа.Преди в Макаронената имаше магазинчета с хубавки бебешки дрешки.Аз и за Диди като тръгна да търся нещо се оказва ,че няма такъв детски магазин да ни хареса нещо/а не сме от претенциозните/Пазаруваме от 100 магазинчета разхвърляни из града.
Anni0422  ,Веселото,честити моми!
Във ФБ как да ви търся да ме добавите?
-Petia-,честито ви сребро!

# 212
zvezdi4ka* наистина не поня име, беше някакъв със златен прах вътре, специален за премахване на стрии, поръчах с го по каталога на Орифлейм, обаче има едно 5 години от тогава. Контратубекс и аз ползвам, искам да си махна някой белези от операция, имам и други НО когато забременях го спрях веднага и го прибрах. Освен него ползвам и други такива, Лиотон 1000 е между тях, който пък се оказа абсолютно неефикасен крем, но това е друга тема, тъкмо се навих да си взема комплекта Микровенен  на д-р Тайс и забременях. Остава за след кърменето чак. Като родя и спра да кърмя ще продължа. Вярно, че са на билкова основа, но, аз предпочетох да ги спра.

# 213
Сонка във фейса за по сигурно памперс щете добави пиши на нея. Инъче аз преди няколко дена  случайно те открих там покрай общи познати, понеже видях твои снимки в снимка и те познах. Пратих ти покана, но не прие и си помислих, че след като те няма в групата явно не си ползваш профила. Мога и аз да те добавя, но трябва или да си ми приятел във фейсбук или да си пратиш имейла на лични.

# 214
На мен секса ми е забранен, заради контракциите, и заради това сигурно пък желанието ми е огромно Simple Smile, мъкииии. На всичкото отгоре и само еротични сънища сънувам.

и аз  Sad
С първото дете никакво желание, даже изпитвах погнуса от човешки допир , вкл. и от мъжа ми, от майка ми...Само до ръката да ме допре някой, все едно оса ме ужилила. После обаче ела да видиш - както ми слезе кърмата и ми се отприщи мерака, едва дочаках да се прибера вкъщи! Добре,че раждах с операция и нямах постродилно кървене.

Сега пък с това огромно желание не знам след раждането да не ми изчезне. Една съученичка 6-7 месеца след раждането въобще не искаше да прави секс, много се тормозеше, обаче желание не идваше. Накрая заради мъжа си почнала да се насилва и малко като в поговорката "апетита идва с яденето".... уж й се възстановил мерака, ама пак не в пълната си страст.

Малко тъп въпрос, ама при секциото няма лохии ли? newsm78

Като си спомня след първото раждане.... определено бих предпочела в момента да наваксам в областта на  luvbed , че след това то са кървави истории, то са сухотии, то са сбъркани хормони... поне при мен беше така. Не помня колко, ама поне 6-7 месеца, кажи го почти колкото една бременност време, мина преди да се нормализират нещата.
Иначе меракът не липсва Simple Smile, и при мен също се появяват еротичните сънища Embarassed Странното ми е само, когато бебокът се разрита. А пък по обясними причини времето "за действие" е след като баткото заспи, тогава пък малкото се събужда... абе красота Simple Smile А пък като станат и два броя, които да спят по различно време и в различните стаи, сигурно съвсем ще я втасаме...  Mr. Green

Честити розови гащи на разбралите пола скоро Simple Smile  stork-girl Пък и на сините, де Simple Smile stork-boy

Аз имам чувството, че от сто години не съм ходила на преглед. Добре, че поне засега (да чукам на дърво) нямам и кой знае какви въпросителни и проблеми, което ме кара да се чувствам спокойна. Шкембето расте - къде от юнака, къде от растящата лакомия... страх ме е да се кача на кантара сега. Успокояващото е само, че още ми стават едните дънки от преди да забременея Simple Smile

# 215
  • София
Привет, банда!

Влизам по никое време и аз да се отчета с резултатите от ФМ днес.  Щатлива съм, защото всичко на бебка и е наред.  Потвърди се, че е "тя" Wink  Докторът видя някаква нередност с моя бъбрек, но ще се консултирам с нефролог, надявам се да не е нещо сериозно.

Това с еротичните сънища и при мен го има Embarassed  Иначе не сме спирали с ММ, но определено е много по-рядко от преди да забременея.  Нещо май при мен желанието не е толкова силно Rolling Eyes
Лулу, и при мен така с първото раждане - мина известно време преди да се нормализират нещата - лохии, безсъние, вечно течащи гърди ooooh!, липса на време да се погледна като жена...  Сега ми се иска да наваксаме преди да се появи малкото, но пък от известно време съм се заборила с едни гъбички ooooh!

звездичка, какво пише на листовката на Контрактубекс, може ли да се ползва по време на бременност?  Попитай си лекаря може ли, иначе на мен ми звучи логично да третираш стриите още докато са съвсем пресни.  После май става почти невъзможно да се заличат Confused
Маслата против стрии се ползват, за да не се стига до появата на такива, а не за да заличават вече появили се.

Помпа с чисто сърце глаувам за Медела Peace  На мен консултант по кърмене ми я препоръча навремето. 
веселото, автоматична ще ти е от полза само ако се налага да цедиш по много (например ако бебето не иска от гърда и се налага да го храниш от шише).  В противен случай, ръчната ще ти върши добра работа.  Пък и казват, че за жена, която за първи път се цеди, не се препоръчва автоматична - много силно засуква, може да ти се стори много шокиращо и болезнено, може да си направиш травма, без да искаш.  При ръчната ти определяш силата и честотата на засмукването.  Това знам аз в общи линии. 

Петя, голям образ си, на всеки твой пост се забавлявам много Mr. Green

# 216
Добра вечер, дами!

Лулу, аз си имах кръвотечение повече от месец след секциото, така че няма отърване. Индивидуално е колко ще продължат, както и при естественото, но ги има Simple Smile На мен ми се върна тъпкано почивката от цикъл за цялата бременност  hahaha

Честити розови гащи на всички!  Hug

Айде Пете, твой ред е сега да се похвалиш с розовко Mr. Green Иначе честито на синковеца, мамина гордост!

Памперсче, най-накрая се прибра ти, та да се включиш Simple Smile Аз се чудих дали ще те видя на концерта, както и други мами, които се бяха похвалили, че ще ходят, ама то от 50 хиляди души как да стане  Laughing

При нас с любовта е някак отмрЕла от самосебе си  Laughing Макар сега казаха, че ми е висока плацентата, но пък не трябвало да имам контракции. Даже новата лекарка ми изписа магнезий да пия по два пъти на ден, защото толкова скоро след секцио не било добре да имам контракции... Не че съм имала оплаквания, но за всеки случай.

# 217
Абе Сонка, в 6 месец ще влезеш, 23 седмица, споко петия си го минала baby_neutral
Петя квото е все си е твоето, ама аз наистина съм като горила в корема, краката и около брадичката има 2-3 натрапника.
За шишетата на Тими типи съм много навита, заради сходството с майчината гърда Mr. Green изказа се разбирачката Joy
Днес гледах ибей германия и си харесах разни глупости, ще поръчвам на мойта приятелка да оси hahaha

# 218
  • Пловдив
Лесно ви е на вас с първо да кажете-ми да е живо и здраво.Така е-това ми е най-голямото желание. Но две момичета, че и трето по-се преживяват, ама три момчета... Grinning Няма светлина в края на тунела. Няма...И коча казаха да сменя, ми смених го. Та така. Ама не губя надежда. Няма да ме разберете сигурно, но като видя някоя малка буба и направо се разтапям. Имам чувството, че ако е момче няма да го обичам достатъчно. Ей такива ми ти работи. Mr. Green

# 219
  • Gone with the wind
Пете, Пете, шматко-шматкава, в ранни зори ме разхили с този коч  Laughing

# 220
Добро утро Heart Eyes
Пете, споко бе, има време и за четвърто, като братовчеда на ММ, докато не стане женско няма оттърване Joy
Аз днес трябва си пускам урина, ама първата ли за деня или втората трябва да е , забравих  newsm78

# 221
 Joy
Петя, разби ме с този коч  hahaha

Бъзикайте се вие за четвърто, ама така на баща ми един приятел му се родиха 5 дъщери. Човекът вика, че само за дамски превръзки не може да му стигне заплатата Simple Smile

# 222
 Добро утро!
 Sleeping Beauty , честити розови гащи! Насочих се към Медела Хармони и днес предполагам, че ще я купя.
 Пете ,  smile3532
 Ани , пуска се първата урина.
 След малко излизам, за да си взема резултатите от изследванията.

# 223
Добро утро мами  Hug От два дни съм в болничен, и вече ще имам време да се включвам по темите по-често .
Бебчо си расте точно според седмиците и засега ще е девойка stork-girl, но моля не ми слагайте още пол, имам силното  усещане, че ще е момче Crossing Arms
За помпите за кърма някой написа за обикновената Бертони от Кауфланд, аз имам такава и като цяло съм доволна, пак ще си ползвам нея.
Петя ще го обичаш и още как, но въпреки това стискам палци за една прекрасна мома Hug

# 224

Малко тъп въпрос, ама при секциото няма лохии ли? newsm78

Понеже при секцио ти правят пълна ревизия на матката, кървенето е минимално. При мен в първите два дена изтичаха по-едри парцали, а после беше по-малко от мензес и всичко свърши за десетина дена.

Петенце, всички ние те облъхваме, даже направо обстрелваме с  позитивна енергия в очакването на девойка! Така че ще бъде!  Hug
Гледам те във ФБ- страшно лъчезарна жена, много ти се радвам! Мисля, че си от породата, които се разхубавяват с момиче и по някакви си мои причини съм почти сигурна,че новия коч е уцелил хромозомите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт