Отговори
# 285
 Привет! Включвам се за малко, че пиша от телефона.
 На обяд писах, писах пък се изтри и ме домързя да пиша пак.
 Купих си ръчната помпа на Медела с подарък несесер на Медела с включени продукти за гърди (продават го и отделно на цена от 50лв.  Shocked , та съм на далавера Whistling) от Хиполенд. И в ДМ хванах промоция днес, за която досаждам два дни, понеже нямаха в наличност подаръка- при покупка на шампоан за тяло и коса на Topfer (някакви нови са, био, имам съммнения, че са тяхна марка) получих комплект от термометър за вана, лигавник и 4-5 мострички на техни продукти. Много добре изглеждат, няма да купувам тъкмо термометър.
 Това е засега от мен.

# 286
Здравейте мами!
Днес и аз сефтосах първата покупка. Ританки и камизолка, чисто бели. Понеже още  не знаем момък ли ще е, девойка ли, не смея да купя нищо. Но трябваше да купя нещо зо бебото...

# 287
Лулу, пак съм абсолютно съгласна с теб. Все едно си изразила моите мисли и за раждането и аз (не)ходенето на лекар и за лекарствата..., а бе за всичко Hug
А все още няма никакви покупки, вчера ми обещаха някакви неща, та ще видим.
Бебчо вече стана по-активен, дори днес ми подскачаше корема, няколко пъти Laughing

# 288
Лулу, тва го четох днес, че бебето в края на 6 месец е почти килограм и обикновенно както застане в седмия месец така изкарва до края Mr. Green, но това не значи че не се преобръща и мести, но вече му е по-трудно, можело с някви насочени масажи да се промени положението на бебето baby_neutral иначе мойто за сега е свитичко горкото, и ме рита яко даже подскачам hahaha

# 289
  • Пловдив
Честити ви покупки, със здраве да си ги ползва бебчо септември. Чакаме снимки да се порадваме и ние.
veselotof Тая помпа на Медела в крайна сметка, колко пари е - в сайта на Хиполенд е 90 лв.
Сега ще видим аз дали се набутах, че спечелих на аукцион нова механична помпа за кърма на Tommee tippee. Да видим дали няма да излезне някой боклук.

Абе един тъп въпрос това ММ - моето мило ли значи или  newsm78
Че предния пост го написах сефте, пък е срамно да пишеш нещо дето не му знаеш името.  Embarassed

А за мокрите сънища няма да ви казвам до какви контракции и болки в корема ме водеха и се събуждах. Та по тая причина хич и не си помислям... с тоя спонтанен аборт и дърта първескиня въобще не ми се рискува. А т.нар. ММ  Grinning имаме си оригинални дупки в матрака - множество с най-различни размери, ако му е зор все ще му свършат работа.

Хич не го и мисля раждането каквото сабя покаже на момента. Не ми се ще да се вкарвам в разни филми. Само гледам технически и логически да се подготвя, колкото разбирам и колкото мога. От там нататък си има професионалисти за тая работа. А на мен каквото ми е писано това ще изживея. Важното е в крайна сметка боли неболи да си гушна едно сладко малко здравичко бебче.  newsm30

# 290
 Диана, 88 и някакви стотинки е помпата с несесера, който иначе е 50. В сайта не са обявили комплекта. От многото изчетени мнения от майки, стигнах до извода, че марката е най- добрата. Има и една година гаранция.
 ММ според мен е моят мъж.
 За раждането съм се насочила към секцио ( нямам показания ).

# 291
Айде като сте почнали за раждането да си кажа и аз, че съм за естественото. Дано нямам противопоказания и да мога да родя както искам (с или без болка, ще го преживея Laughing)
Днес случайно си взех 2 стъклени шишета. Много се радвам, понеже мислех, че трудно ще открия, а то съвсем неочаквано ги видя мъжО.  Даже не бяхме тръгнали с тая цел...

Имам 2 въпроса към вече раждалите и гледали бебче:
1. Достатъчно ли е да пера дрешките на 40 градуса и да ги гладя после?
2. До кой месец гладихте дрешките?
3. До кой месец стерелизирахте шишетата и посудата?

Лягам, че съм капнала. Лека нощ на всички  Hug

# 292
  • Пловдив
Dund1chk4,
1. По-добре на 60 градуса. Би трябвало да е памук всичко.
2. До 6 месеца.
3. До 6 месеца.
Днес чета, че Галена Великова чака момиче и се възмущавам гласно, че това е пълно безобразие и върховна наглост! Всички може да раждат момичета, само аз-не и от кухнята малкия се обажда мъдро:
"Мамо, ти не разбра ли, че ти е писано само момчета да имаш?"
Щях да припадна.  ooooh!

# 293
Мамчетааа,и аз да ви се похваля  Mr. Green
Дойде ни количката,много е хубава - беличка със зеленко
Честито! Скоро и с още покупки да се похвалите! Нашата 1stroller ( hahahaкаляска) е Nuna pepp

DianaR, и аз съм на твоето мнение за раждането. Както и да протече бебчо ще излезе все някак, пък каквото и да изживеем минава и заминава. За това не го мисля, нито се притеснявам. Все пак няма да раждам на полето (надявам се) Mr. Green А иначе природата го е измислила най-добре. За това се надявам да мога да родя нормално.

Цитат
"Мамо, ти не разбра ли, че ти е писано само момчета да имаш?"
-Petia-, ама вие цялата рода сте с чувство за хумор  hahaha

# 294
  • До морето :)
- пера на 50 градуса
- гладех до 3-тия месец
- не стерилизирах нищо, 4-5 пъти биберона, до 4-5 месец.

# 295
Като заговорихте за безсънието - и аз отново съм кукуряк. Малката не спира да кашля, а мъжо хърка като дъскорезница  ooooh! Но и без тези екстри рядко изкарвам по цяла нощ сън, а после на работа съм като парцал и съответно ме почват контракции. Така бях и предната бременност. И като излязох накрая в болнични, като се наспах и нямаше повече никакви признаци да раждам, а бях в 9ти месец  Mr. Green

Сега много ми се прияде нещо и си го направих - с тази бременност постоянно ми се прияжда по нещо, а предната пък точно обратното, рядко ми се ядеше каквото и да било. Да видим как ще се отрази накрая този апетит  Mr. Green

Аз за количките стигам до извода, че ми трябва и комбинирана и лятна, въпреки намеренията ми да изкарам с една. Лошото е, че в гаража ни има вече 3 колички от племенниците, но двете са ужасно раздрънкани, пък третата трябва да минава за лятна, но е доста дървена и тежка. Не знам дали е от употребата (понеже са ползвани поне от 1 до 3 деца), но са Чиполино или разни куча марка. И сега се чудя дали да взема направо лека лятна количка, а зимата да избутам с някоя от раздрънканите или направо да си взема комбинирана за зимата и после да търся лятна. Комбинираните нещо не ме устройват като килограми  newsm78 И без това не знам дали номер две ще уважава количките за разлика от кака си  Mr. Green

# 296
Няма сън, нямааааааа! А така да ми се спи.  newsm46 Това моето като е кукнало в 4:30 и край. А аз легнах към 1ч.  Crazy Ставам да търся нещо като кафе, че свърши вчера моето, а сега не мога да ида до магазина.  Crossing Arms
Ха, добър ден.  Grinning

# 297
Лече, веднага те черпя едно кафе, какво пиеш newsm78
Добро утро, незнам с малки деца как спите ама аз с бебе в корема и ме буди в тъмни зори, кво бабинта си иска незНам. Въртя се с часове задрямвам и телефона звани за ставане.
Снес пак е ден за път слетобед пак до Бургас ще ходя, дайте идеи за готвене на нещо newsm78
Малина, изкарай зимата с тия дето имаш, пък пролетта си купи но хубава количка, хем ще видиш дал детето ще се вози в количка, хем финансово ще се облекчиш, това е Моя съвет Embarassed Hug

# 298
Аз ще готвя нещо с чушки. Ей, никога не съм ги обичала кой знае колко, даже съм ги отделяла ако ги има в яденето/салатата. Сега умирам за тях. Не вярвах, че може наистина да ти се яде нещо. Свързвам го с факта, че имам нужда от витамини. Аз все салати гъча.

Ани, мерси мила за кафето, ще се възползвам.   bouquet

Малина, и според мен на първо време изкарай с тези, които имаш, а после купувай. Може да вземеш след това някоя по-хубава лятна количка, която ще ти върши работа и за спане на детето.

# 299
Добро утро!
Сядам набързо, че ме чака готвене и ако остане време преди обяд разходка.
Дундичка аз всичко и на всички вкъщи винаги съм перяла на 40градуса така правех и с дрешките на малката. Изварявах в тенжера до 6-тия месец по веднъж по ден, но аз кърмех и имах само едно шише за вода, което се ползваше за две глътки след кърмене, един биберон и помпата. В последствие ползвах и второ шише, в което слагах кърма от фризера, ако се наложеше да се храним навън. Пък за гладенето никак не обичам да го правя. Гладех до шестия месец дрешки, чаршафи, чорапки, а след това само материи, които много се мачкат.

Общи условия

Активация на акаунт