Отговори
# 480
Amely, пиеш сама, а? Joy абе много са нетактични някои хора Whistling аз пак днес пак получих място за сядане в градакия транспорт Embarassed

Офф, кво да правя, ще се тъпча довечера с хапове, ама ми е много чудно от де са се взели тия буби нямам никви други симтоми като главоболие, високо кръвно или подуване на краката newsm78 ме искам да ходя в отделението  smile3511

Немирна, главоболие може от много неща да имаш, аз като спрях да пия кафе го получих, за това пропих пак Peace виж да не си променила режима нещо  Flutter

# 481
Аз по принцип нося на всякакъв хумор, ама тия дни както съм подпалила с ремонта, операцията на майка ми и разправиите с моя АГ, само ми е до смешки! Да не ви казвам,че после се почнаха едни въпроси, пък едни спомени от нейната (на фризьорката) бременност, което въобще не ми се слушаше.  #Cussing out

Смешното е,че после взех Ива от градината и там едно момиченце ме пита " Извинете, вие бебе ли ще раждате?" Laughing - явно и децата чак сега са заподозрели истината, а иначе детето всяка вечер аз си го прибирам и нося едни и същи дрехи, с които еднакво (не) ми личи.

На мен главоболие ми минава с много пиене на студена вода и сън. Студената вода вдига и кръвното.

Болничните - ето сега като се ограмотих по неволя, да си кажа- се плащат ако ти ги издава АГ специалист/ комисия, който няма договор с касата. Същото като прегледа на частно. Не е незаконно. Но ако си регистриран при АГ,който има договор с каса и се явяваш пред комисия, която има договор с касата, е незаконно да ти искат пари. Има си комисии към НЗОК, има си и частни, частните си имат тарифи и това е ОК.

# 482
  • велико търново
здравейте мам4ета и бъдещи мамам4ета,реших да се запиша в този форум тъи като и ние 4акаме бебо септември месец Simple Smile успех и целувки на вси4ки  Heart Eyes

# 483
Добре дошли на raq2 и shirina!

Честит имен ден на raqsvetlina и на всички други, които празнуват днес!

На мен ми беше много шантав ден, за щастие е към края си  Simple Smile след едни дълги саги със забравени и объркани ключове, накрая правихме тест с едни ученици в кафето (е, за тях беше може би най-приятния тест, който са правили)  Mr. Green Не знам за вас, но аз се чувствам като една ходеща топка, днес облякох една рокля, че беше горещо, ама с нея съвсем кръгла станах ooooh!  нещо му отпуснах края аз с килограмите (+6 вече, с тенденция да станат +7), ама най-лошото, че не се чувствам добре в коожата си така - хем ми е тежко, хем незаситено, хем не се харесвам в дрехите си - изглеждам най-прилично и удобно по клин и туника, но така пък не мога да отида на работа.... Работещите мами, как ходите облечени на работа сега по топлото време? newsm78

Amelly, развесели ме и мен твоята фризьорка. И мен днес всички ме загледаха и коментираха - аз го отдадох на роклята, но може внезапно масово да е почнало да ни личи Mr. Green

Главоболие почти никога не съм имала, но вчера и днес и при мен се появи като тъпа неспираща болка. Така им се получава като се събудя и стана рязко ( без да се повъртя 5 -10 мин в леглото, за да се разсъня), на това го отдадох, но може и нещо от времето да е.

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 22:38 от Lulu25

# 484
Добре дошли на новите мами   bouquet
Само с хубави работи да се хвалите Simple Smile
Минава ми тъпата глава  Mr. Green
Бебо ме усеща,че нещо не ми е в ред и цял ден ме подритва,но му говоря и го успокоявам  Rolling Eyes
Вече разбира,че говоря на него  smile3521
Вие говорите ли на бебовците си  newsm78

# 485
Nenimira,  не само му говоря ами го черпя с безалкохолна биричка и сладичко  Whistling  Mr. Green

# 486
  • Пловдив
nenimira, почнахме да си приказваме, особено като ме рита в мехура. А и както и да седна не му е удобно и се възмущава, ако не спи.  Mr. Green Днес се разправяме, че не е хубаво така. Ходих до тоалетна минимум 30 пъти, че и много вода пия. Искам да покажа как ми мърда корема вече на ММ, обаче като погледне и то спира. Той пък твърди, че е инато като мен и нарочно го прави. Grinning
Днес прередих гардеробите, натъпках зимните дрехи криво-ляво по чекмеджета под спалнята и под легла. Ама така ги натъпках, че....На есен ще му мисля. Сготвих, направих си и салата табуле. Ми не става за ядене, само меракът ми беше голям.
Anni0422 , дано се оправиш без болница.fingerscrossed

# 487
Петя, нямаш си ти работа , ами по нощите да ме караш да търся какво е салата табуле  Naughty Искаш ти пак да стане "Козунакът" епизод 2  Mr. Green Сега ще ровя да видя какво е и мисли му ако ми хареса и нямам продукти. Идвам ти на гости!!!

# 488
ПС: това било накратко казано не салата домати с магданоз, а салата магданоз с домати  Mr. Green

# 489
  • Пловдив
Ааа, ми идвай! Гадна е и без това няма да я ям. И булгур има вътре.  Joy Joy Joy

# 490
 hahaha не направи една обикновена шопска, ми само хабиш продуктите. Освен да я менкаме за гадната ми торта.

# 491
  • София
Съжалявам, че ще ви разсея от приятната тема за салатата табуле Laughingно ние понеже най-сетне боядисахме детската, вече сме на вълна купуване на бебешки матрак. Май вече някой беше писал, но все пак да помоля да препоръчате някоя марка и модел, че на мен ми е трудно да преценя.

Лека и с по-малко ставане до WC нощ!

# 492
  • Пловдив
андреа77, аз не съм наясно с матраците. Навремето бяха модерни кокосовите. Честита детска! Може да ни зарадваш с някоя снимка.  Hug
Мая 191, имаме сделка. Откак забременях торта не отказвам, освен ако не е развалена.  Mr. Green

# 493
Абе как така трябва да се плаща за болничен?? И на мен не ми се струва това много законно...
Плащат се. Аз винаги съм ги плащала последните близо 10 години. Обикновен е 5 лв, а с комисия - 15 лв., ако не се бъркам.  newsm78 Пък на мен до сега все по ЗК са ми ги пускали.
Където и да отидете в държавните институции плащате такси за бланките, които попълвате/подавате. Така, че и тук е същата работа.

-Petia-, аз както се хвалих до скоро, че почти не го усещам и преди малко направо ми взе акъла това дребното. Прави някакви салта из корема ми за радост на таткото и за мой ужасен дискомфорт. Милият накрая ме съжали и каза, че не би искал да е на мое място и все едно съм във филма "Пришелеца" hahaha

# 494
zvezdi4ka*   Знам че трябва да си търсим правата,но честно не ми се занимава,при мен ситуацията беше че мога да остана без работа и сега сам благодарна и на този вариянт,въпреки че ме е яд на тези лекари кожодери,но все пак благодаря за желанието ти да ми помогнеш:)

Искам да попитам към кого да се обърна да ме включи в групата във фейсбук и как мога да разгледам албума с покупките за малките ни слънца Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт