Съпруги на военнослужещи 6

• 55 859
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
само бонусите, доколкото разбрах

# 601
Здравейте Simple Smile
Аз също съм по майчинство, от поделението където работя ми се обадиха и ми казаха че ми се полага бонус и изплащане на лимитната книжка Simple Smile м. Ноември ще ми бъде изплатено всичко

# 602
Здравейте Simple Smile
Аз също съм по майчинство, от поделението където работя ми се обадиха и ми казаха че ми се полага бонус и изплащане на лимитната книжка Simple Smile м. Ноември ще ми бъде изплатено всичко
Това го обсъждахме вече малко по - напред Simple Smile
Ама по-добре да не беше казвала,че чак и бонус ни се полага,че сега ще стане малеееееее #Crazy

# 603
  • Пловдив
Ако това наистина се окаже вярно с "наградата", ще е най - хубавата новина, която прочетох в темата от седмици на сам. Simple Smile

# 604
Цвети ще стане ама на някой мъжо си спинка до нея пък наряди ми дава и копае окопи през няколко дни.Вече започвам да се ядосвам,полага Ви се и още как.

# 605
Никой не трябва да се ядосва, щом от поделението и началниците са решили да ти дадат бонус, значи са преценили че заслужаваш Simple Smile

# 606
  • Пловдив
Ние с мъжа ми не получаваме фишове. Нямало хартия... Нямаме... нещо си и т.н. Ако искаш да видиш как ти е формирана заплатата отиваш във финансова служба и .... Голяма сватба е. Иначе на бонуси не вярвам (все едно да вярвам на политик) докато не се появят в картата. Пари от лимита не чакаме, защото сме си поръчали дрехи на фирма за да не ни е срам като ходим на работа.

# 607
Мъжът ми днес каза (явно колеги са му подшушнали, понеже той в момента е в отпуска), че заповедта за бонусите е подписана Peace

# 608
  • Пловдив
а пък аз видях фиш с 350 лв бонуси в него ... остава да видим и парите по сметката.

# 609
момичета може да ви е малко смешно но да си попитам.На мъжа ми сметката бе в ДСК и си вземаше заплатата с един ден закъснение от колегите.Вие на коя банка сте че си ги вземате точно на датата.

# 610
  • софия
Първа Инвестиционна Банка Peace

# 611
Благодаря iniici и ние от този месец там се преместихме дано вече да си ги вземаме точно

# 612
При нас няма значение банката. Основно са ПИБ и ДСКбанк, но има и още 2-3 банки, но винаги всички получаваме в един ден.

# 613
  • Пловдив
Аз съм на СиБанк, а мъжа ми е на ДСК. И двамата взимаме заплата в един и същи ден, само че в моята банка ги привеждал по обед, а при него ги привеждат следобед.

# 614
Ако колегите му ги вземат днес,той ги взема на следващия ден след 16:30 но нз защо и сега се смени дано да ги взимаме и ние на деня си

Общи условия

Активация на акаунт