Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 7

• 37 501
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Яръгичка

# 616
  • Бургас
Нолиандър

# 617
Елиян

# 618
Здравейте момичета.. записвам се да ви следя, тъй като нашето бебе ще бъде резултат от миксиране на балкански и скандинавски гени Simple Smile И съответно името (или поне със сигурност фамилията) ще е малко странно ..
Таткото е с фамилия "Маатта"
Много ми хареса името на главния герой в един скандинавски филм, който гледах наскоро - Арн.

Как ви се струва името Арн Маатта  newsm78

Приемам всякакви предложения за момчешко име, което се връзва с въпросната фамилия. Ако е нещо интернационално ще е супер.
Изключили сме от списъка имената Александър и Виктор като възможни поради лични причини Simple Smile

# 619
  • Сопот, Пловдив
Арн на мен ми харесва много. Нахално ли е да питам дали таткото е финландец? Фамилията ми звучи така, знам че те са различна езикова група от останалите скандинавски държави, предполагам и имената са им по-различни? Иначе сега ми идва на ум за Магнус, Тор, Стелан, Елиас, Мика, Матс/Мадс, Никлас, Виго, Лаури. Аз май по-скоро си изредих имената на любимите скандинавци  Grinning , но и имената ми харесват.  Mr. Green

А за женско име имате ли вариант?

# 620
Арн на мен ми харесва много. Нахално ли е да питам дали таткото е финландец? Фамилията ми звучи така, знам че те са различна езикова група от останалите скандинавски държави, предполагам и имената са им по-различни? Иначе сега ми идва на ум за Магнус, Тор, Стелан, Елиас, Мика, Матс/Мадс, Никлас, Виго, Лаури. Аз май по-скоро си изредих имената на любимите скандинавци  Grinning , но и имената ми харесват.  Mr. Green

А за женско име имате ли вариант?

хихи мерси за мнението.. Иначе таткото е от финландско семейство да, но е роден и израстнал в Швеция .. имигрирали са там Simple Smile а преди да го релокирам в България е живял 5 г. в Норвегия, та затова казах скандинавски гени хахаха

Благодаря и за предложенията.. ще ги помисля и тях. Ние и двамата като цяло не държим да е със скандинавско име, по-скоро интернационално.. но това конкретно ми хареса.. може би след като изгледах филма Arn – The Knight Templar Simple Smile а между другото второто име на Арн от филма е точно Магнус..

За женско име не сме мислили.. имаме усещането, че е момченце, а и един доктор изказа подобни предположения без да сме любопитствали.  Embarassed

# 621
Днес се сетих за писателката Свобода Бъчварова и по-точно за името й.

Свобода - интересно е.

# 622
Арн ми харесва.

# 623
Не мога да не предложа Марко и Туомас просто, не мога да се въздържа  Mr. Green Иначе Арн е чудесно.  Hug

# 624
Благодаря ви много момичета.. за сега Арн ще остане на водеща позиция.. има време до 4.4.2014 Grinning така че приемам предложения

# 625
Ау, то е априлче  Grinning

# 626
  • Най-красивата страна
Адриан
Антон
Даниел
Леон
Лукас
Кристиан
Оскар
Николас
Феликс
Филип
Максимилиан
Микаел
Якоб
Самуел
Оливър
Стефан
Валентин

# 627
  • Бургас
Браил, Теофил, Дармин, Велла, Юлия-София, Петър-Делян, Кардам, Аполония, Рой, Жоржет, Енора, Филип-Деян, Данил, Грети, Садинка, Гая

# 628
Македонка Шутова

# 629
  • Бургас
Адриан
Антон
Даниел
Кристиан
Филип
Стефан
Валентин

Тези имена са доста често срещани имена в България Simple Smile И по мое мнение не са толкова странни и необичайни:)

Общи условия

Активация на акаунт