Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 7

• 37 498
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Дорослава
Бурислава
Шейна
Радни
Добриел
Памелия
Чарло

# 646
Верин
Веридин
Това от едно напомняне за имен ден.

# 647
  • Бургас
Марчела-Бела, Антея, Велина-Васси, Ветдислав, Горица, Дела, Димитрея, Жоржия, Жулия, Мария-Мей, Тянислав, Христиела, Ирион, Нанко, Сесилио, Ан-Натали, Васлен, Зорица, Ая-Мария, Боти (момче), Дочо, Йохана, Теолина, Елтимир, Мари-Елен, Ростиян, Ноемин, Горян, Пантелей, Додрен, Яница-Петра

# 648
   ooooh! ooooh!
Отомана / от некролог/.

# 649
# 650
  • Най-красивата страна
Моя приятелка мисли да кръсти бебето си Петралифа -име на византийска принцеса

# 651
Твоята приятелка е много бременна и тежко хормонална.
Дано до раждането й хрумне по-нормално "царско" име.

# 652
  • Сопот, Пловдив
Аз споменавала ли съм, че и Юстиниан ми е минавало като идея за име на моя син? Като казахте византийско, та се сетих.  Crazy

# 653
Моя приятелка мисли да кръсти бебето си Петралифа -име на византийска принцеса
Shocked Шок и ужас! Горкото неродено дете, но поне ще може да си го смени името...
Ново предложение: Грозда  Peace

# 654
Аз споменавала ли съм, че и Юстиниан ми е минавало като идея за име на моя син? Като казахте византийско, та се сетих.  Crazy

Това и аз го харесвам ,ама не бих си кръстил детето така .

# 655
Мен ме кефи Петралифа, но заради реакции като горните бих се въздържала.

# 656
Реакциите са нормални за трудно произнасяне на собствено име, което освен това звучи и много неприятно, предвид звуковия състав.
А и какво значение може да има мнението на този или онзи, ако на теб допада?

По темата:

Грозданиела (сетих се, че имам такава бивша колега, защото беше постнато Грозда)

Пеничка

# 657
Разбира се, че има значение мнението на другите, нали детето ще трябва да понася реакциите им. Би ми се искало да се приемаха нормално всякакви имена и всеки да избира според разбиранията си. Щеше да е интересно, ако имаше разнообразие. Иначе звуковия състав на Сирма ми звучи доста по- кофти, но много хора го харесват. Аз не реагирам зле на Сирмите, де, не споделям с тях колко кофти ми звучи, даже изобщо не коментирам името.

# 658
Права си, напълно споделям.

Сирма асоцирам със съсирек и ми е гадно, но пък познавам Сирма и никога не бих й причинила чувствата ми, които изпитвам към името й.

# 659
  • София
Ванилия - съседка ми е.

Общи условия

Активация на акаунт