Хитринки за всякакъв случай - 8

• 84 739
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
HELP !!!
Момичета, ПОМОООООЩ  Praynig
Залепнах !!! Буквално залепнах, отварям едно секундно лепило и без да искам си олях пръстите на дясната ръка....и сега  Cry цялата ми ръка е една побеляла с втвърдени части от лепилото и няма махане. Приличам на гущер с чипи на ръцете
 newsm45

Търкай с пемзата за пети (но нежно, да не се прежулиш) и остатъчците с ацетонов лакочистител и малко финно чоплене. Много е гадно  Peace

# 586
чоплене под топла вода.

# 587
  • София
HELP !!!
Момичета, ПОМОООООЩ  Praynig
Залепнах !!! Буквално залепнах, отварям едно секундно лепило и без да искам си олях пръстите на дясната ръка....и сега  Cry цялата ми ръка е една побеляла с втвърдени части от лепилото и няма махане. Приличам на гущер с чипи на ръцете
 newsm45

Търкай с пемзата за пети (но нежно, да не се прежулиш) и остатъчците с ацетонов лакочистител и малко финно чоплене. Много е гадно  Peace

Чист ацетон от някъде с тампони памук и ги увиваш около пръстите за 10 минути. На мен така ми свалят гелиша, а той е на същата основа.

# 588
  • в огледалото на живота
HELP !!!
Момичета, ПОМОООООЩ  Praynig
Залепнах !!! Буквално залепнах, отварям едно секундно лепило и без да искам си олях пръстите на дясната ръка....и сега  Cry цялата ми ръка е една побеляла с втвърдени части от лепилото и няма махане. Приличам на гущер с чипи на ръцете
 newsm45
Случи ми се същото преди 2дни.Отчупена дръжка на чаша лепих и се изля част от лепилото върху ръцете ми.
Повече чинийки на мивката измих и до вечерта се върна старата кожа... Grinning

# 589
Благодаря.
Ще снимам и ще покажа тоалетната, за да добиете представа Simple Smile

Докато дойде снимката, ето още идейки, но са по-арт, така да се каже и не знам дали ще се вписват с останалата част от интериора:

# 590
# 591
И ацетон търках, и с разредители, и мих, мих.....ужааас, ефект нулев.
Цяла нощ и цял ден си чоплех малко, по малко като маймуна Simple Smile
Търпение му е майката  Sunglasses

Благодаря за бързите съвети  Hug

# 592
Момичета,как да махна няколко петна от боя върху дънки?

# 593

Бензин.

# 594

Бензин.

По какъв начин-с напоено парцалче да третирам мястото или да накисвам. Страх ме е да не ги прецакам съвсем  ooooh!

# 595
Аз не успях да махна с бензин блажна боя от дънки. Най-добре да не третираш петното с абсолютно нищо и да ги занесеш на химическо чистене. Ако пък знаеш точно каква е боята - още по-добре.

# 596
Парцалче се натрива и се търка здраво, поне аз така успях бяла блажна боя да махна точно от дънки.
Може да се опита с разредител АМВ, също става.

# 597
  • Варна
В края на предишната тема има линк към видео, който вече не е активен. Дали мога да го видя другаде?
От коментарите разбирам, че има и идея за наточване на нож..

# 598
Може би идеята е да се наточи ножа на обратната страна на порцеланова чиния.

# 599
В края на предишната тема има линк към видео, който вече не е активен. Дали мога да го видя другаде?
От коментарите разбирам, че има и идея за наточване на нож..

Peace

Не съм 100 % сигурна, че е същото, но много прилича.

Общи условия

Активация на акаунт