Хитринки за всякакъв случай - 8

• 84 711
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, как да изчистя фугин от плочките?

http://www.perilis.com/cleaning-sub-bg.php?id=19 - бих пробвала с този препарат, но не знам къде може да го намериш.

# 631

Ако са гладки с ножче за стъклокрамичен плот, ако са грапави с четка с твърд косъм и вода с оцет, мокриш, оставяш да се 'накисне' и после здраво търкане. Но първо пробвай някъде оцета да не ги повреди ако са порьозни.

# 632

Ако са гладки с ножче за стъклокрамичен плот, ако са грапави с четка с твърд косъм и вода с оцет, мокриш, оставяш да се 'накисне' и после здраво търкане. Но първо пробвай някъде оцета да не ги повреди ако са порьозни.
  bouquet Мерси, ще пробвам.

# 633
  • В царството на мечтите
многооо интересна тема

# 634
Аз си взех препарат за почистване на цимент, фугировка и др. такива от плочки и мрамор. пръскаш и търкаш, става , ама при мен е доста трудоемко, защото имам плочки на точки и стоят като на пъпки, а и фризовете трудно се чистят във вдлъбнатините. Препарата съдържа мравчена киселина и не беше скъп- около 3,50лв. Предполагам , че  гладките плочки още по- бързо и лесно ще се изчистят Peace

# 635
  • Бургас
Страхотно Дизайнерско столче с одеяло за студените зимни дни!

http://cooledeko.de/mobel/designer-stuhl-mit-wolldecke.html

# 636
Аз си взех препарат за почистване на цимент, фугировка и др. такива от плочки и мрамор. пръскаш и търкаш, става , ама при мен е доста трудоемко, защото имам плочки на точки и стоят като на пъпки, а и фризовете трудно се чистят във вдлъбнатините. Препарата съдържа мравчена киселина и не беше скъп- около 3,50лв. Предполагам , че  гладките плочки още по- бързо и лесно ще се изчистят Peace
Спомняш ли си как се казва?

# 637
Препарата е CL-CLEAN на ISOMAT 

# 638
# 639
Пак се включвам с въпрос: Има ли начин да изчистя саката на мъжа ми, като прескоча химическото?

И нещо интересно: Брат ми реже лук с... плувните очила.  hahaha Joy

# 640
И нещо интересно: Брат ми реже лук с... плувните очила.  hahaha Joy

Това е доста хитро и ще го пробвам другия път. Направо ми изтичат очите като режа лук и имам чувството, че ще си отрежа пръстите някой път като режа на сляпо.

# 641
Който няма плувни очила, може да използва и обикновени - диоптрични или слънчеви.
Ако няма очила, а лука е лют, ножът няколко пъти се облива с ледена вода от чешмата - помага определено.

# 642
За лука... Ако преди да го нарежете го оставите за няколко минути в камерата, люти много по-малко, почти незначително.

# 643
Който няма плувни очила, може да използва и обикновени - диоптрични или слънчеви.
Ако няма очила, а лука е лют, ножът няколко пъти се облива с ледена вода от чешмата - помага определено.

Не помагат диоптричните.  Naughty

# 644
Зависи от рамката на диоптричните очила и ъгъла на рязане.

Общи условия

Активация на акаунт