Хитринки за всякакъв случай - 8

• 84 632
  • 768
  •   1
Отговори
# 105
Една от любимите ми теми тук! Не само ще се запиша, но и ще споделя, че вмирисани обувки обезмирисвам със сол...ама и аз го обясних  Joy значи като се прибере детето насолявам обувките, престояват до другия ден и преди да ги обуе пак ги изтупквам от солта...  bouquet

Това със солта и мравките, не ме устройва. Идват от балкона ,който е открит и като духне вятър, нищо няма да остане от солта.
Може би е твърде късно като идея,но маята за хляб е отрова за мравките -в капачка от буркан или пък от шише бучица мая за хляб плюс малко захар и готово.

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 12:10 от Анонимен

# 106

Ами тогава от биолимони.Аз почти само такива купувам. Разликата в цената понякога е само десетина цента.

# 107
В коя верига магазини има не третирани или био лимони или портокали,Била или .. newsm78,говоря за Б-я.В Германия ми е повече от ясно,че има и че не лъжат в инфото за стоката.

# 108

Ами тогава от биолимони.Аз почти само такива купувам. Разликата в цената понякога е само десетина цента.
Биото въобще не е био в Бг. Пак по думите на моята приятелка. Купуват от склада нормални и ги продават за био. Tired

# 109
В магазините за перилни препарати, но и в кварталните хранителни магазини съм го срещала
На мен този препарат не можа да ми изчисти петно от флумастер Confused

Пробвай гела на Ариел. Може да помогне! Peace
Става въпрос за цветна дреха, а Ариел не е ли агресивен към цветните?

# 110
В магазините за перилни препарати, но и в кварталните хранителни магазини съм го срещала

Ако флумастера е от типа на перманентните маркери, с нищо няма да излезе. Имаме няколко такива блузки и си ги носим нарисувани само в къщи.

# 111
  • София
Биото въобще не е био в Бг.

Ех тая България бре... все е извън света  ooooh!

# 112

Биото въобще не е био в Бг. Пак по думите на моята приятелка. Купуват от склада нормални и ги продават за био. Tired

Не само в Бг.се правят далвери с хранителните продукти.
И тук има черни овци.
Когато био-лимоните тук са скъпи, купувам конвенционални и ги потапям в тенджерка с вряла вода за 5 минути. Иначе ми се струва, че при изстискването все нещо ще попадне в сока. По тази причина не пия цитрусов сок (например в коктейли) в заведения.

# 113

Ако флумастера е от типа на перманентните маркери, с нищо няма да излезе. Имаме няколко такива блузки и си ги носим нарисувани само в къщи.

За огромно съжаление, това е и моят личен опит - по никакъв начин не се изпират.  Twisted Evil

# 114
Преди време изчистих петно от химикал като напръсках с лак за коса. Не пречи да се пробва. Пръскаш от разстояние и разтъркваш с четка. Изчакваш да изсъхне и переш.

# 115

Не съм забелязала да уврежда цветовете. Аз го ползвам редовно.

# 116
  • Sofia
запис

# 117
Windy, може ли снимка на препарата?

# 118
  • в града на атомното слънце :)
  bouquet

# 119
Пускала съм снимка няколко страници по-назад, затова не пуснах пак, но ето:

Общи условия

Активация на акаунт