Хитринки за всякакъв случай - 8

• 84 675
  • 768
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря много!

# 121
  • София
Здравейте!

С какво си чистите стъклокерамичния плот?
До скоро нямах специалното ножче, което доста улеснява чистенето, но има такива петна, които сякаш попиват в плота и си трябва накисване и търкане после.
Аз ползвам Медикс за стъклокерамика и Cif, но и с двете е доста трудно да няма петна.
Идеи?

# 122
  • София-в сърцата на моите деца
Здравейте!

До скоро нямах специалното ножче, което доста улеснява чистенето, но има такива петна, които сякаш попиват в плота и си трябва накисване и търкане после.
Аз ползвам Медикс за стъклокерамика и Cif, но и с двете е доста трудно да няма петна.
Идеи?

Напръсквам го с Меглиото-обезмаслител-става идеално!Обирам с парцал! Peace

# 123
Здравейте!

Идеи?

Аз чистех с един препарат Astonish, но той е подобен на CIF. Само е малко по твърд, като паста. Нанася се с мека гъба и чисти безупречно. Купувах го от Tecnopolis.

# 124
  • София
Стъклокерамиката чистя с Медикс Грил, но не мога да кажа, че не остават петна, които като че ли са част от плота.

# 125
С препарат на АлмаВин за керамичен плот.  Peace Преди чистех с такъв на Фрош. Също почиства добре.

# 126
Спот на Перлис върши ли работа?

# 127
Спот на Перилис върши работа за отстраняване на петна от тъкани Peace

# 128
Я кажете какво да сложа между дрехите в шкафа. Като ги прибера изпрани и изгладени, след няколко дни ми миришат странно.Слагам сапуни между тях ,но като чели не е достатъчно.

# 129
Спот на Перилис върши работа за отстраняване на петна от тъкани Peace
Благодаря  bouquet

# 130
Я кажете какво да сложа между дрехите в шкафа. Като ги прибера изпрани и изгладени, след няколко дни ми миришат странно.Слагам сапуни между тях ,но като чели не е достатъчно.

Направи една профилактика на пералнята. Може от нея да остава миризма по дрехите. Аз вземам от препарата на ДМ за перални и съм доволна. Иначе в някои шкафове съм сложила омекотител в някакви пластмасови кутийки, на които надупчвам капаката.  Peace

# 131

Направи една профилактика на пералнята. Може от нея да остава миризма по дрехите. Аз вземам от препарата на ДМ за перални и съм доволна. Иначе в някои шкафове съм сложила омекотител в някакви пластмасови кутийки, на които надупчвам капаката.  Peace

Мда, не знаех ,че трябва да се прави профилактика. Ще направя, мерси! Hug

# 132
  • в сърцата на децата <3
Искам да си измия кухненския робот - самото "тяло" на робота, електрическата част. Ако го намокря и после изсъхне хубаво (1-2 дена) дали ще гръмне? До сега почиствах с мокра кърпичка само, но е време за по-кардинално миене... Бях го занесла на село, че имаше работа за него, и свеки го оставила близо до котлона, сега е целия в засъхнали мазни капки и прах... Идеята ми е да го измия с А1 за загорели мазнини или Зебра и да го оставя да съхне. Би трябвало да са предвидили известно намокряне, все пак е кухненски уред... Нали?  newsm78

# 133
Аз моя робот го слагам на плота и с грапавото на гъбичката за съдове и малко веро си го почиствам. После минавам с чиста попивка и е готов.

# 134
  • София
Мисля в тази тема преди време четох съвети за отпушване и обезмирисяване на канали. Нещо с оцет като че ли, но не запомних пропорции и точна рецепта. Моля за помощ.

Общи условия

Активация на акаунт