Звездни компромати - 172 част

• 47 247
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • София
С Джой не ни се припокриват много вкусовете, особено за мъже, но съм напълно съгласна с изказването й за Анджелина.  Peace
За теб май беше достатъчно една жена да е руса и висока за да е красива.  Mr. Green
В основни линии - да, но и не съвсем... Антония Петрова не ми се вписва в категория "красиви", нищо че е висока и руса.  Wink

# 496
С Джой не ни се припокриват много вкусовете, особено за мъже, но съм напълно съгласна с изказването й за Анджелина.  Peace
За теб май беше достатъчно една жена да е руса и висока за да е красива.  Mr. Green
В основни линии - да, но и не съвсем... Антония Петрова не ми се вписва в категория "красиви", нищо че е висока и руса.  Wink
Признай си ,че й завиждаш. Whistling Joy

# 497
Аз я харесвам Анджелина, но защото при нея нещата са на ръба, веднъж някой каза, че ако още малко има, в която да е част на лицето ще е чудовище. Но за царственост и тн никога не съм асоциирала с нея, по- скоро Никол Къдмън освен обичайните заподозрени като Кейт Бланшет, например.
Освен че е красива, в нея има, особено преди да се събере с Брад, нещо бунтарско, нестандартно. Сега, като че ли е по-улегнала, заради децата, семейството, работата, филантропия...
Точно царственост, нежност, възвишеност и елегантност ми навяват Одри Хепбърн и Грейс Кели и още няколко актриси от миналото. Сега са малко актрисите, които олицетворяват тези качества.

# 498
  • София
Признай си ,че й завиждаш. Whistling Joy
Шът, тихо - не е необходимо всички да разберат!  Mr. Green
Когато Тоца заприлича поне мааалко на момичето от аватара ми, тогава ще си преосмисля позицията спрямо нея.  Peace

# 499
...момичето от аватара ми...

Все не намирам повод да споделя, но - много красиво лице, за съжаление обаче и тя е залитнала по слабеенето, жалко. Ако беше на върха по времето на Синди, Клаудия и другите, щеше да е перфектна...

# 500

Все не намирам повод да споделя, но - много красиво лице, за съжаление обаче и тя е залитнала по слабеенето, жалко. Ако беше на върха по времето на Синди, Клаудия и другите, щеше да е перфектна...
А коя е тя?  Embarassed

# 501
# 502

А коя е тя?  Embarassed

Дауцен Круз от ангелите на Виктория Сикрет (ама май вече не работи за тях). Аз я оприличавам на Карен Мулдер.

А, Не се сърди, човече ти отговори преди мен. Simple Smile

# 503
  • София
Толкова е идеална.... Дауцен

# 504
Мерси! Ужким я знам, ама не я познах на аватара.
Между другото има звезди, които толкова различни ми изглеждат по снимки, че чак понякога имам чувството, че е друг човек и да не ги позная. Случвало ли ви се е ? Май нещо не съм в ред.

Или може би ми се получава нещо като толкова да са ми безлични и незапомнящи се (изключвам Дутцен в случая), че някак все не им познавам лицето  newsm78 Разсъждавам си.

# 505
Аз винаги съм си мислела, че аватарът е на

# 506
  • Бургас
Аз сега не разбрах вие премерихте ли си краката от вътрешната част, както обясняваше Тоца или цял ден се размотавате и бездействате  Laughing

# 507
Поточе-и аз така мислех. Embarassed

# 508
Аз сега не разбрах вие премерихте ли си краката от вътрешната част, както обясняваше Тоца или цял ден се размотавате и бездействате  Laughing

Aз съм си ги мерила и преди Антония да ни светне. 94см от вътрешната страна. Много ли е или е малко?  Mr. Green /малеее като се замисля 20см по-късокрака съм от Антония  Crazy   Mr. Green /

Галена
Преслава

# 509
Леле, Айс Куин-колко си висока?
Аз си мислех ,че има дълги крака,но са само 84 см. Crossing Arms
Мога само да й дишам праха на Тонито. Tired

Общи условия

Активация на акаунт