Звездни компромати - 172 част

• 47 190
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Понеже Джулия е една красавица...  Laughing
Каквато ще да е, ама е факт, че точно тя игра в "Хубава жена" и филмът я изстреля в звездната орбита.  Grinning

Толкова различни сме в предпочитанията си, че можем да изпишем хиляди страници.  Peace
Така е. Simple Smile

# 466
  • София

А, Оливие е красавец, за Хали - не мисля същото. Laughing

Предишният и мъж ми харесва повече, а Мартинез ми стана противен откак го наби.   Sad

# 467
Джулия е изумителна!

Не мога да се съглася, съжалявам. Но в крайна сметка всеки си има вкус, ти примерно харесваш такъв типаж, аз друг, нормално е  Wink

Понеже Джулия е една красавица...  Laughing
Каквато ще да е, ама е факт, че точно тя игра в "Хубава жена" и филмът я изстреля в звездната орбита.  Grinning

Толкова различни сме в предпочитанията си, че можем да изпишем хиляди страници.  Peace

Да, факт е. Но според мен, не са търсили точно красавица за ролята.
Както и да е де, не мисля да споря, защото няма смисъл. Всеки с предпочитанията си  Hug

# 468
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не, аз харесвам типаж Мишел Пфайфър, но не мога да не видя, че в Джулия има нещо, което я прави просто прекрасна. Нещо витално, което например твоята любимка Николета никога няма да придобие.

# 469
  • София
Аз пък харесвам и Мишел Пфайфър, и Джулия Робъртс, различни типажи, но ми харесват. А сега де...  Crazy

# 470
Моника Белучи е съвършена красавица за мен  Heart Eyes, но годините няма как да не си кажат думата.. тук в този клип с Ерос Рамацоти е с цялата си прелест   http://www.youtube.com/watch?v=CB1wBfWqeU4

# 471
И пак се намесва Николета....к'во да коментирам повече... Няма да го придобие за теб! На мен ми харесва, проблем ли ти е това? Явно не се вписвам в калъпа на бг-мамма защото имам различен вкус от мнозинството

да, като фея е Джулия http://www.drnumb.com/images/hairy_celebrities_05.jpg

# 472
Ами, Блеър, някак нормално е да не разбираш какво е привлекателното в Джулия, щом на теб ти харесват кукли с букли, нали така? И тук въобще не говорим за тип визия, а за излъчване.

Ей сега изгледах и клипа с Моника. Изумително красива е! Но и нейното излъчване е на празна красавица- пърха с мигли и мърда с устни. И между другото, в киното точно това излъчване много и помага, както е помагало и на Мерилин.

# 473
Аз пък мисля, че е нормално всеки да има мнение. И на никой не съм харесала "буклите" а именно излъчването, за което явно също си има вкус, на теб ти харесва едно излъчване на мен друго. Харесвам Джулия като актриса, харесвам филмите, в които е играла, но никога не бих могла да я определя като красива ПО МОЯ ВКУС и за какво въобще се намесва Николета не разбрах? Аз не харесвам само нея, харесвам още много, както Меган Фокс, Анджелина Джоли и т.н.
Какъв е проблема в това не разбирам?! newsm78

# 474
# 475
Аз не харесвам само нея, харесвам още много, както Меган Фокс, Анджелина Джоли и т.н.
И на всичките излъчването е като на Николета, хубаво, че ги изброи Wink. И пак питам- как, като харесваш тях, ще ти е красива Джулия, чиято красота е в огромните зъби и патешката походка, а не в изкуствените мигли и нацупените устни? Вместо да се сърдиш и да предполагаш, че те нападам, вземи се замисли малко какво се опитвам да ти кажа.

# 476
  • София
Джой, откажи се, няма да те разбере.  Stop Момичето вече си има стереотип, който не можеш да промениш...

# 477
Джой, откажи се, няма да те разбере.  Stop Момичето вече си има стереотип, който не можеш да промениш...

Много добре я разбирам, но не ми харесва да ми се налага един вид, че само Николета съм харесвала или нещо подобно, да харесвам такъв типаж, но и за това и 100 пъти казах, че всеки си има мнение и вкус, различни виждания и предпочитания...

# 478
Блеър, аз не съм длъжна да знам всички, които харесваш. И за Николета нямаше да знам, ако не водеше тоя твой кръстоносен поход в нейно име вече поне двайсетина теми Laughing.
И като всеки си има мнение и вкус, защо ние да не можем да кажем колко е прекрасна Джулия Mr. Green?

# 479
Какъв кръстоносен поход? Това, че вместо негативно изказвам положително мнение ли?
Ама казвайте си колко ви е прекрасна Джулия, на мен не ми е и това и казах, че според мен не е и к'во стана? Почна се пак обсъждане относно Николета  това, че я харесвам..

Общи условия

Активация на акаунт