Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 991
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Зузо снощи та изтървах, ама да знайш, че по принцип съм мноо лоша мама и докат имам нерви люшкам и съм добричка .. и ако не щеш да заспиваш и ме ядосаш, се доприспиваш сама в кошарата Mr. Green

Ще ти дадем шанс за следобедна дрямка да ни пробваш hahaha Ох, шемет, колко липсваш само Heart Eyes

Агар, щом си от София, направо отивай при АГ-то си да ти вземе секрет (цервикален) и носи пробата в Геника, там се правят ДНК тестовете. При мен мико, уреа и хламидии бяха 60 лв, ама това преди 2 години.

Ох, ставам да правя сиренки и да пазаруваме, докато не ме е погнал пак стомаха, че от 1-2 ч до 8 вечерта е неговото време исъмкато парцал Twisted Evil, преди и след това абсолютно нищо ми няма Whistling

# 301
Добро утро, сладури Simple Smile

Аз вече съм си оциклена CryВчера ми беше доста криво, но какво да се прави-този месец с нови сили напред до постигане на целта.

Зузи, дано вече да приключват стомашните драми Hug

Дани, мисля че няма да е днес леля ти, БТ трябва да падне под 37

Меци, много си забавна, появявай се по-често. Как е малката красавица Hug

Агар, хубаво е, че имате план за действие Simple Smile

Желая ви прекрасен ден

# 302
Добро утро на всички!  bouquet
Маги, ами може и при 37 да дойде пак Ц. Леко почна да спада БТ от 37, 2, та стигна до 37 днес. Ако не е днес, то утре вече трябва да цъфна! Mr. Green Гадно за лелката при теб! Дано следващия месец имате късмет!
Лек ден на всички! Hug

# 303
  • NE
Зузи Не мога да не покажа това сладко нещо  Hug Надявам се да не ми се карате  Mr. Green
Скрит текст:
Маги  Hug Hug Hug
Дани На мен ми е идвало с 37, така че не е гаранция. Знам колко чакаш сега всеки цикъл за да вървите напред. Само да кажа, че в другата тема където съм те засичала преди време имаше едно момиче, което докато чакаха да дойде време за бебеправене се оказа бременна и то с две сладки близначета, които наскоро роди. Peace
Камшмирче Как си? Палчета за утре. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 304
Ооо Феичка и аз искам да се озова пак при бременелките, ама нека си минат 3-те цикъла. Mr. Green Не ми се вярва много на изненади, въпреки че никога не се знае! Crazy Иначе чакам го да, даже много. Знаеш как е, времето се скъсява и нямам търпение да станем и ние от бебеправещите. Иначе май се досещам за коя мама става въпрос с двете бебчета! Hug Аз не отказвам, колкото толкова! Важното е да е всичко наред, не отказвам и 2! Laughing

# 305
  • Варна
Здравейте, момичета   bouquet
Минавам, за да ви пожелая хубав ден и да наръся подобаващо  Heart Eyes :
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 306
Охо,Арвенче,как си ти, не се сдържам newsm79 newsm79 newsm79

Крайно време беше и аз да се представя в сватбения албум и в общия албум:)

Дани, утре ще си имаш гостенка.Скоро ще се присъедините и вие към отбора. Моята БТ този месец беше доста шантава и объркваща и много се чудя дали да продължавам да я меря. Да не говорим, че доки е на мнение да не се тормозя с това, понеже е много стресиращо и не достатъчно надежден метод. Ще видя какво ще измисля.

Последна редакция: нд, 19 май 2013, 12:02 от magyg

# 307
Ооо, Арвенче и аз не отказвам! Mr. Green  newsm79 newsm79

Маги, ако БТ ти създава напрежение и излишни нерви, спри и не се тормози! Peace

# 308
  • София
Ей ме и мен. Набивам ягоди. Съвсем сериозно.  Mr. Green

МагиHug хайде дано другия месец ни е късметлийски!
Даниелка, да за понеделник останаха, а иначе БТ я меря в чистите дни, сигурно от утре ще я подновя.  Peace
Агар, тоя сладур от аватара ти ми иде да го изям!  Heart Eyes
моме, мерси за бърканицата!   bouquet Ще му я спретна на ММ.
Феичка, Heart Eyes щом така е казал док, стискам палци всичко да се окаже наред. Кога е денят?  Thinking Хехе жестоки кенгуричета!  Party
Зу, как станаха сиренките?  eat
Арвенче newsm28
И пак да питам, къде са Принцеска, Тоничка, Весето, Ева, Пънчето, Суити, Глухарчето? Да не се засегнахте нещо момичета покрай тоя спам?  newsm56

# 309
Само да вметма за тахана да е студено пресован и да е от сусам, че има всякакви други.... Peace....за да има ефект. Препоръчвам и ти да си го хапваш, помага за яйчниците  и фоликулите  Peace

# 310
  • София
 Hug Мерси, Прахи! А няма ли да се угоя и без т'ва съм качила някой и друг килограм?  ooooh!

# 311
Да ти кажа и аз така си мислех, но пък се оказа, че сутри на гладно ми действа....даже прочистващо, ако се сещаш...не съм качила и грам ....а нали ви се оплаквах напоследък. Сега даже свалям, пък в талията се уголемявам  Shocked Shocked  махнаха ми се и гадните пъпки. Явно ми се нормализираха хормоните  Shocked

Ако щете се смейте,аз на 1ви съм на сватба и вчера си пробвах роклята....жива трагедия ви казвам, мъжът ми едвам ме закопча, че беше със секретен цип. Аз все си ги избирам едни мега секси, супер вталени, сега в коремчето съм като в менгеме ......кой ме кара да я купувам толкова рано, сега ще си седи с етикета за по-добри времена/ видимо нищо не се е променило, ама тая рокля я купих преди 3-4 седмици и ми висеше в коремчето даже ....другаде е добре, ама там ме опъва Shocked Shocked  Crazy Crazy   ще нося нещо гръцско, с висока талия. Роклята за сватбата ми  и тя ще се преправя  ooooh!....лудница, но сладка лудница  Laughing Mr. Green

# 312
Aaaaa Кашмирче, никакво засягане  Naughty
Благодаря, че питаш и за мен  Hug Аз вчера даже вдигнах моята безалкохолна бира да ти кажа наздраве. Чакам резултатите с теб в понеделник  Praynig
Флалърче, ти доволна ли си, че пусна хормоните. Пролактина ей сега ще го регулираш и ще си бременееш скоро.
Маги, съжалявам за  afwitch box
Стиснала съм силни палчета за Перуничето   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Аз чакам Вторник за първата ни ФМ. Ще водя и таткото. Много ми е развълнувано и в същото време се притеснявам да не пораснем много и да изпуснем срока, но някак си вярвам, че всичко е наред и ще се вместим в размерите за БХС.
Скрит текст:
След обяд сме канени офиса на агне в Лозенската гора от бившия ни шеф. Аз не ям де, но ще набивам салатка  Simple Smile
Чудя се вече за гащите. Не за друго. Нямам претенции, но с мъжкото име ми е по- трудно, пък и във времето като съм предлагала някви имена на ММ за бъдещо бебе той винаги е налагал вето Mr. Green За женско имам яснота и ще настоявам  Mr. Green ММ мисли, че ще е момиченце, аз си мисля, че са сини гащите, та да видим дали ще ни кажат и кой е с по- силна интуиция. Най- вече се моля бебчо да е добре и да се развива нормално Praynig

Чета си ви съвсем редовно, не пропускам  Hug
  bouquet

# 313
  • Германия
привет и от мен,
Перу: много се радвам за теб, стискам здраво палчета да е безпроблемна до края.
Кашмирче,  Hug, тук съм просто няма нищо кой знае какво интересно при мен, затова не пиша. А иначе покрай насъбралата ми се работа се опитвам тези два дни да ви доизчета. Няма за какво да се засягам, всеки си има право на мнение.
Сега и аз да поспамя,
Скрит текст:
моите червалъци тези дни не ме остаят на мира (спазми, болки, газове). Наложи се да отида до банката през работното ми време, докато чаках на опашката такива спазми получих чак ми се доповръща. Попитах дали може да ползвам Toilet , много ми беше неудобно.
Хайде спирам, че ще получа  red

# 314
Зузо, много ти е важен стомахът Mr. Green  Той като докторите, с часове работи Joy
Мецо, вясвай се по-често, че ни липсваш Hug И тая малката маймунка да я нацелуваш Heart Eyes
Прахче, аз съм слагала от този тахан. Но на него пише само, че е от 100% смлени сусамови семена. Това би трябвало да означава студено пресовани.
Палци на Кашмирчето за утре и на Тонито за вторник.
Глухарче, да се оправяш бързо!

Общи условия

Активация на акаунт