iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 44-та тема

• 50 013
  • 770
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Момичета, поръчвали ли сте малинови кетони? Дали са добри“

Код за поръчка с отстъпка TOY665

# 586
Препоръчайте разни добавки за бременни, витамини и друго полезнотийки Simple Smile

# 587
  • Бургас
Да ви попитам случвало ли ви се е да не ви пратят имейл нито за потвърждаване на поръчката, нито за това, че са я пратили  Thinking

За моята последна поръчка от сайта, нямам абсолютно нищо изпратено на мейла - нито при пускането й, нито при изпращането й. Статусът й в iherb е Shipped Out. И парите за нея са изтеглени.

Това малко ме успокоява, благодаря.

# 588
Здравейте, искам да попитам някой случайно да е ползвал продуктите на "himalaya", и ако е би ли ми препоръчал нещо тяхно и по специално шампоан Simple Smile

# 589
Преди ок. 3 години си купих техен шампоан с доверие, защото са природна фирма уж. Едва като се прибрах, видях, че на опаковката съвсем директно си пише "формалдехид" в съдържанието. Не съм го ползвала нито веднъж и накрая го хвърлих. Имай предвид, че в Индия изискванията са различни от европейските.

Код за 10$ отстъпка при първа поръчка над 40$ и 5$ при по-малки суми в iHerb.com - HIV037

# 590
  • София
hakama  

По-изгодно е сам да си пуснеш поръчката, защото:
- сумата и теглото са ограничени / до 80$ -  до 1,814кг/
- може да ползваш код за Първа поръчка, който дава отстъпка 5$ за суми до 40$ и 10$ за суми над 40$/
- имаш право на 1 Безплатна мостра
- в момента има Безплатна доставка за суми над 40$

Ако поръчката е до 30лв / около 19$/ без доставката - пристига в Пощата
Ако поръчката е над 30лв - отива на Митница - плаща се ДДС /20% от сумата на поръчката/ + Митническа такса 3,50лв /за СФ/

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:        YUL919
Ами, навихте ме Simple Smile
Но, утре мисля да си взема това, понеже от iherb ще ми дойде след 2 седмици:
http://www.syntraxbg.com/cerebro  - за 50лв 90 капсули, над бюджета ми е, но четох добри отзиви за него. Другия вариант е нещо с Гинко билоба или капки на Бах (30лв), но не разбрах за колко ще ми стигнат.
Има ли нещо подобно в iHerb като Cerebro (то е само от раст. екстракти)?
 Родиолата я видях като отделна съставка на NOW.

Кои фирми-производители препоръчвате от сайта?
ПП:  Харесах доста неща...  Crazy

# 591
  • София
Препоръчайте разни добавки за бременни, витамини и друго полезнотийки Simple Smile

Фолиева киселина - Мета / от БГ е на по-изгодна цена и по-добро кач-во / - задължително. Желателно е да се започне 3 месеца преди забременяване и се продължи през първите 3 месеца на бременността.

Витамини за бременни - добре е да се консултираш с лекаря си за дозите състава / ако трябва да се избягва или задължително да присъства даден витамин/минерал/ напр. Магнезий - важен за растежа на плода, отпуска мускулите, гладката мускулатура, Желязо, Йод, вит.Д  и т.н.

Омега 3 с повече DHA  - полезна за майката и бебето / за НС, ЦНС - мозък, очи и т.н./

Коластра - приема в последните месеци на бременността намалява с 50% вероятността бебето на страда от АД, екзема
Кокосово масло - особено в края на бременността - съдържа много от компонентите на кърмата
ПроБ - по преценка на лекар

Много важно е храненето и приема на достатъчно течности Simple Smile

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:        YUL919

# 592
  • have faith and be patient ..
дойде ми поръчката от 31. 05 .. бях си поръчала няколко масла за които всички се оплакват ,че са им се разтекли ,но при мен незнайно как им няма нищо  Sunglasses Перфектно опаковани и нито капка от съдържанието на вън   Peace
Скрит текст:

# 593
дойде ми поръчката от 31. 05 .. бях си поръчала няколко масла за които всички се оплакват ,че са им се разтекли ,но при мен незнайно как им няма нищо  Sunglasses Перфектно опаковани и нито капка от съдържанието на вън   Peace
Скрит текст:

И аз си поръчах този спрей. Хубаво ли мирише? В ревютата пишеше, че не е траен, не че съм очаквала да е такъв, от любопитство го поръчах.

# 594
Mерси, Денис Simple Smile Не се обърнах с въпроса си персонално към теб, защото вече ми става неудобно да те занимавам  Blush Но се надявах да ми отговориш   bouquet

# 595
  • have faith and be patient ..

И аз си поръчах този спрей. Хубаво ли мирише? В ревютата пишеше, че не е траен, не че съм очаквала да е такъв, от любопитство го поръчах.

понеже съм голям фен на аромата на ванилия ,а и съм доста критична .. този спрей  определено не е с МОЯ аромат  Sunglasses а и още не съм чела за какво всъщност се ползва  .. надявах се да си пръскам косата с него ..  Mr. Green

# 596
Здравейте!

Някой да има препоръки за продукти за мазане, които облекчават следните състояния:

- последиците (пъпки) от ухапвания на комари;

- леки ранички, охлузвания, порязвания (за дете най-вече);

- синини от ударено, натъртено.

Може и да не са от сайта, разбира се. Аз разгледах какво се предлага и има какво да се пробва, но ще бъда благодарна, ако някой има отзиви, за да не стрелям в тъмното Simple Smile

Много благодаря предварително!   bouquet

# 597
  • някъде там
Знае ли някой дали има в сайта бирена мая?

# 598
  • София
Знае ли някой дали има в сайта бирена мая?

Ето, избери си:
http://www.iherb.com/Brewer-s-Yeast

ПП
Бирена мая -  Brewer's Yeast
Хранителна мая -  Nutritional Yeast  е друг вид мая

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 599
На някой случвало ли се е да объркат съдържанието на пратката?
Днес, вместо ензими, открих бебешки храни в кашончето от iherb. Добре, че го отворих още в митницата и отказах да взема пратката. Иначе отвън прилежно беше написано моето име, но заявката ми е съвсем различна. Може би сте дискутирали в темата, но ако някой има опит с решаването на такъв проблем, помагайте!!!

Общи условия

Активация на акаунт