iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 44-та тема

• 50 117
  • 770
  •   2
Отговори
# 330
  Здравейте, моля посъветвайте ме  какво да поръчам за малкия ми син(2г. и 5м.), който е много злояд, някаква добавка , ако има комплексна , която да доставя необходимите витамини минерали , белтъчини и прочие.Давам му рибено масло , мисля си и за коластра .Има ли такива подобни на протеиновите барове, за които пише Денис , но да стават за деца?Предварително благодаря Simple Smile, в чудо се видях с това дете притеснявам се , че ще се разболее, преди повече от година имаше сериозна анемия , която преодоляхме , та се притеснявам да не се повтори този ужас.

# 331
  • София
Не е от сайта, но ако не си опитвала - натурално пчелно млечице. Ужасен апетит отваря на децата, моята малка дъщеря също е много злояда и с това я разяждам.
Купува се от пчелари и едно шишенце около 10 гр е 12 лв.
Дава се по 1 лъжичка от онези, пластмасовите ,с които си разбъркваш кафето купено на вън ...
Едни такива с лъжичка отгоре ... Казвам го това като мярка за дневна доза.

# 332
denis
може ли тези течни витамини:
http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Liquid-Multiple-Vitamins-16 … fl-oz-480-ml/8137
да се използват външо като добавка на лосион за тяло.
Скрит текст:
интересувам се за външно приложение в следствие на микоиглен ролер

код за намаление FIL048

# 333
Не е от сайта, но ако не си опитвала - натурално пчелно млечице. Ужасен апетит отваря на децата, моята малка дъщеря също е много злояда и с това я разяждам.
Купува се от пчелари и едно шишенце около 10 гр е 12 лв.
Дава се по 1 лъжичка от онези, пластмасовите ,с които си разбъркваш кафето купено на вън ...
Едни такива с лъжичка отгоре ... Казвам го това като мярка за дневна доза.

Да , Вивиан благодаря за включването,направихме курса с пчелно млечице , цветен прашец , и мед и наистина много ни помогна ,препоръчвам го с две ръце, другата година пак ще направим,давала съм му и черен бъз , домашно приготвен от баба му , абе не го оставям все нещо му гъча .Сега освен рибеното масло искам да му включа и нещо което да допълва ежедневната му нужда от витамини , минерали ,белтъчини и т.н.

# 334
  • София
denis
може ли тези течни витамини:
http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Liquid-Multiple-Vitamins-16 … fl-oz-480-ml/8137
да се използват външо като добавка на лосион за тяло.
Скрит текст:
интересувам се за външно приложение в следствие на микоиглен ролер
код за намаление FIL048

Да може, но не съм сигурна в безопасността и ефективността му Simple Smile .
- за ролера, течността е добре да е стерилна
- активните в-ва трябва да са в специална форма за трансдермално усвояване - кожата е бариера, тя не пропуска така лесно различни в-ва
- през кожата могат да преминат само в-ва с определено / ниско/ молекулно тегло - и да достигнат до кръвоносната с-ма чрез малките кръвоносни съдове.
-друг момент е дозирането
-продуктът съдържа захар - при нараняване целостта на кожата, поради естественото и обитаване от различни патогени, може да си причиниш възпаление
- и т.н. може би има и др. неща, с които трябва да се съобразиш

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 335
  Здравейте, моля посъветвайте ме  какво да поръчам за малкия ми син(2г. и 5м.), който е много злояд, някаква добавка , ако има комплексна , която да доставя необходимите витамини минерали , белтъчини и прочие.Давам му рибено масло , мисля си и за коластра .Има ли такива подобни на протеиновите барове, за които пише Денис , но да стават за деца?Предварително благодаря Simple Smile, в чудо се видях с това дете притеснявам се , че ще се разболее, преди повече от година имаше сериозна анемия , която преодоляхме , та се притеснявам да не се повтори този ужас.

Денис , ще ти бъда много благодарна , ако ме посъветваш. Wink

# 336
# 337
  • София
Току що направих първата си поръчка Simple Smile

- 1st Century Health Care, C-250, 110 Tablets(CEN-22294)

- Neocell, Super Collagen+C, Type 1 & 3, 250 Tablets(NEL-12896)

И безплатна мостра: Sierra Bees, Organic Vanilla, Lip Balm, .15 oz (4.25 g)(MBE-00309)

Ето и код за намаление от мен: FPQ197

# 338
Здравейте отново. Имам известие от митница за получена поръчка. Искам да попитам дали може друг човек да ми я вземе с пълномощно, разбира се, или трябва лично да я получа.
Някой ползвал ли е опцията за доставка срещу 3.50лв. в удобно за мен време/от митница/.
Благодаря предварително.

# 339
  • София

Денис , ще ти бъда много благодарна , ако ме посъветваш. Wink

Рибено масло и Коластра е добър избор, ето и още нещо за стимулиране на апетита
http://www.iherb.com/Vitamin-Friends-Boost-Appetite-Vegetarian-G … tin-Gummies/48950
Има протеинови добавки / шейкове,  за смутита/ но са за по-големи деца
Може би трябва да вложиш въображение при поднасяне на храната - условията на хранене, съдовете, представяне на храната по различен и нестандартен начин.
Голяма част от този проблем при децата е на психологическа основа / ако не е патологичен симптом
- някакво заболяване/

# 340
# 341
  • София
Здравейте отново. Имам известие от митница за получена поръчка. Искам да попитам дали може друг човек да ми я вземе с пълномощно, разбира се, или трябва лично да я получа.
Някой ползвал ли е опцията за доставка срещу 3.50лв. в удобно за мен време/от митница/.
Благодаря предварително.

Да, може друг да вземе пратката, трябва :
- да попълниш пълномощното
- копие от ордера на поръчката

На Митническото известие има тел. номер - обади се и се разберете дали могат да ти доставят пратката на адрес.

# 342
Denis, благодаря.  bouquet
Подготвила съм следваща поръчка. Моля за съвет за: Магнезий-витамини и Гинко Билоба/старост-нерадост Joy/.

# 343
Привет! Тези дни получих това http://www.iherb.com/Home-Health-Hyaluronic-Acid-Moisturizing-Cr … x-4-oz-113-g/7002 в малко особено състояние. Крема е само в това пластмасово съдче:), без картонена кутийка, без метално фолио вътре. Вътре има някакво капаче, което май  беше деформирано при мен, защото съдържанието сериозно се бе резтекло... и някаква особена тежка миризма на гранясало. Неприятна. А иначе пише, че е годен до 2015г.
Обсъждан бе доста и мамите които са си го поръчали, моля ви да споделите какво е състоянието му при вас  Thinking. ..и дали сте доволни.

# 344
Здравейте! Интересувам се относно чесновите капсули могат ли да заместят Натанал
http://www.nvherbal.com/index-4.html
Скрит текст:
Имам позната с метастази на десен яйчник и иска да пие като добавка с лъчетерапията, но Натанал излиза по-скъпо.
Пише, че натанал е с екстракт от пресен чесън. Не откривам разликата с тези капсули в iherb. Моля ви, препоръчайте ми също подходящи добавки за намаляване на страничните ефекти
Скрит текст:
от лъчетерапията
-антиоксиданти, витамини. В момента са и предписали, освен медикаментите и бирена мая. Също така пие и саменто. Препоръчайте ми активиран кварцетин. ще съм много благодарна за каквато и да е насока в тази област.  Praynig

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 00:31 от panchevavesela

Общи условия

Активация на акаунт