iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 44-та тема

• 50 074
  • 770
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Благодаря за предложенията   bouquet, ще се възползвам!

Код за отстъпка при първа поръчка ZOK345

# 466
  • София
Здравейте,

знаете ли дали в сайта се предлагат таблетки тип "тен активатор". На БГ пазара такива имаше на Oenobiol, както и Phyto мисля. Oenobiol няма вече. Търсих съставките и ги намерих само в един френски сайт.

Скрит текст:

Ingrédients : huile de colza, amidon de maïs (agent d'enrobage), glycérine (affermissant), extrait de tomate, carraghénane (gélifiant), silice colloïdale (épaississant), extrait de Dunaliella salina, concentrat de vitamine E d'origine naturelle, extrait végétal riche en lutéine, farine (diluant), oxyde de fer rouge (colorant), phosphate disodique (correcteur d'acidité), oxyde de fer rouge, oxyde de fer jaune, dioxyde de titane (colorants), sélénium, cellulose microcristalline (diluant), contient des traces de lécithine de soja.

Скрит текст:
превод от Google translator:
Съставки: масло от рапица, царевично нишесте (покритие агент), глицерин (стягане), екстракт от домати, карагенан (желиращ агент), колоиден силициев диоксид (сгъстител), Dunaliella Salina екстракт, витамин Е концентрат от естествен произход, лутеин растителен екстракт, брашно (разредител), червен железен оксид (цвят), динатриев фосфат (киселинност), червен железен оксид, жълт железен оксид, титанов диоксид (оцветяване), селен, микрокристална целулоза ( разредител) съдържа следи от соев лецитин.

Благодаря предварително.  bouquet

# 467
  • София
Илли 

Ползала съм добавките, посочени от теб, както и много други - имат ефект.
От няколко години сама подбирам отделните съставки, най-често ползвам 5-6 от тези, които ще ти изброя,  а др.набавям  от суперхрани, ето някои които имат отношение към придобиването на хубав, здравословен  и продължителен тен : 
Акай
Омега 3 + coQ10  + Астаксантин  / противовъзп. действие/
Каротиноиди:  Бета-Каротин, Ликопен
Безцветни  каротиноиди - Флуен, Фитофлуен  - предпазват кожата от вредните  UV лъчи -увреждане на ДНК/
Биофлавоноиди - Кверцетин, Рутин
Селен, Цинк/ повишава имунитета на кожата/
вит.Е,  вит.С
Масло от пореч – предотвратява дехидратацията на кожата
Коластра
ПроБ  /Lactobacillus johnsonii - засилва регенерацията на кожата/
Рycnogenol
Екстракти Нар, Боровинка, Зелен чай /ЕГКГ/
Екстракт  Polypodium leucotomas – фотопротектор, защита от УВ лъчи, приема се само преди излагане за слънце

НА табл. /осигурява оптимална хидратация на кожата/

Желателно е да се приемат 15-30 дни поне преди излагане на слънце, както и по време и след това

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:        YUL919

# 468
  • Казанлък

Има безплатна доставка за поръчки на стойност над 40$

Вижда се след като натиснете Checkout и отидете на последната стъпка  Peace

Код за 5$/10$ отстъпка при първа поръчка в www.iherb.com  DUR632

# 469
  • have faith and be patient ..

Има безплатна доставка за поръчки на стойност над 40$

Вижда се след като натиснете Checkout и отидете на последната стъпка  Peace

Код за 5$/10$ отстъпка при първа поръчка в www.iherb.com   DUR632

аз нямам безплатна доставка :  

Items: 52.48 $
Discounts: 15:09 $
Shipping : 4$
Tax :  0$
Order total :41,39 $
Rewards : 0$
Grand Total : 41,39 $

или трябва сигурно да е 40 $ чиста сума на стоката - след отстъпките и без доставката ?? сега ще проверя  Peace
  стана !! значи това е условието - за всички не разбрали като мен  Sunglasses

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 11:06 от С. Алекс

# 470
  • Казанлък
С. Алекс, когато ти дават възможност да избереш доставка,то ще видиш тази за 4$. Избираш я,но на последната стъпка ще видиш 0$  Peace

http://i.imgur.com/td5E6gw.png

И да...мисля,че би трябвало да бъде 40$ без отстъпки... но трябва да се проверява

# 471
  • have faith and be patient ..
да ,разбрах Simple Smile

П.П. и аз си лепнах този химикал .. ааа  и да видим на митницата какво ще ни се случи Simple Smile)

# 472
  • София
Илли 

Скрит текст:
Ползала съм добавките, посочени от теб, както и много други - имат ефект.
От няколко години сама подбирам отделните съставки, най-често ползвам 5-6 от тези, които ще ти изброя,  а др.набавям  от суперхрани, ето някои които имат отношение към придобиването на хубав, здравословен  и продължителен тен : 
Акай
Омега 3 + coQ10  + Астаксантин  / противовъзп. действие/
Каротиноиди:  Бета-Каротин, Ликопен
Безцветни  каротиноиди - Флуен, Фитофлуен  - предпазват кожата от вредните  UV лъчи -увреждане на ДНК/
Биофлавоноиди - Кверцетин, Рутин
Селен, Цинк/ повишава имунитета на кожата/
вит.Е,  вит.С
Масло от пореч – предотвратява дехидратацията на кожата
Коластра
ПроБ  /Lactobacillus johnsonii - засилва регенерацията на кожата/
Рycnogenol
Екстракти Нар, Боровинка, Зелен чай /ЕГКГ/
Екстракт  Polypodium leucotomas – фотопротектор, защита от УВ лъчи, приема се само преди излагане за слънце

НА табл. /осигурява оптимална хидратация на кожата/

Желателно е да се приемат 15-30 дни поне преди излагане на слънце, както и по време и след това

Денис, благодаря ти, много си отзивчива  Hug
Надявах се да има подобен продукт, който да ги съчетава  в едно, защото постоянно забравям някоя таблетка, ако трябва да приемам повече от една  Blush Blush Коластра пия вече, така че ще трябва да подбера каротиноиди и масло от пореч поне  Crazy

# 473
Момичета ,защо безплатната мостра на балсамчето ми излиза със цена като го добавя?

# 474
  • София
Момичета ,защо безплатната мостра на балсамчето ми излиза със цена като го добавя?

Да не си сложила 2 броя или може вече да си го поръчвала, пробвай с друг аромат

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 475
# 476
Здравейте, някой поръчвал ли е хранителната мая на Frontier Naturals? Аз засега съм ползвала само тази на Now - http://www.iherb.com/Now-Foods-Nutritional-Yeast-Flakes-10-oz-284-g/688 и съм доста доволна, но взе да свършва и се чудя.

Също да споделя - едва ли откривам топлата вода, но - джинджифилът на капсули може да се извади от капсулите и да се ползва като подправка. Вчера си правих любима фреш комбинация - портокал, ананас и джинджифил, но понеже нямах корен, сложих на прах. Сипвам, сипвам, ама не се усеща, накрая се сетих за капсулките и отворих една- вътре джинджифилът има много по-светъл цвят и много по-силен аромат от стандартната подправка в пакечета. Фрешът веднага доби друг вкус. Стори ми се полезно познание Simple Smile.

Код за 10$ отстъпка при първа поръчка над 40$ и 5$ при по-малки суми iHerb.com - HIV037

# 477
  • Miami
Здравейте  Simple Smile

Препоръчайте ми, моля, нещо против болка и тежест в краката. Имам разширени вени и сега в топлите месеци много ме мъчат.

# 478
  • София
fy4ko   
Хранителната мая на  Frontier Natural   е много добро качество. Поръчвала съм я,  доволна съм.

# 479
  • Пловдив

Ползвала съм ги и ги харесвам - стават и за кожа и за коса Peace Попиват добре и не са твърде мазни Peace

Код за отстъпка при първа поръчка VIM502

Общи условия

Активация на акаунт