детски дерматолог

• 2 935
  • 5
  •   1
Отговори
  • София
здравейте,

дъщеря ми има атопичен дерматит, на година и седем месеца е.
Прояви се още около 6-тия месец.
Лекували сме я основно с хомеопатия, но последният път доста се усложни и потърсихме съветите на дерматолог.
Ползваме услугите на известна дерматоложка, но се оказа, че тя досега ни лекува основно с кортикостероидни препарати, чийто ефект е краткотраен. 

Моля, да ми препоръчате добър детски дерматолог, който обаче не ползва основно кортикостероиди.
благодаря Ви предварително.

# 1
Мен също ме интересува.давайте предложения

# 2
  • при късмета
Моя син направи атопичен дерматит, беше на 2 години.Изпратиха ни в Окръжна болница и съм доволна от лечението, оправи се за около 2 месеца и проблема не се е повтарял.Лекарката е Петя Златева. Тогава изписа крем на Юриаж, който едва го намерих и от аптеката казаха, че нямало да го има вече. Не знам на каква основа е бил, на нас ни помогна.Уточнявам, че това е информация от преди година и половина, но се надявам лекарката още да е там.

# 3
Здравейте,синът ми имаше атопичен дерматит(червени петна по краката,които го сърбяха).Личната ни лекарка ни препоръча доц.д-р Димитър Господинов,началник клиника по Кожни и Венерически болести,гр.Плевен.В съботите идва и във Велико Търново.Извън клиниката преглежда само на частно-50 лв струва прегледа.Доста обстоен беше между другото,отговори на всичките ми въпроси и съответно Не предписва кортикостероиди.А между другото и крема,който ни предписа струва 50 лв- Елидел.

# 4
  • София
Моят син е на 10, с атопичен дерматит от раждането. В началото бяхме на Nachthertzen, от много години сме на A-derma крем-емолиент и от него съм много доволна. А и да се похваля, тази година май вече взехме да го израстваме...

# 5
  • София
Прочети по-надолу за д-р Лиляна Маркова.Много добър специалист!

Общи условия

Активация на акаунт