Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 13

• 81 616
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
За варненки: в ЦБА от днес има промоция на ОМО+КОКОЛИНО за 8,99 лева. Peace

# 241
За ИЗИ-то: нямаше малка кутия за цветно да пробвам и взех от 11 лв за 40+4 гратис дози.
май си се набутала.  аз взех малка кутия (бяло и цветно). резултата е плачевен за цветното пране.  #Cussing out  само с едно пране на цветни дрехи  цветовете им избягаха , а бялото (тук-таме) посивя .  ще пробвам и  за бяло да видим какво ще се получи - може пък да станат цветни  hahaha   а пък аромата е убийствен.... само в кутията.  Laughing  ако пръдна по-добре ще мирише ,отколкото изпраните дрехи.  hahaha

# 242
 Joy Добре, че си изпих последната капка бира преди да те прочета, че щях да се задавя мъжката от смях, колега. Е добре, нали бил много хубав... Аз тъкмо се бях навил да взема като го мерна по разни магазинчета.

# 243
  • в огледалото на живота
За ИЗИ-то: нямаше малка кутия за цветно да пробвам и взех от 11 лв за 40+4 гратис дози.
май си се набутала.  аз взех малка кутия (бяло и цветно). резултата е плачевен за цветното пране.  #Cussing out  само с едно пране на цветни дрехи  цветовете им избягаха , а бялото (тук-таме) посивя .  ще пробвам и  за бяло да видим какво ще се получи - може пък да станат цветни  hahaha   а пък аромата е убийствен.... само в кутията.  Laughing  ако пръдна по-добре ще мирише ,отколкото изпраните дрехи.  hahaha
Бонго,аз бях купила преди време такава кутия от магазинче за паралелен внос/щото у големите вериги го няма Laughing/,да ти кажа хич не мисля,че се набутах.Не ми се размиха цветове,добре изпра дрехите  Rolling Eyes
Вярно,аромата го няма много но аз си добавям силно миришещи омекотители/син Ленор или Коколино/ и ме устройваше.
Да вмъкна,че за цветно бях купила  Peace

# 244
Стига майтапи за ИЗИ Grinning ИЗИ Peace Peace бяло цветно Peace

# 245
В кои ЦБА - бившето Бурлекс, или другото ?

# 246
  • Варна
Те май всички вече са на един собственик.

# 247
Аз съм много доволна от качеството на изпиране на ИЗИ за цветно. Имах видимо замърсени дънки и дреха на детето с петна от храна от детската - всичко се изпра без да слагам добавка за силно замърсено пране, не съм и третирала предварително с други препарати. Сложих повечко препарат - за по-замърсено пране. Аромат не коментирам, защото винаги слагам омекотител. За избелването - не знам как би било при по-продължителна употреба, защото си взех малка опаковка а и редувам с други препарати. Но за мен ИЗИто за цветно пере добре!

# 248
Те май всички вече са на един собственик.
Така ли ? Не знаех . Ще отскоча до това до офиса да проверя  Simple Smile

# 249
Ето тук намерих брошурата http://www.cbaamg.com/?page=12&m=2&s=10 на стр. 12 е ОМО-то. Това май са бившите магазини "Бурлекс". Защото намерих и друго СБА - http://www.cba.bg/. Но брошура за Варна на сайта не открих. Хм, явно защото нямат магазини във Варна Simple Smile.

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 10:07 от krasimira33

# 250
Аз съм много доволна от качеството на изпиране на ИЗИ за цветно. Имах видимо замърсени дънки и дреха на детето с петна от храна от детската - всичко се изпра без да слагам добавка за силно замърсено пране, не съм и третирала предварително с други препарати. Сложих повечко препарат - за по-замърсено пране. Аромат не коментирам, защото винаги слагам омекотител. За избелването - не знам как би било при по-продължителна употреба, защото си взех малка опаковка а и редувам с други препарати. Но за мен ИЗИто за цветно пере добре!

аз пробвах Изи за бяло и не бях доволна. Не го коментирах, защото помисли, че повредата е при мен след толкова похвали тук, пък и изпрах само една малка кутия. Същото мога да кажа и за онзи прах от Карнобат, който препоръчахте като еко. Е гола вода е! Може пък аз да съм много капризна, не знам Peace

# 251
И в Стара Загора  я има тази промоция на Омо-то

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 11:12 от mmtomova

# 252
  • София
И аз съм много доволна от Изи за цветно. Харесва ми и това, че не е много ароматизиран, защото напоследък праховете са с много силни аромати и се "бият" с този на омекотителя, трудно се сработват. С Изи няма такъв проблем. Simple Smile

# 253
Аз съм доволна и от двете ИЗИ-та, особенно от бялото. Всъщност май се повтарям.. Rolling Eyes Преди 5-6 стр. писах, че ми изпра мазни петна от покривка, която преди с предварително третиране почти не излизаха.  Peace

# 254
Моите прахове толкова бързо свършват,че едвам усещам как вече, всеки ден се пере с детето няма начин,кажете ми някои хубави за бяло,чудех се за нашенски ариел с ленор ?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт