Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 13

• 81 649
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
  • В море от любов
fisholina , да споделиш как е, че отдавна съм му хвърлила око. Grinning

# 271
Свекърва ми снощи каза, че е взимала гръцко ОМО преди година и изобщо не останала доволна...

А аз да питам някой дали знае нещо за прах "Essex" - универсален, защото нито съм го чувала, нито ползвала...?

# 272
Есекс преди време бях вземала от Метро, не бях много впечатлена. Не е като Омо-то, който ми е фаворит засега за бялото пране. Казвам за бялото, понеже универсалните са повече за бяло, отколкото за цветно, тъй като избелват. Мое и не само мнение

# 273
Здравейте.
Какво ви е мнението за Ариел гел-капсули за цветно?

# 274
Здравейте.
Какво ви е мнението за Ариел гел-капсули за цветно?

Аз съм ползвала такива купувани от хипермакетите. Твърдо нИе! Да не говоря, че пералнята ми ги избутва отпред на уплътнението. Това още повече затруднява и така лошото им пране.

Абе Бонго.. Joy Я иди си почисти пералнята. Или дрехите са ти престояли вътре или скоро не си я мил с препарат. И ние перем с ИЗИ и със сигурност нашите дрехи не миришат. Или поне никой не се е оплакал. Hug

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 10:02 от VK

# 275
  • до най-прекрасния мъж
Харесвах гел-капсулите на Ариел от хипермаркетите, докато не опитах немски Персил. Снощи ми изпра петна от къна. Всяка жена, която е ползвала, знае колко трудно излизат. А аз бях доста оклепала и пелерината, и тениската отдолу, че и хавлията след това. Бях ги прежалила, но ми ги изпра на 40 градуса. Супер доволна!
Бонго, и на мен ми намирисва на неизчистена пералня. Ако щеш пери с космически прах, започнат ли да миришат дрехите на спарено след пране, задължително е време за почистване на пералнята. Има и препарати, може и с белина - както пожелаеш. Аз се справям с белина на 95 градуса, без дрехи и ефектът е поразителен. Дори да пусна пералня на нощна и да престоят вътре няколко часа, дрехите си миришат все така свежо. Иначе ги вадех веднага и пак миришеха на спарено. Процедурата се прави според нуждата - до сега за 3 години, откакто имам пералнята, го правя за втори път.

# 276
А аз да питам някой дали знае нещо за прах "Essex" - универсален, защото нито съм го чувала, нито ползвала...?
Гръцки или този, който тази седмица в Кауфланд ще е на 13 лв за 100 пранета?

Има и препарати, може и с белина - както пожелаеш.
Не с белина. Naughty

# 277
Гръцки или този, който тази седмица в Кауфланд ще е на 13 лв за 100 пранета?

Видях този в Кауфланд или да си поръчвам гръцкия Скип и да не се занимавам  Mr. Green

# 278
Поръчвай гръцкия Скип и не се занимавай. Wink
Есекс не е лош прах, но не може да се сравнява със Скип. Единствено цената на Есекс е предимство, но честно, никой не знае какво има в тази кутия: странна дозировка (64.8 г), странно количество.
Гръцкия Есекс също можеш да го прескочиш без замисляне.

# 279
Поръчвай гръцкия Скип и не се занимавай. Wink
Есекс не е лош прах, но не може да се сравнява със Скип. Единствено цената на Есекс е предимство, но честно, никой не знае какво има в тази кутия: странна дозировка (64.8 г), странно количество.
Гръцкия Есекс също можеш да го прескочиш без замисляне.

Много ти благодаря  Hug И аз реших, че няма да е някаква оферта, но пък реших да питам  Wink

# 280
Свекърва ми снощи каза, че е взимала гръцко ОМО преди година и изобщо не останала доволна...

А!аз така му се зарадвах.Снощи ми го донесоха (подарък Laughing ),но ще го изконсумирам де Whistling

# 281
  • София
Ползвала съм гръцко Омо, течен вариант, много добре пере, само че избелва цветовете!

# 282
момичета, предложиха ми италиански течен Даш на добри цени, но е в някакви нови опаковки.  24 дози, а не 25 и по-голямата бутилка е 45, а не 33 каквито съм пробвала. Срещали ли сте такива ?

# 283
момичета, предложиха ми италиански течен Даш на добри цени, но е в някакви нови опаковки.  24 дози, а не 25 и по-голямата бутилка е 45, а не 33 каквито съм пробвала. Срещали ли сте такива ?
Срещала съм 44 и 45 пранета универсален (син етикет) и универсален с бикарбонат (страхотно пере бяло).
Също така последните малки разфасовки в магазина, от който пазарувам са за по 24 пранета, а не по 25 както бяха до сега. Пазарувай спокойно, всичко е наред, щом са добри и цените.
Би ли споделила цените моля. Благодаря.

# 284
  • София
От 3 месеца пера с ИЗИ - прах за бяло и прах за цветно. Ами не са ми се вмирисали дрехите, нито пералнята. Бялото пране свети - изпира бели покривки за маса, изцапани с лютеница, сос от манджа и какво ли не още. Цветните дрехи все още не са избелели и в същото време са изпрани (петна от трева, от храна и от всичко, с което две хлапета могат да се изцапат) Аромата и на двата вида прах ми харесва - някой път слагам омекотител, друг път - не.
Странно ми е защо при Бонго се получава така. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт