Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 13

• 81 629
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
Heitmann за почистване на пералня няма в DM. В Кауфланд има и в по-малките магазинчета.

# 466
Онлайн съм поръчвала течен сапун с говежда жлъчка против петна и гранули за бяло на Хайтман.

# 467
В Пени от утре пускат някакъв Персил-гел в различни от досегашните бутилки.1,85 л , 28 пранета /доколкото виждам на снимката/, 9,99 лв.
Някой знае ли що за произход и качество има точно този? Защото цената е прилична.

# 468
На 29 страница говорихме за този гел, а на 30-та има и отрицателно мнение.

# 469
Извинявам се-това съм го прескочила ,явно.

# 470
Пак аз.Като прочетох ,виждам,че не е говорено за качеството на гела,а за бутилката. А освен Гита Ог-друг май не го е пробвал и други отзиви няма. Но ще се наложи да и се доверя.

# 471
  • Варна
Благодаря за пояснението! Човекът каза, че има бял, зелен и син.Складът му е под обръщача на тролеите във Варна, на ул. Цоньо Тодоров 3, но има вариант да донесе безплатно навсякъде във Варна.Ако мога да бъда полезен с повече информация - на ЛС или 0884514624, защото складът по принцип е за хранителни стоки и вероятно няма да вкарва перилни препарати постоянно.Излиза по-евтино от БОРН, Пенни, и от магазинчето срещу Съда, до OFFICE 1.Другаде във Варна май не съм видял изгодни перилни препарати...Надявам се, че съм полезен ( а не всеки път само да питам ), и че това не е реклама.Ако гръцките не са специализирани за бяло и цветно, то каква ли е разликата между бял, син и зелен Диксан ?  newsm78 newsm78

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 13:52 от stedra

# 472
А къде може да се намери тази марка Heitmann, тъй като по-рано ми бяха препоръчали препарат за почистване на пералня на тази марка?
Препаратът  за почистване  на перални   на  Доктор  Бекман  е  по-добър  от този  на  Хайтман . Ползвала  съм   досега  3  вида  такива  препарати, но най-много   съм  доволна  от Бекман.  Пералнята  свети  , направо е  като   нова. Хайтман   ми  се  струва  малко по-слабичък.

# 473
  • Стара Загора
Преди време бях питала за този Ариел против петна : http://www.leclerc.rzeszow.pl/ariel-professional-odplamiacz-w-pl … kt-29631,211.html ( точно със същите надписи, май е на полски ). Не съм доволна - и директно в/у дрехата слагам и в пералнята- резултата е : повечето петна си остават.
Някой знае ли течния Ариел за 38 пранета, 13 лв., който в момента е на промоция в Карфур, какво производство е?

# 474
  • Ланкър, планините Овнерог
Този Dixan универсален ли ще да е, щом не пише бяло/цветно?

# 475
Преди време бях питала за този Ариел против петна : http://www.leclerc.rzeszow.pl/ariel-professional-odplamiacz-w-pl … kt-29631,211.html ( точно със същите надписи, май е на полски ). Не съм доволна - и директно в/у дрехата слагам и в пералнята- резултата е : повечето петна си остават.
Някой знае ли течния Ариел за 38 пранета, 13 лв., който в момента е на промоция в Карфур, какво производство е?

за Ариела по снимката само на лицето не мога да се ориентирам. Ще ходя, но чак в събота и ще погледна.

Диксана се води универсален, но скоро коментирахме праха със същата активна пепел, че е избелващ Peace

# 476
  • Ланкър, планините Овнерог
........

Диксана се води универсален, но скоро коментирахме праха със същата активна пепел, че е избелващ Peace

Мерси, ще го пропусна

# 477
Прочетох в тази тема, че е добре за самата пералня  да се редуват прахообразни препарати с течни. А аз ползвам от почти година само течни и гелове, защото когато използвах прахообразни при изваждане на прането остават полепнали частици от праха по дрехите. Имате ли някаква представа на какво може да се дължи това? За уточнение използвам почти една и съща програма с преди и слагам еднакво количество прах.

# 478
И на мен понякога ми остават частички от праха. Това става, когато сложа повече дрехи и не могат да се иплакнат добре. Опитай с по-малко дрехи Peace

# 479
  • Варна
Благодаря за пояснението! Човекът каза, че има бял, зелен и син.Складът му е под обръщача на тролеите във Варна, на ул. Цоньо Тодоров 3, но има вариант да донесе безплатно навсякъде във Варна.Ако мога да бъда полезен с повече информация - на ЛС или 0884514624, защото складът по принцип е за хранителни стоки и вероятно няма да вкарва перилни препарати постоянно.Излиза по-евтино от БОРН, Пенни, и от магазинчето срещу Съда, до OFFICE 1.Другаде във Варна май не съм видял изгодни перилни препарати...Надявам се, че съм полезен ( а не всеки път само да питам ), и че това не е реклама.Ако гръцките не са специализирани за бяло и цветно, то каква ли е разликата между бял, син и зелен Диксан ?  newsm78 newsm78
Благодаря за инфото Peace За мен поне е много полезно, откакто не стъпвам в Борн  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт