Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 13

• 81 574
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Обичам дрехите ми да миришат на свежо и чисто, но в последно време не се получава  Thinking
До сега прах за пране от магазин за паралелен внос не съм купувала (с изключение на един течен Ленор от който не съм доволна), пробвала съм само някои от омекотителите на Ленор и турското Коколино. Прането ми не мирише добре. Мисля си, възможно ли е праха за пране да не си пасва с омекотителя или проблема да е в пералнята (на половин година е, прочиствана е веднъж)  Thinking
Препоръчайте ми ароматен прах, може да е 2 в 1 (преди време много ми харесваше Dero 2 в 1, но май спряха вноса му).

# 496
Благодаря ви много  bouquet Simple Smile
Както винаги полезни съвети!

# 497
vеssita,

Казваш,че искаш да миришат на свежо и чисто,а не не парфюм.Тогава ОМО-без омекотител.Аз почти не ползвам такъв,защото всичко,което съм пробвала до сега не ми върши работа- не омекотява и това си е. Ароматизатор не ми трябва-залагам на качествен парфюм Heart Eyes И затова реших-една химия по-малко и един разход по-малко. Имам някаква Семана за довършване, ама я ползвам само за хавлии и халати,мисля без особен ефект.
Май отзива но AQUA ще ме накара да опитам и "златен" Медикс пак само за хавлии.

# 498
Здравейте, не знам дали тук е правилното място за задаване на въпроса ми - май си прецаках белите ризи за работа и сега се чудя как да ги направя отново бели? Материята е памук, изпрах ги по погрешка при цветните дрехи и сега ми 'сивеят' Cry Чувала съм за избелване със сода за хляб?
Благодаря предварително.

# 499
Днес ми дадоха това : някой отзиви ?
Май е френски този Даш с омекотител - среден клас перилен препарат. Не очаквай чудеса от него.
А и разфасовката е от старите - от около година и половина не се произвеждат такива вече, има нова концентрирана формула, която е в различна опаковка. Възможно е да не е в срок, но ако не е пресечен и не смърди гадно, значи си е ОК.
Здравейте, не знам дали тук е правилното място за задаване на въпроса ми - май си прецаках белите ризи за работа и сега се чудя как да ги направя отново бели? Материята е памук, изпрах ги по погрешка при цветните дрехи и сега ми 'сивеят' Cry Чувала съм за избелване със сода за хляб?
Благодаря предварително.

има прахчета на Heitmann за засечено пране - пробвай с тях - виж тук . Продават ги във веригите и в магазините за битова химия.

И веднага изниква въпроса ми - трябва ли да плащам двойна цена за марка? newsm78. Като се замисля - от ИЗИ-то съм доволна, вие хвалите Бинго, което чака в шкафа ми да бъде отворено, на повече от прилична цена, Медикс и Бинго - омекотител. Дайте ми, моля причина да продължа да купувам скъпи препарати. Това е лично мое мнение, разбира се  Hug

Но те вносните омекотители излизат по-евтино от българските. Правя една сметка - поправете ме ако бъркам:
Bingo 1л струва около 2.70лв. за 10 пранета (100ml на пране) значи 1 пране = 0.27лв.
Coccolino 1л струва 4. 30 (може и по евтино) за 28 пранета (35ml на пране) значи 1 пране = 0.15лв.
паралелен внос Lenor 1.2л купувам за 5.80лв.
немският е за 34 пранета (35ml на пране) значи 1 пране = 0,17лв.
италианският е за 48 пранета (25ml на пране) значи едно пране = 0.12лв.

не знам каква е дозировката за 1 пране и цената на 1л Медикс - някой да каже, за да направим сметка и за него.

Последна редакция: пн, 24 юни 2013, 15:33 от Nutella

# 500
Nutella   bouquet Благодаря!

# 501
Ето го новия прах Persil Expert от промяната през 2013 г. Пресен-пресен и прекрасно ароматен. Май са му увеличили парфюма, но повече ще пиша като го пробвам.

# 502
От утре /27.06/ в Била ще има промоция на Омо 2кг за 7.50лв. Не съм 100% сигурна за цената, че беше 7.50 или 7.70, но там някъде.

# 503
Нутела , благодаря,да ти кажа не мириша гадно  Peace
Гес , ще чакам отзиви за Персил  Hug

# 504
Нутела , благодаря,да ти кажа не мириша гадно  Peace
Не съм писала, че миришеш гадно - няма как да те помириша през клавиатурата.
Писах само, че омекотителите паралелен внос излизат по-евтино - за да не "продължаваш да купуваш скъпи препарати".  Peace

# 505
  • Варна
Здравейте!
Къде във Варна мога да намеря магазин с перилни препарати внос от чужбина? Преди имаше до Димчо Дебелянов, на Сливница и на още няколко места, но са затворени. Наскоро купих един течен Бонукс от Метро и съм много разочарована. Освен, че не изпира добре ами и дрехите миришат на застояло и лошо. Даже омекотител не помогна...

# 506
Писах само, че омекотителите паралелен внос излизат по-евтино - за да не "продължаваш да купуваш скъпи препарати".  Peace
Не,аз праха визирах,нали каза,че може да е с изтекъл срок ,това визирах

# 507
Не,аз праха визирах,нали каза,че може да е с изтекъл срок ,това визирах
Оле-ле, ... 'щото пише "не миришА", а не "не миришЕ" и аз разбрах съвсем друго...  Laughing Hug
... а и оплетох постовете и потребителите...   smile3555 Моля да ме извините  Laughing

# 508
Аз досега бях ползвала течния Lenor и ми харесваше,но последния път,продавачката уговорила мъжът ми да вземе Skip,наистина е страхотен.  Peace
Прави страхотна пяна,мирише хубаво дори и без омекотител,а най-хубавато е,че изпра едно старо петно кръв с което не можах да се справя по-рано Simple Smile Засега оставам на него  Peace

# 509
  • В море от любов
Аз миналата седмица получих това http://www.amazon.de/gp/product/B00B97SLMW/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1  и това http://www.amazon.de/gp/product/B00ABWCOCO/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1 .
На аромат са супер, но утре ще ги пробвам, че тези дни доизползвах отворените.
Смятам, че от към цена са ок, надявам се и от към качество да са ОК.

Общи условия

Активация на акаунт