Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 13

• 81 550
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
На пре*би другарче ли играем? Simple Smile Имам спомен, че баш ти беше потресен от "аромата" му , ама може и да бъркам.
аз не останах доволен от аромата му. по-точно от липсата на такъв. Laughing като му сложиш омекотител нещата се пооправят. и въпреки това , аз ще съм доволен ако мирише силно и трайно. а ти търсиш точно обратното. за това ти препоръчах ИЗИ-то.   bouquet

# 556
Ясно беше, че Бонгич имаше проблем с пералнята, а не с препарата.
на кой му беше ясно ??? аз не си спомням да съм имал проблем с пералнята. когато използвах бялото ИЗИ резултата беше различен от този с цветното. една и съща пералня ,различни прахове и дрехи. сигурно ще е от цветните дрехи. тях ги пера веднъж на сезон  Joy  сега като добавям омекотител нещата се оправиха. мирише ми само на него. за прахта остава да изпира.

# 557
  • Бургас
Аз, признавам си без бой, днес си купих поредния, безчетен вече, прах за пране. Уж имах по много от всичко, но мярнах бинго за цветно в черна торбичка, с омекотител - черно бинго. Ми как да не ме засърбят ръцете? Пък и две в едно.  Blush
Изпрах, прострях, дрехите почти изсъхнаха - имат аромат, като на унисекс парфюм. Доволна съм.

# 558
аз не останах доволен от аромата му. по-точно от липсата на такъв. Laughing като му сложиш омекотител нещата се пооправят. и въпреки това , аз ще съм доволен ако мирише силно и трайно. а ти търсиш точно обратното. за това ти препоръчах ИЗИ-то.   bouquet
O, аз съм в грешка, имам спомен, че миришело силно и гадно. Както го описваш, звучи точно като "моя прах"- ако трайно не мирише на нищо.
Благодаря, че се занимахте с моя случай.    bouquet

# 559
  • софия
аз не останах доволен от аромата му. по-точно от липсата на такъв. Laughing като му сложиш омекотител нещата се пооправят. и въпреки това , аз ще съм доволен ако мирише силно и трайно. а ти търсиш точно обратното. за това ти препоръчах ИЗИ-то.   bouquet
O, аз съм в грешка, имам спомен, че миришело силно и гадно. Както го описваш, звучи точно като "моя прах"- ако трайно не мирише на нищо.
Благодаря, че се занимахте с моя случай.    bouquet
И аз имам такъв спомен от описанието и за това останах с впечатление, че проблемът е бил в пералнята, знаейки как (не)мирише препарата.

Бонго, заинтригува ме, какъв е този толкова неприятно миришещ Ленор, че аз съм ползвала доста омекотители Ленор ( паралелен внос) и от всички съм много доволна?
не бре душко , проблема не е в Ленора. ИЗИ-то  го докара на ароматен Лайнор.  Joy иначе съм го купумал он Борн. уж да е вносен. с друг препарат си ухае много добре и продължително. ама с ИЗИ-то не можа да се пригоди.
първо - аромата и на прах, и омекотител ми липсват. за сила и трайност не мога и да си помислям.
второ - това, което се долавя като аромат от изпраните дрехи е малко по-лошо , отколкото когато не бяха прани. това е лично мнение все пак.

За ИЗИ-то: нямаше малка кутия за цветно да пробвам и взех от 11 лв за 40+4 гратис дози.
май си се набутала.  аз взех малка кутия (бяло и цветно). резултата е плачевен за цветното пране.  #Cussing out  само с едно пране на цветни дрехи  цветовете им избягаха , а бялото (тук-таме) посивя .  ще пробвам и  за бяло да видим какво ще се получи - може пък да станат цветни  hahaha   а пък аромата е убийствен.... само в кутията.  Laughing  ако пръдна по-добре ще мирише ,отколкото изпраните дрехи.  hahaha
Tired

# 560
  • София
Този уикенд бяхме в другото ми жилище и прах на воля с ИЗИ за цветно с бяло Коколино.Много съм доволна, нямам никакви оплаквания.Бялото е хубаво изпрано бяло, цветното също и в крайна сметка всичко ухае приятно на омекотителя.

# 561
И аз имам такъв спомен от описанието и за това останах с впечатление, че проблемът е бил в пералнята, знаейки как (не)мирише препарата.
от 4-5 пранета с цветното ИЗИ стигнах до извода, че летните дрехи носени по няколко часа в деня се изпират. на една шарена хавлиена кърпа бялото по нея леко посивя. при всички положения аромата след прането за мен липсва. това е хубаво ако искаш да усещаш аромата на омекотителя. с Ленора не ми допадна аромата , но с Бинго (червен) нещата се промениха към добро.
към бялото ИЗИ нямам забележки. бялото се запазва. без омекотите мирише приятно , но кратко. пасва си и с Ленора и Бингото. това е според моите критерии.

# 562
  • София
Купих си една кутия прах за бяло пране на clever и съм много доволна, бялото си е наистина бяло, а аз бях леко скептично настроена.
Така де препоръчвам го Heart Eyes

# 563

Какви бяха отзивите за този прах? - 4.8кг - 60 пранета, купуван от редовен магазин.
  bouquet

# 564
ако е като този Персил колор експерт, който купих от Кауфланд преди 3 седмици - аз съм доволна, а като се има предвид и на каква цена го взех  Heart Eyes

да ви питам, ако някой е забелязал - с Ленор или с това Коколино което хвалите напоследък, дрехите  ви излизат по-несмачкани?

# 565
ако е като този Персил колор експерт, който купих от Кауфланд преди 3 седмици - аз съм доволна, а като се има предвид и на каква цена го взех  Heart Eyes

Много благодаря  bouquet , за този става въпрос, но тогава не си спомням какво се коментираше по темата, а аз съм с 2 пакета Mr. Green .

И да ви кажа, че от Тайд за бяло не съм доволна. Имам за още едно пране и ще пробвам друг препарат.

# 566
Моля, препоръчайте ми възможно най-неароматизиран препарат за цветно. Предпочитам течните, но вече и на прах съм навита, стига да не мирише толкова. В къщи почва отчаяно кихане при отворена врата към балкона, на който съхнат дрехите. Благодаря.
за прахта с ръце и крака гласувам за българското ИЗИ (за цветно). ич не вонее след пране  Joy , а пък и по-евтино излиза.
Точно този и аз бих препоръчала. В опаковката има силна миризма, но след изпиране миризмата я няма никаква.

А омекотителя Бинго неведнъж и аз съм го хвалила. Харесвам белия, но ще пробвам задължително и показания розов.

# 567
  • до най-прекрасния мъж
И червеното Бинго е много хубаво - трайно, нежно, ароматно и омекотява.
ако е като този Персил колор експерт, който купих от Кауфланд преди 3 седмици - аз съм доволна, а като се има предвид и на каква цена го взех  Heart Eyes

да ви питам, ако някой е забелязал - с Ленор или с това Коколино което хвалите напоследък, дрехите  ви излизат по-несмачкани?
Моите излизат със всякакъв омекотител неизмачкани, но аз вадя пералнята веднага. Освен това, моята, след като свърши с цикъла на центрофугирането, върти няколко пъти дрехите, за да ги разбухне и да не се смачкват. Това старата ми пералня не го правеше и дрехите ми бяха смачкани със всеки омекотител.

# 568
А пък аз се чудя защо моята пералня върти излишно след центрофуга, а пък то щото да бухнели  Peace
Другото, което е че на етапи ми пълни вода в началото - пусне малко и спре, после пак така... Имам чувството, че новите перални /не че моята е много нова, на няколко год. е/ имат доста излишни паузи и въртения, знам ли...  newsm78

# 569
Сигурно пълни на етапи, защото претегля прането. Аз така си мисля.  Peace По запознатите ще отговорят.

Общи условия

Активация на акаунт