Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 13

• 81 564
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
Радост, благодаря!

fisholina, може ли някаква снимка на Семаната, за която говориш, защото аз за такава бяла Семана не се сещам. Преди харесвах сивата, но вече я няма.

И нещичко за Гес - от едно известно време забелязвам в Кауфланд един прах 6+. Знаеш ли нещо за него? Никога не съм си правил труда да разглеждам пакета, но някак интуицията отдалеч ми говори, че е мейд ин булгаристан. Grinning А ся да видим - прав ли съм?
Привет, бяла я наричам аз Embarassed
По етикет е Сензитив. Ето я, направо я обожавам  Heart Eyes

# 211
  • В море от любов
Ленор-а за мен си омекотява най-добре, но аз слагам малко повече от това което пише.
За ОМО-то, това розовото, наистина аромата е уникален и много траен, такъв май бях вземала от Гърция, иначе в Англия е Surf и има няколко аромата, които по своему са много приятни.
Peace за синия Ленор
Сега и Коколино/син/ ползвам-доволна  Simple Smile

немския Ленор омекотява, ако се слага пълна капачка за 4 кг пране. Преди да спра да ги ползвам само немските ми вършеха работа, те и по-нежно ароматизират.  Не са като новите парфюмни.

Синият е фаворит и при нас.  Peace, въпреки, че този розовия с магнолията и розовия топаз е просто разкошен, затова ги редувам. Омекотяват си много добре, но моите са предимно от UK, от Германия по-рядко взимам. Сетих се за още един Ленор, той вече е немски с аромат на портокалов цвят, много приятен също.  Hug

# 212
И нещичко за Гес - от едно известно време забелязвам в Кауфланд един прах 6+. Знаеш ли нещо за него? Никога не съм си правил труда да разглеждам пакета, но някак интуицията отдалеч ми говори, че е мейд ин булгаристан. Grinning А ся да видим - прав ли съм?
Преди време в Кауфланд имаше един прах Via, много евтин. Е, това е същият прах, от същия производител, но в друга опаковка. Боклук! Правен в България по методи отпреди 30 години. Формулата е тотално морално осторяла - без избелители и без ензими. Много зле, много.

# 213
Значи изобщо да не се занимавам! Но виж, Изи може да пробвам. Кофтито е, че не го виждам почти никъде, а да ходя да го издирвам по разните магазинчета...

Привет, бяла я наричам аз Embarassed
По етикет е Сензитив. Ето я, направо я обожавам  Heart Eyes

Благодаря за онагледяването. Simple Smile Тази не съм я ползвал. Ще пробвам. Както писах вече, ето тази: http://provikmarket.com/web2/%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%8 … 82-15-25-1%D0%BB/ харесвах много, но вече мисля че не се произвежда. А между другото наистина по-силен и дълготраен аромат при омекотителите от официалния внос от Lenor Spring не съм срещал, но омекотяващ ефект някакъв не съм забелязал. На аромат иначе го докарва.

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 16:35 от Argent

# 214
Ленор от Германия омекотява идеално моето пране.
Слагам пълна капачка на една пералня.
Ароматизира, но не фрапиращо.
В момента ползвам един такъв кафеникав Ленор, той повече ароматизира от синия.
Май и повече омекотява.

# 215
хммм... Ленора не ми омекотява. а иначе и водата и дрехите са ми меки и Ленор-а ги втвърдява.  Laughing

# 216
  • София
Сивата Семана май беше лимитирана серия.
Аз пък не я харесах, защото ми миришеше на мъжки парфюм.
В момента ползвам Семана синя и лилава Кокетна и съм доволна и от двете.

Моля ви, дайте ми бързо мнение за Ариел Басико Гел Червен Испански!
Става ли за цветно?
Става ли въобще? За дрехи с петна говоря.

# 217
Здравейте,искам да попитам някой пускал ли е бели дрехи с аче аутомат и как се действа?и дали въобще има ефект ? newsm78

# 218
Днес установих,че непрекъснато сменям праха за цветно и не мога да си попадна на "моят",но пък за бяло от както прочетох тук за Омо,вече май една година само и единствено него взимам. Crazy И омекотитела си намерих - син Силан,средиземноморския. Доволна.

# 219
Става ли за цветно?
Става ли въобще? За дрехи с петна говоря.
Универсален е - за бяло и за цветно.
Не става изобщо - орязан Ариел. Това е продукт от нисък клас в рамките на марката от висок клас Ариел (често се среща в Португалия и Испания). Не е хубав.

# 220
  • Варна
А Persil Color Expert Business Line читав ли е?
Скрит текст:

# 221
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте,искам да попитам някой пускал ли е бели дрехи с аче аутомат и как се действа?и дали въобще има ефект ? newsm78
Пускала съм преди години. За поредността на действия - става, ако ще переш с прахообразен препарат. Белината се слага на предпране, прахът в отделението за основно пране, както е обичайно, омекотителят и той се поставя в началото. Пускаш на програма с предпране и чакаш. Аз, обаче, бих ти препоръчала вместо белина да избереш висока температура, дори 95 градуса, ако тъканите позволяват и читав прах за бяло. Ефектът е поразителен - изпирала съм чаршафи с кръв, йод и други лекарства по тях до искрящо бяло и то с Рекс.

# 222
Пускала съм преди години. За поредността на действия - става, ако ще переш с прахообразен препарат. Белината се слага на предпране, прахът в отделението за основно пране, както е обичайно, омекотителят и той се поставя в началото. Пускаш на програма с предпране и чакаш. Аз, обаче, бих ти препоръчала вместо белина да избереш висока температура, дори 95 градуса, ако тъканите позволяват и читав прах за бяло. Ефектът е поразителен - изпирала съм чаршафи с кръв, йод и други лекарства по тях до искрящо бяло и то с Рекс.
Благодаря за отговора,и мен не ми се иска с белина , може би ще ги пусна с Тайд-а  Peace

# 223
  • Ланкър, планините Овнерог

Не съм капацитет, но веднъж го взимах и съм доволна откъм запазване на цветове и аромат. За петна  - аз не съм попадала на препарат, който да ги чисти без предварително третиране.

Сега съм с Персил за цветно (течен), който уж не е от официалния внос, но хич не ми харесва. Дрехите пред очите ми стават с все по-бледи цветове. Не мисля да го чакам да свърши преди да взема друго.

П.П. Изказах се неподготвена за Ариела  Blush, сега пуснах да го видя в Гугъл - не е моят. Този, който аз взимах, беше червен самия гел, но в бяла опаковка и си пишеше, че е за цветно. Също беше испански.

# 224
  • София
Да си кажа за петната, геловете и цветовете.
Понеже дрешките на малкия повечето са цветни, ги пера с гел за цветно.
В момента всъщност ползвам Савекс с ябълка и магнолия, който май е универсален.
Много съм доволна. Няма да пиша за аромата, че ще прозвуча точно като в рекламата.
Но петната си пере.
Преди това се измъчих с черния Первол. Ни цветовете запазва, ни петна пере.

Общи условия

Активация на акаунт