Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 13

• 81 617
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
Хайде в тая връзка да питам - имате ли впечатления от омекотител, който наистина омекотява? Ползвал съм какво ли не - едни нямат абсолютно никакъв аромат, други се усещат повече, но за мекота на тъканите изобщо и не помислям. Това вече съм го приел като даденост и не се впечатлявам много, но ако има омекотител, който наистина сте забелязали, че си върши работата по предназначение, бих се радвал да споделите, за да го пробвам.

# 196
Хайде в тая връзка да питам - имате ли впечатления от омекотител, който наистина омекотява? Ползвал съм какво ли не - едни нямат абсолютно никакъв аромат, други се усещат повече, но за мекота на тъканите изобщо и не помислям. Това вече съм го приел като даденост и не се впечатлявам много, но ако има омекотител, който наистина сте забелязали, че си върши работата по предназначение, бих се радвал да споделите, за да го пробвам.
За дрехите на дъщеря ми ползвам бяла Семана. Омекотява отлично.
Ползвам и Сано максима, но не е толкова осезаем резултата.

# 197
Не съм срещала такъв. Освен да ароматизира друго не прави. Хавлиите са все така твърди.

# 198
Не съм срещала такъв. Освен да ароматизира друго не прави. Хавлиите са все така твърди.

И при мен така.Затова вече и не ползвам омекотител-една химия по-малко. При нас водата е средна към висока твърдост. Правя разни експерименти с повече или по-малко прах, но не става и не става. Хавлиите са твърди.

# 199
И аз така си казвам, че тъкмо по-малко химия и спрях да купувам. Като няма полза какъв е смисъла. Омото за бяло си има аромат, Персила за цветно си ми мирише на чистичко след пране, а с твърдоста се примирявам

# 200
мекота, хм, трудно, аз ползвам омекотител главно за да не са ми смачкани дрехите като изсъхнат и да се гладят по-лесно.
Спецовете тук казаха, че без сушилня не са меки дрехите и аз им вярвам. Хотелските хавлии прани професионално стотици пъти как са меки ....

# 201

От Семана - синя и лилава, съм много доволна. Лилавата е малко по-бонбонеста на мириз, но много ми хареса, и всичко е мекичко.

И да похваля прах за пране Тест. 2г - 6лв Whistling . Направо не вярвам колко хубаво пере . Чорапките на малкия, които обикновено са доста мръсни, Теста ми ги изпира перфектно без никаква предварителна обработка. Има една чисто бяла памучна блузка, но понеже пера всичко в една пералня - от бяло до черно, беше станала доста мусава на цвят и след 2 изпирания с Тест стана снежно бяла Shocked . А цветовете не избеляват. Има за цветно и за бяло.

# 202
Да, и на мен ми е направило впечатление, че Семаната омекотява много добре.
hailie - как в една пералня? Смесваш цветове - черни и бели ли?

# 203

Embarassed да... смесвам всичко, причините ми са много Tired , само спално бельо и хавлиеки кърпи пера отделно, защото са на 60С.

# 204
  • Варна

Embarassed да... смесвам всичко, причините ми са много Tired , само спално бельо и хавлиеки кърпи пера отделно, защото са на 60С.
И аз понякога смесвам,но слагам цветоулавящи.Понякога се налага ! Grinning

# 205
  • Бургас
Как не съм разбрала за новата тема? Залипсвахте ми в тази ми лудост тия дни, оказа се, че не съм се записала тук.
Аржан, добре си се завърнал! И какво става с Дедо?
Сега съм с карфурския Ариел от голямата кутия, на промоция от двадесет и кой май беше - доволна съм, но нямам някакви бебешки замърсявания. Омекотители, пак от Карфур - Семана кокет - бял и двулитровия син Коколино. Доволна съм от тях, но по-скоро в насока аромат. Като омекотяване, понеже напоследък оставих сушилнята да си почива, дрешките ми се втвърдиха и загрубяха. Сега нагънах една сушилня с чаршафите на дъщерята и много кърпи, ами несравнимо мекички, пухкави, уханни.

# 206
Радост, благодаря!

fisholina, може ли някаква снимка на Семаната, за която говориш, защото аз за такава бяла Семана не се сещам. Преди харесвах сивата, но вече я няма.

И нещичко за Гес - от едно известно време забелязвам в Кауфланд един прах 6+. Знаеш ли нещо за него? Никога не съм си правил труда да разглеждам пакета, но някак интуицията отдалеч ми говори, че е мейд ин булгаристан. Grinning А ся да видим - прав ли съм?

# 207
  • В море от любов
Ленор-а за мен си омекотява най-добре, но аз слагам малко повече от това което пише.
За ОМО-то, това розовото, наистина аромата е уникален и много траен, такъв май бях вземала от Гърция, иначе в Англия е Surf и има няколко аромата, които по своему са много приятни.

# 208
  • в огледалото на живота
Ленор-а за мен си омекотява най-добре, но аз слагам малко повече от това което пише.
За ОМО-то, това розовото, наистина аромата е уникален и много траен, такъв май бях вземала от Гърция, иначе в Англия е Surf и има няколко аромата, които по своему са много приятни.
Peace за синия Ленор
Сега и Коколино/син/ ползвам-доволна  Simple Smile

# 209
Peace за синия Ленор
Сега и Коколино/син/ ползвам-доволна  Simple Smile

немския Ленор омекотява, ако се слага пълна капачка за 4 кг пране. Преди да спра да ги ползвам само немските ми вършеха работа, те и по-нежно ароматизират.  Не са като новите парфюмни.

Общи условия

Активация на акаунт