Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 13

• 81 577
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
А какво правим с водата в отделението за омекотител???
Изливате я в мивката.

# 181
Гес помогни ми моля те! HugКакъв прах да поръчам от Гърция да ми донесат?За цветно пране и също с дълготраен аромат.Коментира ли сме много ,но аз съм от скоро .Чакам  на всички мнението!Помагайте!

# 182
Днес купих от Карфур прах за бяло пране марка 'Е'-полски,как ли ще се справи?Добре ухае поне Simple Smile
Не очаквай чудеса, но не е лош за парите си Wink

# 183
  • София
Гес помогни ми моля те! HugКакъв прах да поръчам от Гърция да ми донесат?За цветно пране и също с дълготраен аромат.Коментира ли сме много ,но аз съм от скоро .Чакам  на всички мнението!Помагайте!

Не съм Гес,но от опит мога да ти споделя,че в Гърция прах само за цветно трудно ще откриеш.Единственият е Ариел, какъвто имаше на промоция преди седмица в Карфур и излиза доста по-евтино от там.

# 184
Хора кое е това ухаещото ОМО?? последната една година като купувам го държа на терасата и мирише на хим. завод  Mr. Green гони комарите далеч от блока. Е, пере идеално и е евтино. Къде го има сега?

# 185
  • Ланкър, планините Овнерог
........... последната една година като купувам го държа на терасата и мирише на хим. завод  Mr. Green гони комарите далеч от блока.........

Много точно си описала миризмата му според мен. Инак за същото иде реч. Виж с това, че е евтино, не съм особено съгласна.

# 186
Да, ароматът на ОМО се запазва върху дрехите и след изсъхване. А ако все пак не те задоволява интензивността му, комбинираш ОМО със синьо Коколино (най-добре се връзват двата аромата) и ще бъдеш отнесена от миризма. Grinning
И аз съм с тази комбинация,само,че Коколиното е турско. С бялото също  е добреnewsm10

# 187
........... последната една година като купувам го държа на терасата и мирише на хим. завод  Mr. Green гони комарите далеч от блока.........

Много точно си описала миризмата му според мен. Инак за същото иде реч. Виж с това, че е евтино, не съм особено съгласна.
тя тая миризма май е пристрастяваща #Crazy

# 188
Е, преди беше евтино Омото, но вече стигна ценовото ниво на Персил и Ариел. Преди беше 6 - 7 лева, а сега е 9 - 10 лева.

Защо миризмата да е пристрастяваща? Защото го купува една година ли? Е, прахът си заслужава 100% въпреки че ароматът не се харесва на всички. За мен е ОК.

# 189
Е, преди беше евтино Омото, но вече стигна ценовото ниво на Персил и Ариел. Преди беше 6 - 7 лева, а сега е 9 - 10 лева.

Защо миризмата да е пристрастяваща? Защото го купува една година ли? Е, прахът си заслужава 100% въпреки че ароматът не се харесва на всички. За мен е ОК.
И за мен е ок,ползвам го само от няколко месеца,вече съм купувала 3-4 пъти и не мисля да го сменям,страшно ми харесва ароматът му,затова казвам,че пристрастяващ-поне за мен.

# 190
Благодаря на всички,които ме информираха за дезинфектанта-Impresion.
Днес го купих от Била.
А по повод Омо-в торбата много миришеше.Докато стигна до употребата му,понеже бях доста заредена, го държах в мазето месец-два-миришеше дори в коридора.Но почти няма аромат след изсъхване на прането.

# 191
Днес го купих от Била.
А по повод Омо-в торбата много миришеше.Докато стигна до употребата му,понеже бях доста заредена, го държах в мазето месец-два-миришеше дори в коридора.Но почти няма аромат след изсъхване на прането.
Странно. Като пера с Омо не слагам омекотител. Дрехите си миришат на него до следващото пране.
Та дори и гардероба като отворя си мирише на него newsm78

# 192
Аз имам ОМО от онази промоция в Кауфрланд, но още не съм го ползвала, та нямам мнение. Държа го в пералното помещение, но не го усещам. Както да И е/казваше дъщеря ми, като малка/.
Сефте взех ИЗИ за бяло - 2.20 лв за 9 пранета. Уникален! Много съм доволна. Изпра стари петна от покривката за маса на терасата и безобразно омазаното шалте от детската. Тези два "парцала" нигока не съм ги изпирала безупречно. Взех за проба и омекотител Бинго - бебешкия. Дрехите миришат до следващото пране. Усеща се аромат като отворя шкафове и гардероби. Приятно съм изненадана. Дано не ми алергизира децата, като преди две години новия за тогава Бинго, онзи със стесненото гърло.

# 193
Днес го купих от Била.
Странно. Като пера с Омо не слагам омекотител. Дрехите си миришат на него до следващото пране.
И аз така, то и да сложа омекотител, пак мирише само и единствено на Омо - то

# 194
Днес го купих от Била.
И аз така, то и да сложа омекотител, пак мирише само и единствено на Омо - то

Основно омекотителя не е ли за омекотяване и антистатично дейстиве  newsm78? Не е ароматизатор. Аромата е добавка.

Общи условия

Активация на акаунт