Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 13

• 81 574
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
Impresan http://apteka.framar.bg/30030082/%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D1%80%D0%B5% … 250-%D0%BC%D0%BB-

Има го и във вариант 2 в 1 с омекотител. Аз съм ползвал само класическия.

# 166
  • Ланкър, планините Овнерог
В някоя от "перилните" теми се коментираше препарат за дезинфекция на пране. Не го откривам. Моля който е ползвал да помогне.

Impresan, ако въпросът е за името на дезинфектанта. Ако е за мнение за него, не знам  Crazy

# 167
  • Варна
Персилът за цветно Бизнес  лайн, който е на промоция в Метро читав ли е? 120 пранета за 35 лева.

# 168
  • София
Impresan -  днес го видях и в Била.

# 169
Супер мерси,нашите петна са от плод и по панталон и тениска Rolling Eyes
                                                                                                                                                                                       Извън темата за препаратите е ,но само с лимонтузу излизат петна от плодове и червено вино.Премахнах плодово петно дори след като не се получи с вениш.

# 170
Днес пробвах ИЗИ-то, не съм особено впечатлена, но за сметка на това се сдобих с италиански Ленор-омекотител много ми хареса, невероятен и траен аромат.

# 171
бамбини,от къде го купи италианския Ленор ?

# 172
  • Варна
Днес купих от Карфур прах за бяло пране марка 'Е'-полски,как ли ще се справи?Добре ухае поне Simple Smile

# 173
бамбини,от къде го купи италианския Ленор ?
В един от маркетите на  Триумф го намерих Simple Smile
Бяха заредени с всички прахове и   омекотители, предимно немски, италиански и гръцки, и то на добри цени.

Последна редакция: сб, 01 юни 2013, 09:06 от бамбини

# 174
  • отсреща.
Здравейте,изпаднах във страшна дилема от както чета тук за различните видове прахове за пране.
Аз имам две изисквания за праха за пране-да пере добре и да е с дългораен аромат,май си падам по-вече по прахообразните прахове.Ползвах Ариел,Савекс,Тема,Бинго,Бонукс....и т.н (само от ариела съм доволна но не му е дълготрайна миризмата!) до сега но ми се налага да мина на нещо по евтино за съжаление.Гледам че много го харесвате този ОМО,а не разбрах само дали ухае силно и след като дрехите са вече сухи?Иначе за тове че пере супер го разбрах...а съм го дУшила и ми харесва как мирише но ухаят ли след като са вече сухи?
 newsm78 ох много ми е трудно като стигна до избирането на прахове,шампоани и такива неща!

# 175
Омото пере добре и ухае добре след като изсъхнат дрехите.. Промоционалния течен Персил от Кауфланд също изпира добре и ухае след изсъхване. И сега го има на редовната му цена

# 176
  • отсреща.
Ползвах и персил и мисе иска да взема нещо което не съм ползвала до сега,но на мен проблема ми е че искам да има силна миризма и след като са сухи дрехите....  Whistling

# 177
При мен Персила силно ухае на сухи дрехи. Доста силна е миризмата на Омо-то. Пробвай

# 178
Да, ароматът на ОМО се запазва върху дрехите и след изсъхване. А ако все пак не те задоволява интензивността му, комбинираш ОМО със синьо Коколино (най-добре се връзват двата аромата) и ще бъдеш отнесена от миризма. Grinning

# 179
  • отсреща.
А какво правим с водата в отделението за омекотител???Преди минута тъкмо да налея омекотителя и аХа гледам вода???  #Crazy за първи път!

Абе гледам го тоя омо и тоя коколино синия ся ги има в  нашия квартален маркет и мисля да си взема щом казвате,че е толкова добър и след изпиране ухае!

Общи условия

Активация на акаунт