Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 13

• 81 722
  • 730
  •   1
Отговори
# 330
L'Agent , благодаря много , и аз ще взема да го пробвам  Flutter

# 331
Ако переш така, както казваш се губи смисъла от хубав прах за бяло

Да. Поне ги сортирай леко - бели и светли цветни отделно, цветни отделно. Защото когато цветното и бялото са заедно, все някоя цветна дреха ще пусне и бялото отива на кино. А тьмните, между другото, могат да се перат и с някой хубав гел за цветно пране, а не непременно сьс специализиран препарат за черно. От известно време сьм се престрашил и действам така.

Rolling Eyes Аз знам как е правилно да се пере, обаче имам много фактори, които ми пречат... И знам колко е грешно, но за сега нямам друг избор просто Tired .
Искам да пооправя малко дрешките на малкия, че той има доста светли дрешки. И на мен не ми се иска да е така, но за сега съм се примирила.
 Hug

# 332
  • София
Гес, изпра ли с Изи-то? Чакаме отзиви. Simple Smile

Сега като гледах снимките на опаковките... Моят е в найлоновото пликче, 3+1 дози. Пере великолепно, нямам забележки. Може по-новите партиди да са с влошено качество, знам ли...

# 333
  • София
Моето ИЗИ е в кутия, като показаната от Гес със българското знаме - 48+4 дози май беше.

# 334
  • отсреща.
аз си взех от това цба-рското омо+коколино харесвами,пере супер но май май си падам по-вече по течните перилни препарати и в този ред на мисли какво Ви е мнението за medix alvina deluxe perfume-лилавия?
Майка ми си взела и миришел много силно а аз точно това търся-много силен и дълготраен аромат.

# 335
Вземи си една кутийка синьо Бинго да пробваш.
Ако искаш много бяло - бебешкото Бинго.
Ако переш всичко заедно - червено Бинго.
Тоест бебешкото Бинго пере по-добре и избелва повече, така ли? Червеното бинго обаче също е избелващо и не е подходящо за смесено пране. Peace Може би си имала в предвид черното?

# 336
  • София
Вземи си една кутийка синьо Бинго да пробваш.
Ако искаш много бяло - бебешкото Бинго.
Ако переш всичко заедно - червено Бинго.
Тоест бебешкото Бинго пере по-добре и избелва повече, така ли? Червеното бинго обаче също е избелващо и не е подходящо за смесено пране. Peace Може би си имала в предвид черното?

Да, черното Бинго е за цветно, сега погледнах.
Бебешкото прави супер-бяло.

# 337
Аз предният път бях доста афектирана заради боядисаната блуза, та сега на свежа глава да кажа за Изито. Този път няма нищо боядисано. Не пени много, само в началото, но после пяната спада. Изплаква се много добре, не ми остави бели ивици по тъмните дрехи. Не мирише нито на хубаво, нито на лошо (не ми е проблем).
С цветните сложих две домакински ръкавици, които бях изцапала много с мазнина - пекохме на грила на фурната свински гърди от Лидл и се изцапаха доста тези ръкавици. Учудващото е, че мазните петна се изпраха без остатък на 30° (пране 35 минути, а остатъка до час и половина - плакнене и центрофуга; такава ми е програмата). Сложих 135 мл прах. Значи пере, не е като да не пере. Но някакси като пера с други прахове сякаш цветните ми искрят, а с Изи не е така. Може да си въобразявам. Все пак имам още две пранета в пликчето и ще ги изразходя пък да видим.

# 338
Бебешкото прави супер-бяло.
Ммм трябва да го пробвам Laughing

# 339
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
аз бялото пране пера само с Тео Бебе - дрехите са наистина бели а замърсените чорапки стават пак като нови-силно го препоръчвам

# 340
  • София
Здравейте,

Купих си най-накрая и аз прах Ариел от хубавите магазинчета.
Но не мога да разбера срока на годност - никъде не е написан, нито продавачката можеше да ми обясни.
Дали някоя може да ми обясни как се разчита този цифров код, в който предполагам е заложена или датата на производство или до кога е годността му.

Ето го и него - 2166 2755 LC 15:59
 Много ви благодаря предварително момичета! Simple Smile

http://rini.snimka.bg/8mi-dekemvri/ariel.758404.30727317

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 16:16 от irina_a

# 341
Здравейте!Най-вероятно е говорено и преди ,но пак да си попитам :какво Ви е мнението за този Даш:
http://ivadio.com/product/49/dash-actilift-color.html  Взех го за 8.99,18 пранета  newsm78

# 342
Здравейте!Най-вероятно е говорено и преди ,но пак да си попитам :какво Ви е мнението за този Даш:
http://ivadio.com/product/49/dash-actilift-color.html  Взех го за 8.99,18 пранета  newsm78
Този Даш на картинката е италиански и е много добър продукт, но сигурна ли си че точно него си взела на тази цена? Не съм срещала до момента такава разфасовка.
За 18 пранета има от немския Даш - зелени и бели бутилки горе долу на тази цена, те са среден клас перилен препарат.
P.S. Ето немски Даш залена бутилка:

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 17:34 от Nutella

# 343
аз бялото пране пера само с Тео Бебе - дрехите са наистина бели а замърсените чорапки стават пак като нови-силно го препоръчвам
Аз пък защо така им нямам доверие на тези бебешките... newsm78 Явно в мен живее заблудата, че уж са за деликатна бебешка кожа, с по-малко химия и съответно неперящи. Thinking Иначе гледам, че и Гес е добавила един Тео Бебе към колекцията, а също и от новите Рексове. Peace Гес, би ли било нахално ако помоля за впечатления? Hug  bouquet

# 344
http://ivadio.com/product/49/dash-actilift-color.html  Взех го за 8.99,18 пранета  newsm78
Този Даш на картинката е италиански и е много добър продукт, но сигурна ли си че точно него си взела на тази цена? Не съм срещала до момента такава разфасовка.
За 18 пранета има от немския Даш - зелени и бели бутилки горе долу на тази цена, те са среден клас перилен препарат.
P.S. Ето немски Даш залена бутилка:
Да,точно този взех от един нов магазин за паралелен внос в Пловдив/който иска информация ще му дам/,като цяло всичко беше много евтино.Иначе немският Даш съм го гледала в Лекси,но не го взех,тук не ми го препоръчахте.А италианският си е в годност до 2014,8,99-18 пранета-доколкото си спомням пишеше,че е концентрат

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 18:23 от borislava_

Общи условия

Активация на акаунт