Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 13

• 81 713
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
borislava_, ще дадеш ли адреса на този магазин. Може и на ЛС. Благодаря.
По мнения на приятелка и от темата си купих омекотител на Бинго. Доволна съм.

# 346

И аз искам адреса на магазина. Мерси

# 347

Да,магазинът се намира в Гранд-а,на втория етаж,точно срещу ескалаторите.Имаше като цяло много препарати,козметика и всичко,което се сетите  Simple Smile аз останах много доволна

# 348
  • София
може би въпроса ми не е точно за тук, но с какво мога да махна петно от коректор в/у тъмно сини дънки?

# 349
  • Пловдив

Да,магазинът се намира в Гранд-а,на втория етаж,точно срещу ескалаторите.Имаше като цяло много препарати,козметика и всичко,което се сетите  Simple Smile аз останах много доволна

bouquet

# 350
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте,

Купих си най-накрая и аз прах Ариел от хубавите магазинчета.
Но не мога да разбера срока на годност - никъде не е написан, нито продавачката можеше да ми обясни.
Дали някоя може да ми обясни как се разчита този цифров код, в който предполагам е заложена или датата на производство или до кога е годността му.

Ето го и него - 2166 2755 LC 15:59
 Много ви благодаря предварително момичета! Simple Smile

http://rini.snimka.bg/8mi-dekemvri/ariel.758404.30727317
Някъде по-напред в темата беше коментирано, че ако срокът на годност е 36 месеца, не се отбелязва никъде по кутията. И аз бях питала, понеже и моите омекотители и прахове от Германия нямат срок на годност на кутията. А са купувани от големи магазини, няма начин да са фалшиви.

може би въпроса ми не е точно за тук, но с какво мога да махна петно от коректор в/у тъмно сини дънки?

Какъв е коректорът - на водна или ацетонова основа? Ако е на водна, предполагам ще стане с най-обикновено изпиране. За ацетонова, пробвай със Спот на Перилис. Този препарат редовно отстранява петна от смазки и масла от дънките на мъжа ми, без да избелва цветовете и без накисване. Предполагам ще стане с него. Въпреки че ацетонът е разтворител и не би следвало да остане петно след изпиране.

Малко не е по темата, но като се заговори за петна - на времето, като студентка, си бях окапала тъмни дънки с бял сос за дюнер. Петното се изпра, обаче ми остана избелено петно на дънките, а не бях третирала с нищо, освен стандартно пране в пералнята. От какво ли ги правят тези сосове се чудя.

# 351
Моля препоръчайте ми сравнително евтин прах , добре перящ цветни дрехи, замърсени от две малки дивачета? Но да мога да си го купя от обикновен магазин, защото в "наше село" няма от къде другаде.

# 352
Моля препоръчайте ми сравнително евтин прах , добре перящ цветни дрехи, замърсени от две малки дивачета? Но да мога да си го купя от обикновен магазин, защото в "наше село" няма от къде другаде.

Бинго Колор или Савекс Колор

# 353
Моля кажете течен препарат за пране на Ариел започващ с код 599, оригинален  немски продукт ли е?  Peace

# 354
fisholina , да споделиш как е, че отдавна съм му хвърлила око. Grinning

Привет, пробвах омекотителя comfort пъпеш и лотус..., но очаквах друго. Ароматът малко ме разочарова. Едно към едно е със зеленото Коколино, а аз очаквах поне малко да мирише на Пъпеш.
Но нищо, харесва ми, ще си го ползвам. А съм и лакома, взех 2 Mr. Green

# 355

Определено те съветвам,да заложиш на Бинго-то.....пробвала съм ги и двата и откъм качество на изпирането и откъм аромат-Бингото бие по точки...Освен това,ми се стори,че Савекс-а ми поизбели някои дрешки/не са нови,прани са многократно с друг прах,но сега придобиха леко вехт вид/...А,пък и като цена не се различават много........Аз,в момента пера с Изи за цветно-като изпиране е добре,като аромат го няма никакъв/но аз точно това търся,че имам проблем със силните миризми/.

# 356
Моля кажете течен препарат за пране на Ариел започващ с код 599, оригинален  немски продукт ли е?  Peace

не може да се прецени по баркод. По принцип всички европейски дори и оригиналните немски са с код 541. А коментирания карфурски Ариел беше с 40. Не разчитай да разбереш по баркода, не разчитай и на продавачките. Ако снимаш гърба и покажеш ще разберем Peace

# 357
Ок, утре ще го покажа. Мъжът ми го е купил от човек, който има автокъща и внасял препарати, но знам ли?

# 358

Определено те съветвам,да заложиш на Бинго-то.....пробвала съм ги и двата и откъм качество на изпирането и откъм аромат-Бингото бие по точки...Освен това,ми се стори,че Савекс-а ми поизбели някои дрешки/не са нови,прани са многократно с друг прах,но сега придобиха леко вехт вид/...А,пък и като цена не се различават много........Аз,в момента пера с Изи за цветно-като изпиране е добре,като аромат го няма никакъв/но аз точно това търся,че имам проблем със силните миризми/.

Благодаря!
И аз имам проблеми със силните миризми. Бинго-то много ли е ароматен? Иначе ИЗИ ми се иска да пробвам , но не го намирам по нашите магазини. Peace

# 359
Последно прах с "Бинго" в черен плик-не е за черни,за цветни си е.Остава някакъв аромат,но не е дразнещ.Ползвала съм и течно "Бинго"-и то не миришеше натрапчиво.От"Савекс" и от "Изи" не остава никакъв.

Общи условия

Активация на акаунт