Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 13

• 81 679
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
  • гр.София
Не мога да не споделя с вас този омекотител
Скрит текст:

# 391
Лично аз повече харесвам Персил. От гадната миризма на Ариел ми става лошо. За супермаркетските говоря. Peace

# 392
  • София
Днес видях във Фантастико нов перилен препарат на Heitmann - няма име, пише Color Waschmittel, има швейцарското флагче и пише Swiss made, но кодът му започва с 40... Има го и във вариант за бяло. 12,70 лв за 20 пранета. Има го и прахообразен, в двата вида, за 12 пранета, цената към 6 лв, май този за бяло е по-евтин. Направи ми впечатление, че го дават да пере от 15 до 90 градуса. Мирише много приятно (малко ми прилича на Ленор-а) и ми се струва, че е много добър препарат... Но все пак да се допитам тук...Simple Smile

# 393
Можеш ли да го откриеш в интернет, защото аз търсих, но единствените перилни препарати, произвеждани от Хайтман, са специализирани и са течни. Да не бъркаш фирмата?

# 394
  • София
Можеш ли да го откриеш в интернет, защото аз търсих, но единствените перилни препарати, произвеждани от Хайтман, са специализирани и са течни. Да не бъркаш фирмата?

И аз го търсих, но не го намерих в нет-а. Ще се опитам да мина пак през магазина за повече подробности, за жалост няма да мога да снимам.

# 395
Е, с телефона една снимчица поне?

# 396
Здравейте!Какъв течен гел или прах да си поръчам от Гърция за цветно/за бяло имам/?

Последна редакция: пт, 14 юни 2013, 17:16 от borislava_

# 397
  • София
Е, с телефона една снимчица поне?

На Heitmann e,     няма съмнение, логото му си е оригинално както си го знаем от избелващите прахчета и другите им продукти. Снимах го, но нещо не мога да сваля снимката, а тръгвам на път.Ако до поненелник никой не се включи, ще направя нов опит. Срока на годност го дават до 2017 г, явно е съвсем нов.

# 398
  • София
Къде в София мога да купя Спот?

# 399
Аз да споделя за нашенския Тайд с ленор , току-що извадих прането дрехите ухаят много добре и белите дрехи на дъщеря ми (от градината) са изпрани и без петънца  Peace

# 400
  • Пловдив
Доста ви бях загубила и сега се записвам пак да ви следя. Последно купих Ариел течен от Лидъл - доволна съм, дори и омекотител не слагам, защото ухае много добре прането ми. Днес минавах пред ДеЕм, чудя се техния - Дек мит ( Denk mit) дали изпира добре - имаше и за цветно и за бяло и за финно пране.....

# 401
  • There I was on a July morning
Къде в София мога да купя Спот?

"Спот" за какво? Наскоро купих "Спот" за петна /малко флаконче, спрей/ от новооткрит магазин - дрогерия, на втория етаж на Централни хали.

# 402
Искам да ви попитам, от какво зависи запазването на цветовете на цветните дрехи? Това ми е единия проблем, и другия е, че малко като чели се завалват и стават на мъхчета.Говоря за тениски и ризки -памучни главно:) Пера ги на 30 градуса, само цветно, с кърпички за оцветяване и с течен Ариел за цветно?! Центруфугата ли да намаля?! Простирам ги наопъки?! това правилно ли е ? Някои за 5-6 пранета и стават леш Sad а не са от 5 лева от битака Simple Smile ХЕЛП МИИИИИ  Embarassed

П.С. Пералнята е Индезит - новичка Simple Smile

# 403
За избеляването на цветовете отговаря праха за пране. Купувай такива, които съдържат оптичен избелител. Така цветовете стават наситени, а не избелели. Това за цветното пране. А за топченцата - това си е от материята. Обикновенно памучните стават така. И аз имам такива блузи, които са маркови и станаха така. Мисля, че това е от високото съдържание на памук. Щом переш на 30 гр. това е достатъчно

# 404
За избеляването на цветовете отговаря праха за пране. Купувай такива, които съдържат оптичен избелител.

Аз все си мисля, че оптичният избелител не е много ок за цветните дрехи, вьпреки че реално не избелва.

Общи условия

Активация на акаунт