Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 13

• 81 705
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
Аз все си мисля, че оптичният избелител не е много ок за цветните дрехи, вьпреки че реално не избелва.
И аз така... Peace

# 406
Не знам какво мислиш ти, но моите дрехи грейват с него. Цветовете стават по-наситени, отколкото са и това ми харесва  

# 407
Права си. Но някои цветове се променят.

# 408
добри отзиви за ИЗИ за бяло. добре се справи. не оставя аромат след пране , но пък бялото си остана бяло. справи се със замърсеното по яката около врата , но 2 с малки точици (петънца с неизвестен произход) не се справи. като цяло ИЗИ за бяло + някакъв по-ароматен омекотител ще свършат работа.  Laughing

# 409
Е,не ми пере добре пералнята и това е Crossing Arms Всички детски дрешки си излизат почти с останали малки, не доизпрали се,петна Crossing Arms Tired

# 410
Аз пък да кажа,че Есекс-а от Кауфландската промоция се справи учудващо добре с петната,без да ми избелва цветовете/е,не бяха стари,но ние я бързо пълним пералнята ,обаче пък дрехите са винаги качествено зацапани от диванетата/.......,че не мирише,не мирише след пране,но поне пере...
Бонго,ако приемаш съвет-,препоръчвам Бинго:концентрат с парфюмни капсули/мирише много трайно....и цената му е много прилична.Аз/когато ползвам,де/,предпочитам бялото....,но и другите ги бива.....

# 411
Бонго - Бинго , то все едно бре  hahaha
бат`Бонго е почитател на Вернел-а на кристали. много силен и траен аромат.

# 412
  • София
Къде в София мога да купя Спот?

"Спот" за какво? Наскоро купих "Спот" за петна /малко флаконче, спрей/ от новооткрит магазин - дрогерия, на втория етаж на Централни хали.
Точно този "Спот" имах предвид - благодаря за информацията, ще го потърся там.

Дрехите доста изсветляват през лятото от силното слънце - никога не простирам по-наситените откъм цветове дрехи на първите редове, гледам все да са по-назад, зад по-светлите. И обратното - ако някое петънце не е излязло при прането и дрешката е светла, я слагам на първия ред - като изсъхне, петното си е заминало.

# 413
Спот спрей - аз лично го купих от пазара в Младост Mr. Green , има го в новото базарче на метростанция Бели Дунав ( там, между другото, намерих Доместос спрей Shocked , за съжаление беше само 1 и каза, че много рядко го зареждала.) В общи линии - има Спот спрей в малките магазинчета за препарати и кварталните хранителни. Само цените варират много.

Спота онзи ден пред очите ми изкара перна от череша на памучна блузка. Напръсках петното, престояло 3 дни и след 5 сек. нямаше и следа. А по-мръсни чорапки на малкия задъжително пръскам преди пране - излизат невероятно чисти.

# 414
  • Пловдив
Спот спрей не е много рентабилен откъм количество - цена. Аз купих само веднъж от спрея, защото не намерих нормалния. Еми то- пръснах три -четири пъти и спрея се изпари! Така че, аз залагам на спота в розовите шишета, май беше към 250 мл.

# 415
Спот спрей не е много рентабилен откъм количество - цена. Аз купих само веднъж от спрея, защото не намерих нормалния. Еми то- пръснах три -четири пъти и спрея се изпари! Така че, аз залагам на спота в розовите шишета, май беше към 250 мл.

Спреят също е толкова, цената му е 2.20лв (средно). Може да си взела някоя малка разфасовка.

# 416
Спот има и спрейче в джобен формат, сигурно е 30-50 мл. newsm78
А за петната от череши....и аз бях изумена като обработих за първи път Grinning

# 417
  • София
Всъщност точно по-големия флакон-спрей на Спот имах предвид - моят е ма привършване след близо година ползване с променлива честота. Значи да съм спокойна, че го има - в едно квартално магазинче ме подплашиха, че го нямало отдавна. И да - петната от череши нямат никакъв шанс с него.

# 418
Всъщност точно по-големия флакон-спрей на Спот имах предвид - моят е ма привършване след близо година ползване с променлива честота. Значи да съм спокойна, че го има - в едно квартално магазинче ме подплашиха, че го нямало отдавна. И да - петната от череши нямат никакъв шанс с него.

Май по едно време наистина го нямаше, като цяло. Но сега пак са го пуснали. Много е хубав, но на спрей ми е най-удобен. А това, че не се накисва и чака часове ми харесва най-много. Така напръсквам всичко, което има нужда, докато пълня пералнята и докато я пусна са минали 2мин.

# 419
hailie, купуваш си по-евтиния вариант (в бутилка без спрей) и си прехвърляш съдържанието в спрей бутилката, която имаш, или в някаква случайна бутилка със спрей помпа. Аз така направих, когато взех Спот, защото не ми се даваха повече пари за по-малко съдържание. Имах една спрей бутилка от дезодорант за крака и го прехвърлих в нея, защото със спрей е наистина по-удобно. Иначе всичко се олива с тая адска смес.

Общи условия

Активация на акаунт