Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 13

• 81 089
  • 730
  •   2
Отговори
# 615
Благодаря.

# 616
И какво, само ютията ли остава като решение, ще ми стопи любимите ми лазерно рязани гащички  Sad

# 617
  • София
Момичета, предложиха ми Первол- 3л, разл. видове за 15 лв., били внос от Турция. Как ви се струват като цена и качество, имате ли впечатления? Ползвала съм преди време само за черно пране и се колебая дали да не пробвам и за бяло и цветно...  newsm78

# 618
Леми, бих ти предложила едно нетрадиционно решение - масло от Евкалипт, било толкова силно антисептично и дезинфектиращо, че чак го ползвали за почистване на тоалетни .... Мирише божествено Heart Eyes Слагаш няколко капки по твоя преценка в малко спрейче от стар парфюм или подобно добавяш вода и така пръскаш обилно.
Скрит текст:
Същото съм чула за масло от Чаено дърво - с нещо подобно преди години излекувах акнето на големия син. С разтвор на такова сега пръскам против мани и буболечки зеленчуците и цветята на вилата.
Аз ползвам едно масло от Евкалипт за отпушване на нос, не знам каква марка беше, действа моментално. При най-малката наченка на херпес или пъпка мажа с мин. к-во и инфекцията спира веднага.

# 619
Има и Vanish с дезинфектант - този със зеленото в етикета:

# 620
  • Бургас
Какъв прах за пране 1,5 - 2 кг. за цветно на по ниска цена ще ми  препоръчате да си купя ( довечера ще ходим да купим )....

# 621
Бинго е хубав и има няколко разновидности за цветно с приятни аромати, които можеш да видиш на място. Също така Тема не е лош прах. За други не мога да дам препоръка, защото или не съм ги ползвала, или съм взимала малки кутии, от които не мога да разбера как пазят цветовете.

# 622
Мерси за идеите  bouquet

# 623
  • Стара Загора
Вижте, пуснали са немски Персил с аромат на лавандула ( течен и мегаперли) : http://www.persil.de/de/produkte/persil-lavendel.html . Дали вече се продава, някой пробвал ли го е?

# 624
  • Варна
Вижте, пуснали са немски Персил с аромат на лавандула ( течен и мегаперли) : http://www.persil.de/de/produkte/persil-lavendel.html . Дали вече се продава, някой пробвал ли го е?
То хубаво, но къде са го пуснали? Ние дали ще ги видим някъде  newsm78, освен в паралелния внос....

# 625
  • София
Взех си Персил от промоцията в Била и ще докладвам!

# 626
А, да, този Персил заменя стария Reine Frische.

# 627
Кой от разновидностите на Бинго е най-добър за бяло пране?

# 628
Всичките са еднакви, само миризмата им е различна. На мен ми хареса този с лавандула.

# 629
Благодаря на всички, включили се с отговор на моя вьпрос. Между другото аз ще купувам прах или течен на място от морето, няма да го мькна от тук, така че не ми се налага непременно да е нещо компактно в малка опаковка.

Гес, Formil и Тема за цветно не бях ползвал до момента и просто ми се искаше да ги пробвам, но ще те послушам. Laughing Последните постинги ме подсещат да питам Бинго Колор или Тема Колор е по-качествен? Беше писала преди време, че в Темата се сьдьржат някакви ензими, които били много ефикасни в борбата с упорити петна и не били налични вьв всеки прах, но много добре не се сещам.

Общи условия

Активация на акаунт