Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 13

• 81 075
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
  • ...на безопасно
За трети път пера със Савекс колор и за трети път ми се струва, че избелва цветните  Thinking
Аз ли нещо си внушавам? Имате ли опит с този прах? Ако съм права да го зарязвам.
Уж го взех за временно, а той да не ми съсипе дрехите...

# 631
  • Бургас
За трети път пера със Савекс колор и за трети път ми се струва, че избелва цветните  Thinking
Аз ли нещо си внушавам? Имате ли опит с този прах? Ако съм права да го зарязвам.
Уж го взех за временно, а той да не ми съсипе дрехите...

И моите впечатления са, че промени цветовете на дрехите. Веднъж забравих да сложа омекотител и дрехите бяха твърди и загубили еластичност. Колкото и да го рекламират никога няма да го повторя  Crossing Arms

# 632
Гес, Formil и Тема за цветно не бях ползвал до момента и просто ми се искаше да ги пробвам, но ще те послушам. Laughing Последните постинги ме подсещат да питам Бинго Колор или Тема Колор е по-качествен? Беше писала преди време, че в Темата се сьдьржат някакви ензими, които били много ефикасни в борбата с упорити петна и не били налични вьв всеки прах, но много добре не се сещам.
О, Тема я промениха откакто съм го писала това. Например, Тема за бяло не съдържа целулаза, но пък вариантите за цветно я съдържат. Относно сравнението между Тема и Бинго - бих казала, че са горе-долу еднакви, все пак са в сходен ценови клас, макар че цената на Тема е изкуствено надута. Не ми харесва това, че различните партиди прахове на Фикосота се различават по някои параметри, а това не ми гарантира, че не се различават и по състав.
Всъщност, вземи каквото искаш. Защо да не пробваш Тема за цветно? Вече дори не съдържа оптични избелители (по последна проверка на един пакет).

# 633
Не си внушаваш.И аз забелязах, че ги избелва...

# 634
Проверих назад в темите и намерих отзив за прах Lex. А някоя от вас има ли опит с гела?

# 635
  • София
Проверих назад в темите и намерих отзив за прах Lex. А някоя от вас има ли опит с гела?
Прала съм и със сух прах  Lex, но гела ми харесва повече... Според мен изпира по-добре, а и като аромат е по-траен. Hug

# 636
Цената му е ужасно подозрително ниска- пускат го в Кауфланд на промоция за 5 лв и някакви стотинки- 3 литра

# 637
  • ...на безопасно
На промоция ще е и Первол. Аз от години ползвам за черно точно него. Смятам да взема и за цветно, дано той поне не избелва.

# 638
От Первол съм ползвала само този за вълна и деликатни тъкани. Някъде из темата имаше мнение,че е специализиран препарат. Т.е. за по-замърсени,например детски дрехи,не е удачен. Но нямам опит с него.

# 639
  • София
На промоция ще е и Первол. Аз от години ползвам за черно точно него. Смятам да взема и за цветно, дано той поне не избелва.
Къде го пускат на промоция и на каква цена?

# 640

И моите впечатления са, че промени цветовете на дрехите. Веднъж забравих да сложа омекотител и дрехите бяха твърди и загубили еластичност. Колкото и да го рекламират никога няма да го повторя  Crossing Arms
+1  Peace аз вече не го купувам
Ако не се лъжа за Била става въпрос - 7.45 лв

# 641
  • Стара Загора
Первол ще е на промоция и в Кауфланд от понеделник - 4,5 л., 75 пранета, за 12,49 лв.

# 642
А вие за Первол ств говорили , иначе има и промоция на Персил в Била  Peace

# 643
Мъчат се да разкарат стария Персил, за да пуснат новия.

А този Первол не виждам какво може да изпере. Това е специализиран препарат за специалните програми и за малко количество леко замърсени дрехи.

# 644
Как е новият Персил иначе ?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт