КИВИ + КОМ = КИС - 25

• 59 472
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
  • Видин
Мили момичета - Фейче и Паце, бъдете живи и здрави
и все така прекрасни и слънчеви!Весел празник и наздраве!

# 256
Паце,ЧЕСТИТ Имен Ден! Да си здрава и да ти е свято името!

Фейчони,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Здраве,късмет и успехи!

# 257
Здравейте,момичета!Аз от два дена хич не съм добре,имам ужасни болки.Изписаха ми някакви болкоуспокояващи и от тях само спя.Дотук бях,момичета,искам или не отивам си...
Оффф,дори нямам сили да пиша...Честито на Пацето и Фейчето!
Обичам ви,помнете ме с добро  Hug

# 258
  • Пловдив
Здравейте,момичета!Аз от два дена хич не съм добре,имам ужасни болки.Изписаха ми някакви болкоуспокояващи и от тях само спя.Дотук бях,момичета,искам или не отивам си...

Какви са тези приказки Люска????????? smile3516
Не значи щом имаш болки си отиваш  Naughty Stop  еййййй не се предавайййййй чу лииииииии Hug 
МОЛЯ СЕ ЗА ТЕБ ВСЕКИ ДЕН ОТИВАМ ДА ЗАПАЛЯ КАНДИЛЦЕТО И ПАК ДА СЕ ПОМОЛЯ Praynig

ОБИЧАМ ТЕЕЕЕ........

# 259
Фейче, честит рожден ден! Пожелавам ти да си много здрава, весела и обичана и близнашката ти душа да е спокойа и винаги разбрана от ближните ти!

Много благодаря за хубавите ви пожелания и прекрасните картички! Обичам ви, мили дами!

# 260
Таман да питам де се покри Люската......Айде момичеее.........Не така де!!!!!......
Дръж се! Не се предавай!!!! ....Всички сме с теб! .....

Моля те миличка не се предавай!!!! Cry Обичам те!

# 261
Добро утро на всички   bouquet Coffee

Таман да питам де се покри Люската......Айде момичеее.........Не така де!!!!!......
Дръж се! Не се предавай!!!! ....Всички сме с теб! .....

Моля те миличка не се предавай!!!! Cry Обичам те!

Peace  Люска, наистина нямам какво да добавя и силно те  Hug Hug Hug

# 262
  • Талант на 2012,2013 г.

Момичета, извинете ме, че така нахлувам в темата ви. Embarassed

Здравей Люси. Тук следях развитието на нещата при теб. Късно вечер или по нощите влизах за да потърся именно твоя пост и да разбера как си. Радвах се заедно с теб, радвах се на успехите на децата и на прекрасните ви мигове прекарани заедно...

Не се предавай, Люси... Страшно е да има болки, но това не означава, че си до тук. Непрекъснато те мисля. Ти можеш и ще се справиш! Hug

# 263
Момичета, благодаря на всички за хубавите пожелания. Да ви се връщат многократно.  Hug

Люска, не се предавай. И преди си имала болки, сигурно е ужасно, но това не е непременно краят. Моля те, не се предавай. Недей точно сега, когато толкова много път измина. Кога си пак на преглед? Всички сме с теб, мислим те, молим се за теб....  Praynig Кураж, миличка, стискай зъби, не му се давай....  Hug

Марѝ, кураж и на теб. Пък при нас всеки е добре дошъл, щом идва с чисто сърце като теб.  Hug

# 264
Честити поводи, момичета, на патерички! Бъдете здрави, много обичани и следвани от много успехи!

Луска, сигурно много те боли, но това не означава край Hug Hug .

# 265
  • Талант на 2012,2013 г.
Пролетна Фея, благодаря ти за топлите думи. Hug Не се стърпях като видях поста на Люси.

# 266
  • Пловдив
Сега дойде нета от снощната буря беше ад при нас дърветата като солети се чупеха и изпокъсаха кабелите.
Притесних се за Люси и цяла нощ не мигнах, дигнах кръвно щях да патладясам. ooooh!
Люскааа драсни една думичка мила моля те Praynig Praynig Сърцето ме заболя от вчера както прочетох  коментара ти. Cry Cry

Мари добре си ни дошла макар и  за коментара за Люси. Тука сме все такива състрадателни хора и ще се радваме  и ако останеш.

Главата ще ми есплоадира , ooooh! отивам да легна малко

# 267
Люска, Hug в мислите си ми скъпо момиче!Бори се мило момиче,горе главата! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed

# 268
Мари,радвам се,че писа!  Hug

Ивлинче и на теб много... Hug

Зичоно,как си бей? Свали ли кръвнишкото?

Люсеееее...дЕ си душа? Пиши нещо.... spoko

# 269
Люска, цял ден си ми в главата. Не се отчайвай така, всички сме с теб и се молим.. кураж  Hug Hug Hug!

Общи условия

Активация на акаунт