КИВИ + КОМ = КИС - 25

• 59 369
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
Оф,еЙ мЪ!......вЕДНАГА ВЛЯЗОХ ДА ВИДЯ какво е положението......Намерих на ЛС съобщение от Ерма,която ни чете но не пишела в нашата тема.... Laughing Поканих я!Ако има време и възможност тук са ДОБРЕ ДОШЛИ ВСИЧКИ с добри сърца и светли души!!!

Та,Мари....Влязох,да видя де е тоз адрес......мИ той на майната си бре!  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Оффффф.......Там какви хотели има? Аз не знам.....Сега ще завъртя разни телефони да видя дали някой няма да ми даде идея......
Ако междувременно някой му хрумне идея да свирка,защото полудях!.....Това е накрая на София до комплекс Цариградски....Поне така ми показва картата....

# 406
Добър вечер!
Честит празник на всички празнуващи!

Люска, и на мен София хич не ми е позната. Знам обаче прилично местенце: http://www.noshtuvkisofia.com/ и на картата не е много далеч от адреса на този център. Все пак столичани да кажат Simple Smile.

# 407
Не мога да не се включа.

Люскааааааааа много, много се радвам.Дано! Дано! Дано!

Честит имен ден на всички именици.Да са живи и здрави най-вече, и много щастие им пожелавам.

Жакинце жив и здрав да ти е Данчо  Hug

Ние сме добре.Не съм писала много време ама много се бях сдухала.Като прочетох за Люска и съвсем ми се скофти.Обаче сега съм много обнадеждена.Моля се от цялото си сърце.И чудеса стават.Ето сега мама се върнаха от България и ми разказа за едно познато дете, съседи бяхме.Та претърпяха тежка катастрофа (и братовчед ми беше в колата).От всички Наско беше най-зле.Поне една година беше в кома, ии не даваха надежди.И сега го видели, събудил се.Един ден просто отворил очи.Та винаги има надежда  Praynig

Анита миналия петък имаше насрочена операция да й махат третата сливица и да й слагат едни специални тръбички в ушите.Аз се бях стресирала много, но знам, че трябва да се направи.Отидохме сутринта в болницата и ни върнаха защото кашляше.И тъй като операцията е под пълна упойка и трябва да я интубират има много голяма възможност да се получат усложнения ако има инфекция в дробчетата.Та така.Утре ще звъня да видим за кога ще ни насрочат нова дата.Вчера я закарахме в Лондон при нашите, да се гледат и да оздравява.

Аз съм добре вече, мина ми стомаха.Обаче имам киселини (въпреки, че съм на два вида лекарства за стомаха).Утре мисля пак да посетя личната,  и по всяка вероятност ще гълтам сондата за да видят какво става там.Обаче тя ми каза, че щом не се оправям от лекарствата ще трябва да претърпя операция.И започвам да се вкарвам в едни филми  #Puppy dog
Ама каквото е писано такова ще да става.

И на всичкото отгоре Мартин май ще започва работа в едно по-отдалечено градче.И се чудим като как ще стане номера с оставяне и прибиране от училище на Анита.Ама ще измислим и това.

Оставям ви сега да не ми загорят дробчетата, че ще ям бой  hahaha

Много си ви обичам ей  smile3534 newsm76

# 408
Розали,това звучи добре.... Peace .....И добре изглежда!.......Аз винаги съм била в центъра и тия крайни райони са ми непознати.....

Еле,Горе главата! С Анитка всичко ще се оправи!!! На теб защо ти казват,че имаш нужда от операция заради едни киселини?!?  newsm78 ....Че не се сещам за киселини да са оперирали някой......Пфуууу,че дивотия!......Я казвай тука,че пак яхнах метлата...... newsm77 newsm77 newsm77 newsm77

Чакам да се явиш в изповедалнята!!!...... Laughing Mr. Green

# 409
  • Пловдив
Аз писах и в другата тема да помоля за помощ момичетата  ако има някоя наблизо да живее да каже  за хотел.

И аз тъкмо четох Ели и аз се ядосах  newsm77...как така беееееее операция за киселини.
Моя мъж две години беше така и сода пиеше после Ранитидин и вече не го боли няма киселини ... Ели вземи си Ренитидин ако няма там ще ти пратя веднага. Peace Peace

# 410
Спокойно с яхването бре  Hug

Аз съм от дете с киселини.Ранитидин, фамотидин, сода........... колко съм изпила ако знаете.
От година и нещо съм на ланзопразол.Едно хапче сутрин и забравих какво са това киселини.Обаче сега с тоя остър гастрит дето го направих искат да глътна сондата и да видят точно какво става.Операцията (ако всичко е наред и просто имам рефлукс) представлява смаляване на отвора на стомаха, където се свързва с хранопровода, за да не се връщат стомашните сокове нагоре по хранопровода.Това е. Просто след гастрита освен ланзопразола ми изписа и два пъти на ден ранитидин, а аз пак си имам киселини.Ама ще видим де.Мен ме е страх. Tired Face

# 411
Днес беше един кошмарно натоварен ден. Нямам сили вече за нищо.  ooooh!
Както и да е.
Момичета, не бързайте да резервирате хотел за Люската - имам нещо предвид. Изчакайте ме до утре вечер, ако не е късно.
Люска, дръж се, винаги има надежда. Ето, сега може да е твоят шанс. Дано, дано, дано.  Praynig

Ели, всичко ще бъде наред, не си мисли разни неща. Hug

Момичета, лека нощ, че вече едва гледам. Обичам ви.

# 412
Добро утроооо!Пфуууу,винаги съм обичала лятото,но тия жеги просто ме убиват.Искам дъъъжд,малко да разхлади поне!Четох ви само,сега ще погледна и линка,който ми е пратила Розали,за нощуването.Снощи говорих с мъжо/той не знаеше развоя на събитията от вчера/ и като чу,само попита-кога тръгваме.Милия дава всичко само и само да се пооправя.Много плаче покрай мен и ми е ....Важното е,че намерих кой да наглежда децата докато ни няма-етървата.Досега не сме били в много добри отношения,но откак се разболях нещата се промениха.Получавам помощ от там от където най-малко съм очаквала, а от тези дето се надявах,че ще бъдат до мен, дори и не ми се обаждат да чуят как съм,дали съм жива още....
Мари,не съм запозната със случая на мъжа ти,само разбрах,че е в моето положение.За вас няма ли шансове в тая клиника???
Момичета,много ви обичам,не знам какво бих правила без вас,вие сте невероятни  Hug
Пожелавам ви хубав и успешен ден  bouquet!

# 413
Хейй добро утро момичета     food010 bouquet

Люска, като видя, че си писала много се радвам, особено сега  Simple Smile  Действай и  кажи кога ти казаха да отидеш в тази клиника. За хората на които си разчитала, какво да ти кажа, май често става така  Thinking Важното е, че нещата се нареждат, пак искам да ти кажа, ако трябва ще събираме още парички само кажи. Трябва да се пребориш с това чудо  Mr. Green мама му стара. Гуш гуш гуш  Heart Eyes Hug Hug Hug

Ели, голяма прегръдка и на теб момиче  Hug Hug Hug Hug  Що си мисля, че и от нерви и притеснение става така при теб  Crossing Arms, успокой се и стискам палци всичко да е наред, но ти се обаждай, да не те мислим (знаеш, че като зачезне някой и почваме да се питаме тука)  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Фейче, дано днес да ти е по разтоварен денят и да си поемеш въздух Peace  Hug Hug Hug

Момичета, имам нужда днес в по-късния след обяд от едно рамо - едни стиснати палчета, та ако може  Praynig Embarassed

Хубав ден на всички  Hug

# 414
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро на всички. Hug
Люси, не искам да те натоварвам допълнително с нашите  проблеми, само ще ти кажа, че тримесечния му курс на химията изтече, чакаме скенер, но болките не са спряли нито за миг. Днес пак ще ходим да питаме доктора за нещо обезболяващо. За тази клиника той все още не иска да ходим до там, защото изчакваме резултата от скенера и решението на тези от онкологията. Пък и ...ще видим.

Та така радвам се, че при вас нещата се задвижват и силно вярвам, че там ще намериш спасението... Hug Heart Eyes

Пожелавам ви един слънчев и спокоен ден, момичета... И ... обичайте се, не обръщайте внимание на дребните неща в живота ни... Hug

# 415
  • На планетата земя
Добро утро ,момичета!
Много се зарадвах и аз на новините от Маги!Дано боже,дано! Praynig
Елица-сестрица,ще чакам да споделиш как е минало със сондата,че това си е едно много неприятно изследване,ходила съм на такова с мъжът ми,трябва и аз да ходя,имам проблеми със стомаха,а тия гастрити ,язви само с такова изследване се доказват за жалост. SadПък пустия му страх. ooooh!
Честито на именниците със закъснение,да носят с гордост името си и да са живи и много здрави!  bouquet
Лек и прохладен ден!

Последна редакция: вт, 25 юни 2013, 11:22 от buba_koko

# 416
Добър ден!!! Hug
Елинце - и на вас -много се е събрало и няма оправия. Айде , дано свършва всичко това! Чакаме да пишеш за Анитка а и за теб миличка.
Луска - какво реши??? И как си днес?

момичета - аз няма да пиша за проблеми, че аман от тях, ама бели кахъри са това. Да сме здрави само Другото - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ!!!!
Ето да ви покажа синковеца... онзи в кошето..с бялата тениска Mr. Greenне че личи много от вестника...
Скрит текст:

този със стойката... не можел да се усмихва а??

# 417
Здравейте чак сега.  Confused
Луска, съжалявам, имах една идея за жилище на мои приятели близо до клиниката, което беше празно, ама го били продали....  Sad

Ели, стискам палци и на теб и Анитка. Всичко да минава бързо, леко и успешно.  Hug

Юле, живи и здрави да са ти децата - много умни, добри и талантливи са, всеки по своему.

Честито на именниците   bouquet - чак днес разбрах, че сме имали и такива.  Embarassed

Нещо не съм в ред тия дни, в смисъл че много психическо и физическо напрежение имах тия дни и се чувствам скапана. ма шТ сЪ упрайм, де.

Марѝ,  Hug

# 418
Добро утро!Четейки в другата тема вчера,да ви кажа леееко се разколебах.Казват,че били шарлатани,да се свържа с проф.Владов.За него и аз съм чувала,но понеже съм глупава,седя и се чудя какво би могъл да ми каже той.При условие,че лекарят,който ме оперира,ако сметне,че не е за него тая интервенция,директно те праща при професора.После, при положение,че и при класическата и при тая в Плевен отказа да махнат тумора е един същ-близостта на голямата вена,опасността от огромен кръвоизлив и летален край,ме навежда на мисълта,че радикално отстраняване на тумора не може да има.Оставаше варианта ХТ,при която да го стопят,стопират и т.н.Оказа се,че химиото дава ефект само докато се прилага,спре ли, тумора се възвръща.Та в тоя ред на мисли,искам и вашето мнение,трябва ли да се свързвам с тоя професор или шарлатани или не да пробвам в тая клиника.На мен ми е пределно ясно,че за една и съща болница,отделение,лекар винаги ще има противоречиви мнения...
Това по тоя въпрос.Сега по въпроса за спането.Така като гледам,остава тоя блок 531.Обаче се чудя кога да се обадя да направя резервация,дали в района на клиниката няма да има да дават нощувки???
Оффф,станала съм много нерешителна,тая болест така ме промени.От борбен и целеустремен човек станах мекотело,което непрекъснато реве и не знае какво да прави...
Мари,както по горе писах за всяка болница полярни мнения колкото щеш.В началото при мен също стоеше варианта Токуда,но аз предпочетох да остана във Варна,отколкото да съм сама там.От моя приятелка,неин познат лекар-хирург от Русе,съм чувала само хубави думи.
Мммм,стана дълго.
Хубав и прохладен ден ви желая  Hug При нас така и не дойде желания от мен дъжд.

# 419
  • На планетата земя
Добро утро!
Люска,според мен най-добре се свържи с професора,току виж той се наел да оперира тумора.честно казано и аз не вярвам на алтернативната медицина в лечението на рака точно.
Тумора е най-добре да се отстрани,да го няма,иначе си расте и недай боже и разсейки дава.Та в тоя ред на мисли не виждам с какво могат да помогнат от алтернативната медицина.
Прохладен и усмихнат ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт