щото време няма...

и естествено царицата на двора! в пълният си блясък

. Колкото до черните мисли,те са си в главата ми,но си казах-каквото има да става,ще стане
Няма да му мисля повече.Ям,пия /сокове/ и си нося новите дрехи,тва е положението.
После каза,че езика и е целия в бели плюски и гърлото чак я боляло.Ходи на лекар,но не била нейното джипи.Изписала и заместващата, Тантумверде-спрей и сироп за кашлица Амбрекс,щото и било зачервено гърлото.А за останалото и казала да маже с мед и сода.Да,ама втора седмица ефект-нц.Днес вече ходила при нейното джипи.Гледала я дълго и продължително,обаче нищо не и казала.Само,че вече няма афти.Езика и бил много бял,като обложен и някъде посока гърлото имало две червени почти моравосини линии.Казала и да продължи с досегашното лечение,като прибавила само хапчета тантумверде.Пропуснах да кажа,че по своя инициатива мама прави и гаргара с тетра.И...най-лошото е,че мама си е втълпила,че има рак на гърлото
Джипито също така и казала,че иска да я наблюдава.Направо вече откачам.Не ми стигат моите проблеми,ами и това сега.Ами похвалих се,оплакахсе,отивам да прибера малкия зверилий.
,на варицелковците бързо оздравяване,на сесийните-спокойствие и учение.Е,на мойта малката нали е седмокласничка,утре и в четвъртък има изпити,и вместо да учи си експементира върху ноктите новите лакове и различни техники
Пъккой ще учи
На баба им Фърчилото! Освен да наплашат човек за друго не ги бива..... 

Но нали най-тъмно е преди да се съмне. Пожелавам на всички по-бързо да отминава лошото, да се завърти вече колелото, да дойдат по-добри дни. 
Имам чувството, че всичко това е една целенасочена политика на геноцид от страна на официалните власти в UK срещу българите! И не знам защо нашите власти не подадат официално оплакване в Брюксел, Страсбург или където там трябва! Англичаните продължават да си мислят, че са още във времената на кралица Виктория и че Англия е най-могъщата страна в света и всички трябва да се съобразяват с капризите й! Отдавна е време да им се покаже, че дълбоко се заблуждават. Ама и ние сме си виновни - чакаме някой друг да ни свърши работата вместо нас. Защо англичаните не си позволяват подобни действия спрямо французите, немските или италианците, например? Защото веднага ще настане световен вой, че нарушават демокрацията и са нетолерантни. А ние си мълчим.... Отплеснах се, извинявай.

,татито ни е на път да се разболее-киха,кашля.Малкия и той нещо гъгне
Иначе съм щастлива,че успях да купя на дребуса сандали за вън и за вътре в градината.Дори успях и аз да се обзаведа с много леки и удобни сандалки/чехли.В четвъртък след като мине и втория по-сериозен изпит на малката,ще ги заведа и каките по магазините и те да си изберат сандалки.Да се подготвим за лятото както трябва.Вече имаме плажни атрибути като- дюшеци,топки,очила за подводно плуване
,кофички и фигурки за пясък...Абеее,и замириса на море 
!
Фейчето ти го е казала най добре ,няма да се повтарям.

и да си киприш децицата и да им се радваш 
Много е хубаво блатото ти с тези лилии

Иначе той сам си е казал ,че иска да отиде и се е подписал да влезне ,но ако каже ,че не иска повече те са длъжни да го пуснат по закон.
Та това ни е притеснението и се моля на Бог да му помогне да преодолее това изпитание.

- та почерпете се и за нейно здраве 
. Стискам палчета за всички които имат нужда
, дано бурите преминат и изгрее слънце