КИВИ + КОМ = КИС - 25

• 59 436
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
Паце,ЧЕСТИТ И НЕЗАБРАВИМ РОЖДЕН ДЕН!!! .....Ти желая от все сърце! Много здраве и слънце в душата  ти пожелавам! Еееех......Че хубав повод!!!! Наздраве!

# 301
  • Пловдив
Здравейте момичета.
Едвам се прибрах в тази жега днес обикалях след работа до племенника в болницата ,да си плащам сметките и да пазаря и едвам  се домъкнах с колелото. На всичкото отгоре като минавах през един от мостовете на Марица от другата страна вървят баща и една момиченце с много хубама рокличка и шапка като тези сламените. Вятъра  духна шапката му  на платното и баща му катила я дръпна  за ръка и я поведе.Детето реве та се къса и само се обръща да види как колите минават покрай шапката. Аз карам и всичко това го виждам вече съм подминала шапката.Не се стърпях и се върнах с колелото с раница пълна с продукти и 4кг. захар. Взех я но докато се моткам между колите с колелото с раницата изчезнаха тези двамата баща и дъщеря.
Започнах да ги търся и поглеждам  към Лексито точно под моста е и те тъкмо влизат в магазина.
Отидох на вратата и викам ще ги чакам да излезнат .Гледам ги от вън на вторият етаж се мотаят.
Докато намеря къде да си вържа колелото  и да оставя багажа на багажното и да влезна да ги търся те слезли на първи етаж защото вторият го обиколих целия .
Хайде на първи етаж  търсене помежду стелажите ,намерих ги.
Слагам шапката на момиченцето и нямате си представа какво изражение видях когато зърна шапката си.
Бащата - ооо благодаря виии колко и беше мъчно за шапката. #Cussing out
Аз - Защо не и я взехте а карате детето да страда така?
Той - Ми защото беше на платното  затова и нямаше как да я взема. bash bash
Аз - а аз как я взех??????
Той -ами не знам....... bash
Аз - Създавайте повече радост на детето отколкото разочарование Naughty Crossing Arms
Той - Благодаря ви много..
Аз - няма защо да ми благодарите ,достатъчно ми беше да видя щастливите очи на дъщеря ви!

Та така вбесих се но и ми стана много хубаво за детенцето колко беше щастлива .

Люска постояно ми е в мислите ,дано всичко мине добре и преминат болките и се пребори с гадта. Whistling
ЕЛИ ВИЕ КАК СТЕ???

МИЛА МИ ПАЦЕ!
Честит да  е  твоя ден рожден !
Много да си ми здрава ,много да си ми усмихната и все такава чаровница!
Успехи и в професионален план!

# 302
Честит Рожден ден скъпа Паци!
Да си ни жива и здрава. Все така позитивна и мила. Все така най-добра приятелка!
Честит празник!

Фейче,
Честит празник и на теб миличка. Знаеш колко те обичам. Миналият ден сили нямах да те поздравявам след като прочетох на Луска поста... то не стига че със закъснение влизам.. но нищо!
нека ЗЛО да те забрави и да си ни жива и здрава! Обичам те приятелко и се гордея че те познавам!

Луси, миличка - днес чакам с нетърпение да кажеш как мина Химиото. Надявам се, силно се моля да е по добре. ВЯРВАМ и се НАДЯВАМ че нещата ще вървят към закрепване и някакво лечение. Моля се всеки ден това да е точно така и да имаш живот Луси. Прегръщам те миличка Hug
Мари.....  HugДобре дошла... съжалявам за това което ви се случ(ва. Съжалявам че сме безсилни да помогнем. Тук ще имаш нашата морална и приятелска подкрепа всеки ден обаче . Борете се и не се предавайте! Hug

Момичета...
искам да се похваля...
Къци бяха на конкурс за авторска песен в Троян. Рок групи от цялата страна. Нашите са на 3то място. Наградата е 150лв. и участие в предаването на Васко Кръпката - с 12 песни. Много е доволен. Намокрил ги дъжда...сушили си маратонките със сешоар в 5 сутринта...но си дойде много въодушевен , ентусиазиран и ... хареса ми. Толкова отдавна , много отдавна не съм го виждала доволен от нещо. Все е сърдит, все е отегчен и неразбран. Сега просто сияеше. Затова не се стърпях да го споделя с вас!
Мирела се прибира довечера.Утре ще разказвам.
Отделно в четвъртък Галин беше в Пловдив с Кристиян да купуват машина. машината вече е факт. Голяма професионална  - широкоформатен екосолвентен печат. с датчик за движение - работи сама без надзор. Голяма радост. Дупе да ни е яко сега как ще затягаме колана .

Е...това е...
Хубав ден от мен Hug

# 303
  • Талант на 2012,2013 г.
Честит рожден ден, Паце! бъди здрава, тогава човек е и щастлив!

Люска, мисля те... Hug

Днес бях на зъболекар, разкатаха ме...три големи кариеса, единият от които пулпит.. Е двата ги прави ама  в сряда пак...Сега ме боли и ми е некомфортно.. ooooh!

# 304
  • Пловдив
Юле ,браво на децата ти  Hug Hug ама те като мама и тати талантливи бееееее Hug
ЧЕСТИТА ВИ ПОКУПКА И НЕ СЕ БОЙ ТЯ САМА ЩЕ РАБОТИ ДЕЕЕ

МАРИ, много неприятно със зъбите ама няма начин ,трябва да се оправят навреме ,че после още по зле става. Пий нещо болкоуспокояващо да не ти е неконфортно. Hug Hug Hug
Вие как сте във вас?

# 305
  • Талант на 2012,2013 г.
Няма промяна, Зиче. Чакаме скенера на 8 юли. Усеща вече вкуса на храната, на всеки 72 часа сменяме пластирите за укротяване на болката и така... Rolling Eyes

# 306
  • Пловдив
Няма промяна, Зиче. Чакаме скенера на 8 юли. Усеща вече вкуса на храната, на всеки 72 часа сменяме пластирите за укротяване на болката и така... Rolling Eyes

оффф ...дано скенера да покаже хубави резултати... Praynig Praynig Praynig

# 307

оффф ...дано скенера да покаже хубави резултати... Praynig Praynig Praynig

Дано,дано!!! И аз стискам палци!!!

Юле айде честито ти много радости!!! Хихиихихи.....Браво! Иза покупката и за децата......Много съм доволна...... Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 308
Паци, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана  Hug

Люска, Мари, кураж и сили момичета, мисля ви, криво ми е, защото се чувствам безсилна, моля се за чудо, а чудеса стават повярвайте  Peace Praynig Hug Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Юле, радвам се за Къци, айде дано това да е първата им и най-най-малката награда  bowuu  Heart Eyes Hug

Зиче, какво му трябва на човек - едни щастливи детски очи  Simple Smile  Hug

Цял ден съм по задачи, в къщи всичко е на вили мотовили, не знам кога ще се оправим, защото си правим всичко сами, а скъпият сега не му дават отпуска, та...., но здрави да сме, когато тогава.

Хубава и спокойна вечер на всички  Hug

# 309
Люска, Мари, кураж и сили момичета, мисля ви, криво ми е, защото се чувствам безсилна, моля се за чудо, а чудеса стават повярвайте  Peace Praynig Hug Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

И аз се чувствам зле, защото не знам как да помогна, безсилна съм да променя нещата, но ... да, наистина, стават и чудеса. Знам, че и на двете ви е нужно чудо и вярвам, че точно вашето ще се случи.  Praynig
Искрено се надявам следващите новини да бъдат по-хубави.....

# 310
,,,,,,,
И аз се чувствам зле, защото не знам как да помогна, безсилна съм да променя нещата, но ... да, наистина, стават и чудеса. Знам, че и на двете ви е нужно чудо и вярвам, че точно вашето ще се случи.  Praynig
Искрено се надявам следващите новини да бъдат по-хубави.....

Точно това е и при мен. Даже се чудех дали да ви кажа,че имам рожден ден. Надявам се, чрез позитивизма си на празничният ми ден да съм подпомогнала оздравяването!  Praynig

Мили дами, от все сърце ви благодаря за прекрасните картички и страхотните пожелания! Дано ви се върнат многократно!
 Hug

Лека нощ!

# 311
# 312
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро и от мен, момичета... Hug Някакви новини от Луси?!? Влизам с надеждата за нещо по-добро... Praynig Rolling Eyes

# 313
Добро утро!

Прибрахме си детето нощес в 1 часа. сега спи. Като се събуди ще разказва! Hug

Луси - чакаме те с по-добри новинки Hug

# 314
  • На планетата земя
Честит Рожден Ден на Паца с малко закъснение!Много здраве и щастие пожелавам.
Чакам и аз новини от Люската,дано са понамалели болките поне.
Хубав ден момичета!

Общи условия

Активация на акаунт