КИВИ + КОМ = КИС - 25

• 59 384
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро и от мен, момичета... Hug Някакви новини от Луси?!? Влизам с надеждата за нещо по-добро... Praynig Rolling Eyes

И аз влизам с тази надежда...  Praynig
Предполагам, че Луската са я взели в болницата, така че едва ли тя ще пише скоро. Дано някое от децата ни даде малко информация и дано е обнадеждаваща....  Praynig

Марѝ, как са нещата при вас днес?
  Hug

# 316
  • Талант на 2012,2013 г.
Пролетна фея, нищо различно. Натиска го отчаянието, често плаче... Много е страшно да гледаш как мъжът ти, който е бил като канара в момента е с 40 кила надолу и плаче насреща ти... Сълзите капят, а аз понякога губя дар словото си и просто плача с него...

# 317
  • Видин
Пролетна фея, нищо различно. Натиска го отчаянието, често плаче... Много е страшно да гледаш как мъжът ти, който е бил като канара в момента е с 40 кила надолу и плаче насреща ти... Сълзите капят, а аз понякога губя дар словото си и просто плача с него...

Ох, такава мъка ме разсипва.... Cryпросто думите ми не стигат...

Момичета, дано чудото стане при вас! Моля се от сърце! Люска, Мари Praynig

# 318

Ох, мила. Познато ми е това безсилие, когато и сълзите не носят облекчение... Моля се да успее да се пребори, дано стане чудото - при вас, при Луска, при всички, които имат нужда.... Praynig

Надявам се, че на новини от Луската е добра новина, но пък няма нищо по-лошо от неизвестността.  Confused Момичета, все пак не може ли някоя от вас, която й има телефона, да пробва да й звънне днес към обяд, да речем, или пък към 16-17 часа. Струва ми се, че горе-долу по това време нямат процедури и не почиват... Да й даде кураж, да й каже няколко думи, а ние да разберем какви мерки вземат сега за нея....

# 319
  • Видин
Момичета, току що говорих с Люската. SadВ болница е, вливат и болкоуспокояващи, отказали са и химиотерапия, защото за тези дни в които е имала силни болки е отслабнала с още 5 кг. и нямало да издържи.Тумора се върнал почти в предишните си размери Sad От тук нататък са и казала че повече няма да и правят никакви процедури. С две думи новините не са добри, но тя казва, че е приела нещата.Предадох и поздрави от всички и казах да се държи, да не губи надежда...оффф мамка му...много ми стана мъчно...Питах я пробвала ли е с народна медицина, тя каза че сега като излезе от болницата ще започне отново със сода и лимон.Четох и за една друга рецепта, сега ще се разровя да я открия, а ако някой знае още нещо нека пише.В петък я изписват и ще се обади.Предава поздрави на всички!това е...Нека всички мислено и изпратим своята положителна енергия, защото наистина има нужда!

Мари, вие как сте?

# 320
Жаки, благодаря ти мила  Hug, макар новината да не е хубава, но .... уффф, много ми е криво, много ми е мъчно и нямам желание за нищо в момента  Sad

Освен да се помолим, друго не ни остава, дано да стане чудото пък поне сега   Praynig  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Мари,  Hug

Момичета  Hug

# 321
Жаки, благодаря ти миличка за новините... макар и лоши  все пак знаем какво се случва.
Да му се невиди...иска ми се да употребя по нецензурни думи... #Cussing out Толкова е несправедливо! Ама толкова....
Луси го е приела , но децата и ? Как ще го приемат - дори аз непознатата не искам да го приема! Сърцето ми се противи , душата ми скърби... НЕ Е ЧЕСТНО! НИКАК не е ЧЕСТНО! Но това не е игра - и тук правила и санкции няма. Това е животът -
Не спирам да мисля и да се моля за чудо! Иска ми се това да помагаше... Не спирам да вярвам, че това ще помогне... Въпреки всички лоши карти на масата - не губя надежда че може да има обрат в ситуацията!Дано Господ се смили и помогне.
Ох, много мъчно ми стана...

# 322
  • Пловдив
Прибрах се от работа и веднага сядам да видя има ли новини и ме попари новината за Люси. smile3518 Тя явно си е сменила телефона защото този който имам аз не отговаря.
Много ми е мъчно и не знам може ли да помогнем с нещо при това положение.Моля се и аз дано има милост Бог да и даде дни да живее. Praynig
Вбесявам се като си помисля ,че изродите които убиват ,изнасилват ,живеят ,а такива .....
не мога повече да пиша съжалявам newsm45 newsm45 newsm45

# 323
Жаки, благодаря за информацията.  Hug
Не знам какво да кажа... няма думи, които да изразят мъката, безсилието и гнева, които изпитвам... Защо? Защо, Господи? Прибра баща й, свекърва й, свекър й, сестра й ..... защо сега и нея подлагаш на това? Защо в Плевен не направиха опит още преди три месеца, когато отиде първия път? Защо трябваше да се чака? Защо тази гадост се увеличава, след като толкова терапии  правиха и бяха все успешни?... И много други въпроси без отговор имам.... Сега бвече само чудо може да помогне. Моля те, господи, спаси Маги.  Praynig Моля те, тя има три дечица, които се нуждаят от нея....  Praynig Praynig Praynig
Много ми е мъчно.... Не знам какво може да направим сега.... има ли изобщо нещо, което да направим, освен да се молим и да се надяваме.... Не могат ли да й предложат друг вариант? И дали ще има сили да отиде на друго място за друго мнение и лечение.?......
Не знам....

# 324
  • На планетата земя
Здравейте момичета!
Прочетох и много мъчно ми стана. Cry
Освен да са и сбъркали лечението за друго не се сещам.Нали уж от химиотерапията би трябвало тумора да се свива. Praynig Моля се и аз да и предложат някакво алтернативно лечение,дано!!! Praynig

# 325
Фейче, и аз това си мисля...
Отказаха в Плевен , щото изхода може да е летален... но по този начин не и дават никакъв шанс! Никакъв. То сега изходът не е по обещаващ... Защо и отказаха?????

# 326
Момичета, колко много едни и същи въпроси имаме всички. Откакто прочетох това, не мога място да си намеря, нищо не ми се прави, само обикалям стаите и ме избива на  newsm45 .

Моля се, Боже Господи направи чудо направи  Praynig Praynig Praynig

Охх не знам ..., но  буцата в гърлото ми е много голяма  Weary newsm45

Момичета прегръщам ви всички
 Hug

# 327
Фейче, и аз това си мисля...
Отказаха в Плевен , щото изхода може да е летален... но по този начин не и дават никакъв шанс! Никакъв. То сега изходът не е по обещаващ... Защо и отказаха?????

Може и да прозвучи грубо, ама ... дали не е, за да не е в тяхната болница... за да не им нарушава процента на успеваемост...
Ох, дали не съм станала много зла и мнителна, може пък и да са били прави... да не искат да й отнемат няколкото дни, или седмици, или - дай Боже - години, които й остават .....

Краси, и аз съм като теб, място не мога да си намеря. Опитах се да работя, ама - ей, на! - все тук влизам... Писах и в другата тема, че и там момичетата чакат и се молят за Люси.... Не знам какво може да се направи........ а да чакам - в това най не ме бива.....

# 328
  • Талант на 2012,2013 г.
Току-що се прибираме от обикаляне по болниците, отварям темата и...изтръпнах.....

не, не очаквах това, момичета. Имах надеждата, че все ще намерят начин да спасят, Люси. Бъркам букви, думи, извинете ме , ако имам грешки...

С мъжът ми заедно следим темата и новините за нея.

Коментарът му беше:Те я оставят да умре в мъки...?!? no newsm45 bash

Ами какво да му кажа?Ей, хора не мога да се зарадвам на НИЩО! Влизам тук-таме в темите, някъде се лиготя и някои сигурно си мислят, че ми е весело. Други сигурно ме смятат за луда... Аз самата не зная къде съм и какво ми е...

Цяла сутрин обикаляме болниците...болнични/ще имаме право на само още един болничен и после ще се наложи да пенсионират мъжът ми.../
След това съдов хирург и доплер, защото имаше запушена вена и от три месеца е на инжикции Арикстра. Днес ги смениха с хапчета. Поне с това няма да се мъчи детето ни, защото той ги слагаше всяка вечер придружени с едно:Извинявай, тате..."

Мъчно ми е за Люси, за дечицата и, за всичко ми е мъчно ... smile3518

И се озлобих, да много се промених, много неща вече просто не ги искам, не вярвам в тях...

Не зная друго какво да пиша. Просто ще поплача. Този път не само за нас... smile3514

# 329
Мари, силна прегръдка и от мен, прегръдка и за мъжът ти, бъдете силни и се борете  Hug Hug Hug Hug Hug Hug  Ако имате нужда от нещо и можем да помогнем веднага пиши  Peace

Ега си живота, наистина днес не мога място да си намеря  Sad, влизам тук поне с вас да си поплачем момичета, и да се помолим
  Praynig Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт