КИВИ + КОМ = КИС - 25

• 59 380
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
  • Талант на 2012,2013 г.
Да се помолим на КОГО?

Кажи ми  ankas, има ли го?

в кого да вярвам и защо?

# 331
Момичета, цял ден чета темата, препрочитам... Не знам какво да ви напиша. Мъката е невероятно голяма, много боли.  Hug Hug Hug

# 332
Мари, не знам...... вярвам, че има някаква сила, но какво е или кой или, и дали..., много е сложно наистина....., оххх  не знам , не знам, не знам......, най-гадното нещо в този живот е да се чувстваш БЕЗПОМОЩЕН И ДА НЕ МОЖЕШ ДА ПОМОГНЕШ  Weary

# 333

Коментарът му беше:Те я оставят да умре в мъки...?!? no newsm45 bash

Да, по дяволите! Точно това правят! Казват, че има хора, които успяват, които по някакъв начин продължават да живеят дълги години. Обаче аз не познавам такива.... Всичките ми близки и приятели, които се разболяха, не можаха да спечелят битката... Въпреки, че някои се лекуваха в чужбина , при добри специалисти, в реномирани болници.... Не знам къде са тези, оцелелите... Надявах се - надявам се - Луската да е сред тях... а сега .... не знам ........

Марѝ, моля се и за вас.  Дано поне при вас да изгрее слънцето.  Hug

Много, много бих искала да мога да помогна по някакъв начин, а не да стоя безпомощно и да гледам болката .............

# 334
  • На планетата земя
Уффф навремето колко обикалях,колко се молих ,колко свещи палих,отиде си най-близкият ми човек. Sad Господ прибира най-добрите хора при себе си.
Лошото при рака е,че идва момент в който наистина нищо не може да се направи повече,моля се при Люската все пак да предложат нещо. Praynig

# 335
  • Талант на 2012,2013 г.
Аз... не зная. Нито как да помагам, нито какво да очаквам за нас като помощ...

Аз съм обезверена след всичко случващо се, уплашена съм и отчаяна...

Аз НЕ искам да си отиват добрите хора, а да оцеляват идиоти...някакви безмозъчни, които по цял ден киснат в отсрещното кафене и нямат смисъл и цел в живота... #Cussing out

Аз съм просто една жена незащитена от нищо и никого и не зная на чий бог да се моля, затова и спрях... ooooh!

# 336
За кой ли път се засилвам да пиша и все се отказвам... не знам какво да кажа... тъпо ми е.
Не можем нищо да променим, толкова сме безпомощни.
Дано Люската я огрее чудо  Praynig.
Мари, кураж и на теб в тази борба  Hug!

# 337
Мари, чета те...и знам че си права!Чета те , и си мисля - не трябва да се предаваш... - пиша го - и знам, че е лесно да го напиша...
Дали има на кого да се молим?
Не знам.

Но когато сме безпомощни да променим нещата - това ни дава малко надеждица, малко вяра и малко опора.
Трудно ми е да го осмисля.
Ние се преборихме / да чукам на дърво/ но просто и е било писано на сестра ми да живее... въпреки че докторите не вярваха.
Имала е дни в този свят и всеки ден сме благодарни за това!

Знам че това е животът ни и ние щем не щем го живеем!
знам че има съдба - и това е нашата.

И... може да звучи не на място.
но ние сме прекалено съвършени за един живот. Не вярвам че сме тук за някакви броени години. Не знам има ли нещо, и къде е то. Но усещането ми е че сме тук временно. И това е просто един миг от съществуването ни.
Поне ми се иска да е така!
Трудно е да се приемат нещата. Трудно е да се примирим с болката и безизходицата.
пак казвам НЕ Е ЧЕСТНО - но това не е игра - съдба е!

Прегръщам те момиче!
Искам да ти дам от моите сили и безкраен оптимизъм!
Само за миг...
за да поспиш, за да се усмихнеш и да повярваш - ЧЕ ВСЯКО НЕЩО СИ ИМА ПРИЧИНА!
- дори тази причина да е неразбираема и абсурдна, дори да е с цената на най-свидното ни!

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 16:35 от JuliS

# 338
  • Пловдив
Мери, само вие в тези трудни за вас времена знаете какво е и как се справяте .Ние колкото и да сме съпричастни и да ни боли и да ви съчувстваме не е същото.
Моля се  Praynig само дано малко да ви вдъхваме кураж и надежда ,че може и да има светлина в тунела. Силно се надявам да е така и при вас и Люси и да преборите страшните диагнози .
Одеве бях започнала да пиша (но не виждах клавиатурата ,)за тези убийците изнасилвачите, и изродите дето блудстват с деца за тях няма ли наказание от Бог??? Понякога честно да ви кажа много му се ядосвам, защо все хубавите хора прибира а мършата остава???
Мари ,прегръщам те миличка и дано ,дано има премеждие и за вас и Люси!!! Praynig Praynig Praynig

От нерви отидох в на дъщеря ми апартамента и го обърнах на опаки да ми мине малко ,така си избивам  притесненията и нервите. smile3511 smile3511
 И тази жега направооооо  ooooh! ooooh! ooooh!  не се диша.

# 339
  • Видин
Момичета, и аз цял ден за това мисля...
Незнам какво да кажа, толкова неща се казаха, всички вярвахме, имахме надежда....
Знам че от страни е различно, като си помисля какво преживяват болните напръво изтъпрвам...
И все пак...имам частица надежда!Боже, дано!
Прегръщам ви всички!

# 340

Сервирам тука по едно кафе....... На Люска и Мари,кураж!

За за всички.....Прочетете това,когато имате време....Това е малка част от онова място дето съм била....

http://www.epochtimes-bg.com/2012-04/2012-11-13_03.html

# 341
Добро утро!
Мастерче, благодаря за кафенцето и статията! Hug(започвам да я чета)
Не пиша, не виждам светлина и аз, обезверена съм и .... ми е тъпо.
Извинете ме!
Кураж на Люската и Марѝ! Praynig
Гаден, труден и несправедлив живот!Туй то ... Confused

# 342
Добро утро, момичета.
Много ми е мъчно и не ми се пише, не ми идват никакви думи ...
Обаче днес имаме рожденичка и въпреки болката не мога да не я поздравя, защото тя е човек, който заслужава.  Heart Eyes

Мастерче, мила моя, честит рожден ден. Бъди здрава и щастлива. Обичам те.

Марѝ, Люска, кураж и дано колелото се обърне, дано дойдат по-добри дни и за вас. Много, много се надявам един ден да отворя темата и да видя, че нещата се променят трайно към по-добро.....  Praynig Hug

# 343
  • Видин
Мило приятелче, честит рожден ден!
От сърце ти желая здраве, щастие, любов и сбъдване на най-съкровенните желания!Целувки!

# 344
Мастеркони, честит рожден ден! От сърце ти желая да си здрава,  щастлива и много обичана    Heart Eyes Hug

Мари, Люска, в мислите сте ми, надявам и искам да вярвам, че чудото ще се случи   Praynig  Hug

Мили момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт