КИВИ + КОМ = КИС - 25

• 59 378
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
Амин!

Лека вечер и от  мен на всички и
Hug

# 361
Мастерче, да си жива и здрава, много обичана и уважавана, много щастие и успехи във всяко начинание ти пожелавам!

Добро утро, момичета! Hug

# 362
ДобрЮтрооо.......Хейли,благодаря ти!  Hug

# 363
  • На планетата земя
Добро и слънчево утро,момичета!

# 364
Амин!

Добро утро дружина. Днес е петък - чакаме се Люска да си дойде Hug
Мастерче - жива и здрава да си! Много късмет и любов ти желая!   bouquet

# 365
ДОБРО УТРО!
АМИН!

# 366
Дзааак!Здравейтеее!Вече съм си в къщи,с овладени до поносимост болки,и както знаете без алтернатива за лечение.Ами колкото,толкова,съдба.Моля се малко по-дълго да се задържа в това състояние,докато изпадна в онова другото на безпомощност...Благодаря на всички за милите думи  Hug ,ноооо моля ви  Praynigне ме оплаквайте,поне и докато не се случи непоправимото.
Нямам сили да пиша и в др тема.Някой ако иска да пише вместо мен,да ме цитира.
И не на последно място- Мастерче, Честит ти рожден ден!Пожелавам ти здраве и много щастливи моменти с ПоловинЪт!

# 367
Люска, добре завърнала си се  Hug

То е ясно и за всички е така - колкото-толкова, и наистина няма да те оплакваме, свекърва ми навремето ми беше казала една приказка (по повод едно по-сериозно разболяване на скъпия) -"За жив човек не се плаче!" и е права жената (уж я помня и често си я повтарям)! Щом нямаш болки действай с народна медицина, лимоните и содата, сироп от бъз , прополис, защото сега пък още една приказка  която моята майка често използва  - "Понякога животът и изпод нокътя излиза" и не се знае кога и от какво, така, че действай мила приятелко, ако нещо ти трябва пиши веднага. Обичам те
 Hug Hug Hug Hug

Хубав и спокоен ден на всички  момичета  Hug

# 368
  • Пловдив
ОООООООО Люскаа Hug Hug Hug
не те оплакваме а се ядосваме на шибаната ни система и нечестният живот за някои .
Много се радвам че писа и почивай си миличка ,пий бабини илачи дано ,даноооо има подобрение Praynig Praynig
Пък ние ще дойдем на море и ще ти се обадим да си спретнем една хубава среща и да се наприказваме.

Силни прегръдки от мен миличка ,кураж и се стегни да надвиеш гадта  Hug Hug

# 369
Луска, добре завърнала се. Като че по-светло стана тук, когато си при нас.  Heart Eyes
Не те оплакваме, просто ни се плаче от яд и безсилие, защото не можем да те излекуваме на мига.
След като не ти предлагат друго лечение, значи трябва заедно да потърсим. Предлагам ти да сканираш някъде всичките си документи (епикризи, изследвания, каквото там имаш) и да ги качим тук и в другата тема. Да може да ги видят повече хора и да се потърсят консултации и с други специалисти. Сигурна съм, че все от някъде ще изскочи зайче. Ако са нужни  още средства, се съберем пак.
Ако някои има други идеи и предложения, давайте, момичета, сега е наш ред.
Луска, прегръщам те, няма да се даваш. Почивай си сега и събирай сили. Ще имаш нужда от тях, защото борбата продължава.  Hug Hug Hug

# 370
  • Видин
Дзааак!Здравейтеее!Вече съм си в къщи,с овладени до поносимост болки,и както знаете без алтернатива за лечение.Ами колкото,толкова,съдба.Моля се малко по-дълго да се задържа в това състояние,докато изпадна в онова другото на безпомощност...Благодаря на всички за милите думи  Hug ,ноооо моля ви  Praynigне ме оплаквайте,поне и докато не се случи непоправимото.
Нямам сили да пиша и в др тема.Някой ако иска да пише вместо мен,да ме цитира.

HugДобре си ни дошла, Маги Hug
Почивай, храни се колкото можеш и наблегни на народната медицина Peace
Все ми се струва, че нещата ще тръгнат в добра посока Peace
Прегръщам те силно Hug

# 371
Люси, толкова много здраве искам да ти изпратя! Храни се по-пълноценно, това с лимона и содата не случайно се популяризира  Hug

Мастерче, да си ни жива и здрава!   bouquet

# 372
  • Талант на 2012,2013 г.
Добре дошла, Люси... Hug

Момичета... Hug

# 373
Благодаря,дами  Heart Eyes !Ама на всички да кажа-мен като не ме боли нищо,ям като разпрана.Тия последните 5 кг. дето ги смъкнах бяха за 5-те дни адски болки,в които или спях,или бях в полусънно състояние.Сега да ви дам малко подробности като си прочетох епикризата.Значи най-важното е,че все още/чук-чук/ нямам разсейки.Туморът се е увеличил през месеца,в който не ходих на химио,за да ида в Плевен уж да ми правят процедурата.И/аз така си го обяснявам/ понеже не могат до безкрай да ми правят ХТ/имах право само на още два курса/ явно не виждат смисъл да ме тормозят и без това отслабналия ми организъм с нея,защото след като я спрат, тумора отново ще се раздвижи.
Ами това е!Аз ще си почивам,но честичко ще ви навестявам  Hug

# 374
Люси, във фейса ти сложих разни неща на стената които намерих. Не знам дали си видяла. Също така едно друго от другата тема, едно момиче е сложило - много ме заинтригува - същата диагноза - моля те виж, всичко трябва да се опита. Особено сега като казваш, че няма разсейки, ейй това е хубаво Люскааа, усмихна ме, обичам те момиче с теб сме и трябва да стане чудото и ще стане да знаеш  Peace Hug Hug Hug Hug Hug 

Ето - от другата тема - Кафе с мед - Искам от все сърце да пожелая пълно излекуване на Луси, моля се за нея! Praynig

Не знам дали са пробвали тази клиника
 http://www.integramed.org/.

Покрай тази тема се разрових в интернет и попаднах на статия за излекуван възрастен човек в последен стадий на същата болест....http://www.blitz.bg/article/32466.

Дано се случи и при Маги, да оздравее и да бъде още дълги години с децата си! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт