"Дързост и красота"- тема 81:"Ако всичко изглежда добре, значи нещо не е наред"

• 47 724
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Какво безлично лице и каква Фалшива усмивка има Тейлърица+увисналите цици и безформеното задно седалище и тази талия е просто разкош Sick Sick Sick Sick

# 436
Какво безлично лице и каква Фалшива усмивка има Тейлърица+увисналите цици и безформеното задно седалище и тази талия е просто разкош Sick Sick Sick Sick

Все пак нали знаеш, че обиждаш актриса, която не познаваш. Актриса, която е  човешко същество.  Малко граница, моля те.  Praynig

# 437
Същото нещо мога да кажа и аз за Катрин Кели Ланг, защото вие все я нападате, нали Peace Не можете да се спрете да я обиждате, да злобеете по адрес на героинята й Брук и все да търсите разни неща за нея, все била вършела неправилни действия, сякаш Стефка 1 и 2 и Тейлъричка са идеални Confused

# 438
Убеден съм, че не можеш да намериш нито 1 пост, в който съм НАПАДАЛ ККЛ, просто защото това никога не се е случвало и няма как да се случи. И да - има разлика между това да кажеш, че дадена героиня е такава или онакава и това да обиждаш по грозен начин физическите характеристики на човек, който нищо не ти е направил. И все пак -  прави каквото си искаш.Просто не се опитвай да извърташ, че съм ККЛ хейтър, защото си уцелил най-погрешния човек.  Wink 

# 439
Същото нещо мога да кажа и аз за Катрин Кели Ланг, защото вие все я нападате, нали Peace Не можете да се спрете да я обиждате.............
Ние нападаме, коментираме и критикуваме Брук Лоугън.И действията й във филма.
А не актрисата и човека Кетрин Кели Ланг.
Можеш ли да направиш разлика между реален човек и екранна героиня?

# 440
Mхм, да бе, да. За това веднъж една от вас каза цитирам: "Тя Катрин Кели Ланг трябва доста да е затъпяла от вживяването си в образа на курвата Брук." Peace Wink Хайде опитай се да отречеш това, а, ма не можеш Whistling

# 441
Не мога нито да отрека, нито да потвърдя.
Ако искаш категоричен отговор, дай реален цитат.
А не "Един ми каза, че му казали, че еди кой си казал, че ККЛ била.....".      Laughing

# 442
Аз съм го цитирал коментара с точност, друг е въпроса кой го бе казал и ще има ли доблестта да си признае кой е? Naughty Но като знам, че тук предимно преобладава лицемерието и отричането, знам, че никой няма да го стори Whistling Crossing Arms

# 443
Аз съм го цитирал коментара с точност........
Не си.
Просто си дал едно изречение в кавички.Което може да го е казала баба ти, леля ти или гаджето ти.
Цитата е друго нещо.Ето, аз в началото на поста си съм те Цитирала.    Peace

# 444
Както каах тук преобладава лицемерието и отричането, а и неискеността ooooh! Confused Sick Sick Sick Sick Моите баба, леля, гадже и т.н. не го гледат сериала, така че не приписвай на тях твоя и на приятелчетата ти вашите грехове Naughty Ти ли ще ме учиш мене бе? ooooh!

Последна редакция: чт, 18 юли 2013, 13:07 от David_Charvet

# 445
Охх, отказвам се.
Иди се научи Как се води нормален ДИАЛОГ.     Peace
И как се разделя една личност от филмова героиня.

# 446
О, да, то най-лесно така да избягаш от проблема  Naughty Защото не можеш да се защитиш, защото съм казал истината, от която те боли.  Wink Или както винаги правите всички: мен ме изкарвате виновен, аз съм все крив, а вие сигурно сте невинните жертви, дето са все прави? newsm78 Whistling ooooh! Все аз, Брук, или Хоуп сме ви виновни. ooooh!
Tи иди да се научиш да казваш истината, или да си признаеш какво си казала, или какво би направила, а не да избягваш въпросите ми. Peace

Последна редакция: чт, 18 юли 2013, 16:53 от David_Charvet

# 447
  • somewhere near the sea
Все аз, Брук, или Хоуп сме ви виновни. ooooh!

# 448
  • somewhere near the sea
Най-после се разбира, че Маркъс не е ударил Антъни. Колата му не докосва пострадалия, защото вече друга кола вече го е ударила и шофьорът е избягал...Томас и Карълайн правят това, което е бил длъжен да направи полицаят.
Бил идва при Лиъм и е бесен, че Хоуп е една неблагодарница-приета е в семейството, той лично се е извинил, а тя е изоставила сина му. Но се надява тя да се върне

Стефи казва, че Хоуп е още незряла(Ридж е съгласен с това) и още не е дораснала за брак.

Хоуп не е сигурна, че още обича Лиъм...Брук счита, че Хоуп не бива да прекалява толкова. Дъщерята се инати- не иска тоя брак. Брук държи лекция, че не е лесно да си женен, не може веднага да стане идеално.

Стефи идва при Лиъм и научава, че Хоуп се е изнесла. Предлага му разходка по плажа, разсмива го.

Освобождават Маркъс като го глобяват само за ползването на телефон. Тенкю, Томас, тенкю, Карълайн, целувки, прегръдки, обещания...

# 449
О.к., не мога да се защитя, боли ме, бягам от проблема, изкарвам те виновен, а аз се правя на жертва.
Ти си прав, аз съм грешната.
Сега успокои ли се?
Радвай се на брук и забрави за брукомразките.    Laughing

Общи условия

Активация на акаунт