Италия, 138

• 29 506
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Другото е че при климатиците трябва да се изчисли разхода. Аз предпочитам скъп климатик с енергоспестяващи функции, отколкото някоя енерго ламя , която ще ми излезе скъпа после.

# 541
Реджи,не мога да разбера защо не си купиш сплит? Rolling Eyes
Кат казва  Фей,с малко повече пари ,но поне знаеш какво си си купил.
Този пингвин и е ингомбранте ,и е шумен ,и току що както каза Лени кой знае колко гълта.. Naughty newsm78

Аз днес бях по горите на Валброна.Имаме си едно местенце,разкош - нависоко,жива душа няма- чуват се само птички и щурци.. Hug Hug
Аз както ви казах си купих хамак ,вързах го на 2 брези ,шарена сянка -абе разкош !!! Hug Hug

Последна редакция: сб, 15 юни 2013, 20:55 от fio'

# 542
Нашите климатици навремето бяха скъпички, да. Обаче мъжа ми е голям подробник и беше изорал пазара и знаеше всичко за климатиците. Той е от хората, които ще седнат с една елка и ще смятат киловати, години и ще ти каже точно кога ще си на плюс:) Ще следят оферти, ще питат най-нахално за още намаление, тотално ще ти писне покрай него от всичко, но ще изрови най-оптималното. След което за съжаление го хвърля и само ползва не поддържа.
Излишно е да казвам, че още нямам дъска за тоалетната чиния, но поне е купена нова и чака монтаж...

# 543
Barba, наистина доста натоварена програма с твоите гости, а кой готви? Laughing
За Рим- аз бих отишла винаги.
За Амстердам-тъкмо ще се изнижеш като започнат жегите.

100% моята приятелка! Всеки ден и на всяко ядене. Simple Smile Много вкусно също така.

Последна редакция: сб, 15 юни 2013, 22:20 от Barbabeau

# 544
  • в едно миланско село
аз си признавам чистосърдечно, че куп неща изчитам преди да купя каквото и да било, но накрая не дълбая толкова в бъдещо време, а в началния капитал. навремето, като сложихме климатиците, ни оплюха всички, кой по здравословни, кой по икономически причини. истината (моята) е, че при разумна употреба, ползите са повече от вредите. за мен е нездравословно да се потя цел ден и да не спя през нощта, а разходите ни са 130-170 евра в повече годишно, при 3-4 месеца редовно (понякога 24-часово) използване. аре да не фалирам баш за тия пари, е на, днес капризът на мъж ми ми струва половин годишна сметка. всичките хитринки, дет си ги е набелязал, ако разделено за 10 години ми спестят 4-5 евро на месец, с инфлация и тем подобни, не знам колко си заслужава харчлъка.

за Рим... този град, точно както Виена хич не ме привлича  Embarassed
при това, имам къде да спя, та разходите биха били никакви, а ей на- и това лято ще се чудя какво извинение да си намеря, за да не отида  Rolling Eyes

луда работа  ooooh! Close

# 545

за Рим... този град, точно както Виена хич не ме привлича  Embarassed
при това, имам къде да спя, та разходите биха били никакви, а ей на- и това лято ще се чудя какво извинение да си намеря, за да не отида  Rolling Eyes

луда работа  ooooh! Close

Аз съм така с Москва.. Mr. Green-дестинация ,която звучи мн.естравагантно на италианците.
Но много и се чудя за догодина ,щото нали се знае -днеска има ,утре нема.. Thinking

Ей го на,добре ходих преди години в Швейцария и през зимата ,и през лятото - спането безплатно.
Сега го нЕма.... Sick ooooh!

# 546
Мен така не ме привлича Париж ( ужас), но предполагам, че когато нааай-накрая отидем ще бъда в някакъв шок и ще се влюбя безпаметно, което винаги ми се случва при никакви очаквания /и обратно/ Така си бях харесала Берн, Бремен и Братислава. Ей такива едни места, от които нямаш някакви очаквания особено те изненадват и се запечатват.Спомням си и Пиран  и хотела на в центърчето  на Пиран, когато си отворих кепенците на стаята хотелската, която надничаше над площадчето току до морето се разплаках от радост. На всичко отгоре точно  тогава се разлетяха и гълъби , и заби камбана та в крайна сметка се разбих от рев:) /Още не бях идвала в Италия, за да нарека гледката по-скоро типична:)/

# 547
И аз бих се разплакала от подобно нещо...
Плакала съм и от красотата и величието на природата на някои места Hug

Но няма да забравя как сестра ми се разплака,когато я заведох в Еселунга 1996 ... Thinking Confused
След стахотното  бг.нямане -магазините бяха буквално празни /тук малко от вас могат да си спомнят това време/, изобилието което тя видя в Еселунга ,мащаба на един хранителен магазин /за първи път излизаше на запад/,наистина я порази ... Thinking и тя наистина се разплака.... Sick Sick Hug

oggi

Последна редакция: сб, 15 юни 2013, 23:08 от fio'

# 548
Хайде и аз да се отчета с нещо хубаво от днес - бяхме на детски рожден ден, 4 деца бяха поканени, т.е. съвсем кротко. Бяхме на пикник в парк, яденето много малко и семпло - и все пак вкусно (торта, мъфини, студена макаронена салата), но за сметка на това децата се натичаха на воля, пускаха хрърчило, играха с фризби, топка, вряха се из храстите, тичаха боси по тревата. Имаше и хамак, на който все имаше по някое дете да се люлее.
И като изключим, че на мен ми беше малко трудно да тичам напред-назад с корема и се поуморих, беше много разтоварващо  Peace.

От климатици не разбирам, само репликата на Фейам "не спя през нощта" от жега ме върна за момент в спомени...  ooooh!. А аз обичам жега, и съм много добра в спането, но е имало наистина кошмарни нощи, и то много от тях.

Тук ни пеят славеи нощем и е свеж въздухът. Само дето в 4 сутринта е вече светло  hahaha Crazy. (а аз не обичам да пускам щорите, защото ми спират въздуха, а пердета така и не се задълбочих да се науча как да си направя).

# 549
  • в едно миланско село
ФФР, много отдалеч са те снимали  Twisted Evil, но много гот идеята  Hug

аз съм голяма ревла, макар и не (винаги) заради природа  Rolling Eyes
лайтмотивът на щерката, когато сме нанякъде е "мама, нон пианджере"  Embarassed Joy
ако е речено да повторя Десита догодина, ше трябва да се заредя с носни кърпички  Mr. Green
отивам да спя, мацки, денят ми бе по-дълъг от работен, но определено и по-положителен.

# 550
Ревли Joy
И аз бях на детски рожден ден вчера, само с малкия, в едни градинки, миниатюрни между два блока, но децата пак тичаха и лудяха на воля. Почти нищо не хапнаха, да не губят време за игра. Големия беше на басейн с баща си. Днес ще ходим в селото на бабата на мъжо, свекър ми да се види с един негов братовчед, после ще обядваме в околностите, след което. Сме на прощално парти, едно от българските семейства, които работят в Нато, и с които станахме добри приятели, приключват с мандата и си тръгват.
Аз все пак реших с ит. паспорта да пърувам, и онзи ден направих и Еста, запазила съм почти навсякъде хотелите, остават кърпички да набавя  Grinning. Наскоро гледахме една комедия Mai stati uniti, понеже е снимана поместата, на които ще ходим, (Фей, виж я, тъп ит. хумор, но е снимана в едни красоти....)

# 551
  • Milano
Здравейте!

Десита, ти как си купи билет за САЩ преди да си изкараш паспорт?
На мен при всички симулации ми искаше номер на паспорта и т.н.

Фио, защо малко ще си спомнят липсата на стоки по магазините през 1996г?
Почти всички са били големи, а и са живяли там по това време.

пп. тази снимка от самолет ли е правена? Laughing
Аз пак виждам спортна мацка, въпреки твоите оплаквания.

Фейам, недей така да оповестяваш на всеослушание, че си земна и имаш чувства...защитавай все пак имиджа на ''дура'' Laughing.

Аз от гледка на природа не мога да се разплача, най-много да се възхитя и то най-вече, ако има море.
Напр. гледката от балкона на Барба е моццафиато - като на 5- звезден хотел.
Иначе съм ревла прим. като си постигна дългомечтани неща.

За градовете - мен Лондон не ме привлича, обаче напоследък искам да отида да видя ''защо всички ходят'' и тъй като не очаквам нищо взех да си мисля, че ще ми хареса.

Ходих до магазина, получих необходимите обяснения, точно моя модел климатик беше свършил. Върнах се вкъщи и го поръчах онлайн на сайта, на който имаше безплатна доставка - Сатурн.
Обаче, за първи път ми се случва да трябва да чакам 2 дни, за да проверят дали картата е моя?
Обикновено става за секунди.

Последна редакция: нд, 16 юни 2013, 18:22 от regina di cuori

# 552
  • в едно миланско село
Реджи, анке и дури пиангоно  Joy

правя табуле, щерката много го харесала в приемната фамилия във Франция, обаче не помни сурови ли са били зеленчуците, или не  ooooh!

# 553
Честито, да си го ползвате със здраве:)

Аз от своя страна поръчах новия си фотоапарат, след дълги месеци очаквания и сравнения на оферти, гледане,  четене, мислене и мечтаене днес попаднахме ( случайно) на по-ниска цена в Трони, нямаха го наличен, но го капарирах тия дни ще го доставят.

Чувствам се странно, защото ако вярвате или не за 1в път пестя пари за нещо в живота си И устоявам някакви по-големи суми да задържа целево, нещо което сигурно другите на 13 години са го научили, аз сега. Хубаво чувство е. Ще ми вземат стария айпод от един магазин за джоки оцениха го  ( неочаквано добре) и мъжът ми ще си купи и той няква играчка която отдавна иска, т.е ще му помогна да го има.  И като му казах че му падат Х евра от сметката той ме погледна с такова обожание, че му казах ако иска и телефона да му дам, никакви проблеми - днес съм бяла и добра:)

# 554
10сент, уточни тази работа с айпода - продаваш го на старо в маг.за игри 2ра употреба ли?
Питам те щото сме се заринали с ПСП,УИ,ПС  и тн...
вече никой не играе с тях ,маса пари са хвръкнали по тях,няма да е лошо ако успея да взема нещо  евентуално.

Мацки ,веднага да уточня ,че на снимката в хамака НЕ съм аз... hahaha Joy,а синът ми /които е на 11г. и е висок точно като мен...../- помислих си ,че някой може да ме сбърка.. Mr. Green Hug
Аз като се просна на хамака и той стига на 20см от земята.. hahaha  Joy

Общи условия

Активация на акаунт