Италия, 138

• 29 500
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Може ли да ми кажете как е канап е на италиански, думата ми беше вече няколко пъти повторена от Ани, но и няколко пъти не мога да я запомня. А да ръкомахам из железарията хич не обичам...

# 601
# 602
tochno, super!

# 603
Може ли да ми кажете как е канап е на италиански, думата ми беше вече няколко пъти повторена от Ани, но и няколко пъти не мога да я запомня. А да ръкомахам из железарията хич не обичам...

Голяма си скица. Laughing
Аз понеже в железарии и магазини 'фай да те' се забавлявам като манекенка в мол, много трудни думи знам, ама и много не знам:)))), та редовно ръкомахам пред консултантите. Не си сама.

# 604
Аз понеже в железарии и магазини 'фай да те' се забавлявам като манекенка в мол, много трудни думи знам, ама и много не знам:)))), та редовно ръкомахам пред консултантите. Не си сама.

И аз така ! Peace Peace Hug
И днес успях да поправя раницата на колелца на сина ми .според баща му беше за изхвърляне разбира се... Mr. Green Mr. Green
А вчера монтирах телевизора на стената..
Подобни неща ме зареждат с енергия страхотно.. Peace Hug

Едно от местата на които си дадох СВ, и дето познавам половината от персонала,беше именно "Брико". Нямаше да сгрешат ако ме бяха взели,щото доста пъти засичам ,че съм по компетентна от някои от персонала там.. Mr. Green ooooh!

# 605
  • в едно миланско село
ще ме уморите просто  Laughing
аз навремето оправях много, но повече кабели, програмиране и подобни, един пирон не съм убедена, че знам да забия  Embarassed, а в последните години не можех дори телевизора да си пусна сама  Joy
то не че и новия съм го пробвала, всъщност  Shocked

# 606
Ами щот' си имаш Мъж в къщи.. newsm78 Mr. Green Mr. Green

Но тъй като Господ гледа / аз още от Бг. си можех всичко,щото мн.ме привличаше да помагам на татко/,ме е събрал с Принца на Падерно,дето никога не се е и замислял нещо да си оправи... Twisted Evil

# 607
  • в едно миланско село
Ами щот' си имаш Мъж в къщи.. newsm78 Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy

майтапче ли е това?  Joy
като четох миналата седмица за на Лени тоалетната, видях преди 2 годишна домашна ситуация   Twisted Evil
сега се боря за паравана в неговата баня, щото едната дъска я сложих, ама това не вярвам да успея  #Crazy

# 608
ще ме уморите просто  Laughing

За мен е хоби. Правя неща, защото ми е приятно и се забавлявам, а не защото трябва. Мъжът ми не е толкова сръчен като мен Mr. Green, но не бих казала, че е с две леви ръце. Под мое супервайзване всичко прави. Joy Обаче архитектурно-инженерната мисъл е само у мен.

# 609
хех и аз имах проблем с дистанционното на скай навремето:) и пак добрата Ани ми беше помагала да се справя:)
аз съм мързелива иначе някои неща мога да правя, и по принцип не вярвам че има нещо, на което да не мога да се науча. Мъжът ми 'нон е капаче" и приключва въпроса аз по не се предавам.
но сглобяване например ме дразни. И му подавам той да сглобява,  и у него както на всяко момченце му дреме нещо да човърка, но не го развива и много се старае да не демонстрира, че всъщност е капаче, че току виж съм го подгонила със 'задачи'

но подхода с малките проекти започва да ми става любим, сега съм си поставила за цел да направя едно дъъълго сандъче с подправки. току виж и къщата съм боядисала някой ден Twisted Evil

# 610
  • в едно миланско село
късно ми е вече да се обяснявам, отивам да спя. аз съм израснала в мъжка компания с колело Балкан(че). после мотор, и кола от Фиат 125 през Москвич до Лада. нема нещо, което да ми се опре, ако дет вика Барбич, го правя с кеф.
с годините станах мързелива, предпочитам да си пия бирата, давайки акъл на който е решил да е саморъчко в момента, и много ме бива, смея да твърдя  Laughing

# 611
  • Milano
Добро утро след кошмарна нощ.
И да не дишаш пак се потиш, нооо сутринта в 8,30 ми доставиха климатика и искам-неискам инструкциите ще се четат днес, за да го пусна.
Забелязах, че е ''произведен в Китай'' Mr. Green.

Искам морееее. Хич не ми се работи при такова време. И се чудя някои хора (мами от детската на детето), като не работят как изчезват по почивки по 3 месеца? newsm78

# 612
  • UK
но подхода с малките проекти започва да ми става любим, сега съм си поставила за цел да направя едно дъъълго сандъче с подправки. току виж и къщата съм боядисала някой ден Twisted Evil

Това за сандъчето е супер идея, пусни някой линк откъдето смяташ да черпиш идеи, ако имаш наличен такъв. Въпреки че като знам колко съм сръчна...но пък съм стрателна!  Sunglasses

Като стана дума за сандъче си спомних преди години как баща ми си купи един доста скъп ел. трион с оправданието обещанието, че ще прави на майка ми рафтчета в една стая "да си подрежда разни неща". Е, единственото, което изработи с това трионче си направи 2 сандъчета за инструменти и си режеше подпалки за жарта, когато имахме двор и правехме барбекю/варяхме доматени консерви  Joy.

Аз от 3 седмици чакам да ми бъде оправен един елементарен теч в банята, който изисква само затягането на едно уплътнение с гаечен ключ. Скоро попитах какво става с това, при което Ц. ме изгледа учудено и каза "дразни ли те".  ooooh! #2gunfire #Cussing out

# 613
Аз имам готово сандъче. Много е готино пише Canzoni per bambini  на него:)
Представлява сандъче което е с формата на едновремешна малка плоча , ти плоча виждала ли си всъщност?
Та, дълго е и точно питах Д. дали ще ми го хариже, защото има и други подобни по-малки идеално е за container gardening
Моето участие ще е в саденето. Сега трябва да преместя една мента там ( оная за мохито-то), босилек, тимо и майорана май ще се хванат

обаче жегата е ... и ще стане довечера тази операция

# 614
Ние с мъжа ми идеално се допълваме - аз съм сръчна и мързелива, той е деен и хвнат в ръцете  Laughing  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт