ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 17

• 64 942
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
Caipirinha,, мерси, ще погледна и там, днес видях техен щанд в Дъглас и беше много зле, май в Италия ще ги търся.

# 286
Днес пробвах фон дьо тена Age rewind на Maybelline. Консистенцията много ми хареса - лесно се нанасяше, кремообразна - много приятна. Взех си най-светлия жълтеникав цвят nude, който ми е с една идея по-тъмен от моя естествен цвят, но няма фрапираща разлика, която да се забелязва.  Simple Smile Струва ми се слабо покривен. Сложих на Т-зоната прахообразната пудра на Catrice и стана екстра. Много е хубава тази пудра. Може би следващия ми фон дьо тен ще е на тази марка. Гледах, че има най-различни и мисля, че по нищо не отстъпват на по-скъпите.  Wink
и аз много ги дебна тези Catrice,струват ми се много хубава марка за цената си,а фдт-на им идеално пасва с цвета на моята кожа  Peace

# 287
  • най-шареното място
Привет, търся мнения за минералния фдт на LilyLolo - трайност, покривност, естествен вид.

# 288
  • София
Минавам да похваля най - накрая един фон дьо тен. Леко изсушава, т.е., е подходящ за нормална към мазна кожа, попива идеално и матира. Течна текстура, не китосва като диора или герлена, по - скоро е идеален за ежедневието. Ето този е:

# 289
  • Sofia
Привет, търся мнения за минералния фдт на LilyLolo - трайност, покривност, естествен вид.

Аз имам и него, и този на Une. Разликата между двата е, че Une-то блести леко, докато Лили Лоло е абсолютно матов. Аз ги смесвам 1 към 2 и ми става идеално.
Като покривност е ок, може да се напластява и не седи като маска.  Естествено изглежда, особено ако си уцелиш точно цвета. За трайност - не мога да кажа, че няма да го пипнеш цял ден, аз го подновявам след около 4-5 часа, но съм със смесена кожа.
Хубавото е, че в Зоя-та има малки контейнерчета, като тестери (но се купуват), с количество за около 4-5 дни поне  Peace
Идеята, че не запушва пори, съдържа само естествени съставки и това, че не изсушава кожата, ми е много приятна и си го подновявам наволя  Mr. Green

П.С. ако го нанесеш с влажен апликатор, има доста голяма покривност.

# 290
  • най-шареното място
Merci Cutesmallcat. Мен основно естествеността ме вълнуваше. Определено цветът е важен. Ако нямаше възможност за тест, нямаше да питам даже Simple Smile . Още веднъж благодаря Simple Smile

# 291
  • Бургас
Минавам да похваля най - накрая един фон дьо тен. Леко изсушава, т.е., е подходящ за нормална към мазна кожа, попива идеално и матира. Течна текстура, не китосва като диора или герлена, по - скоро е идеален за ежедневието. Ето този е:

Подкрепям.  Peace

# 292
  • София
Хвърлила съм око на този ФДТ на Шисейдо и аз.
Гледах ревюта в нет-а и мисля, че ще се погодя с него.
Може ли да споделите как е като трайност през деня, лъсване, с каква пудра евентуално го фиксирате?   bouquet

# 293
  • София
Може ли да споделите как е като трайност през деня, лъсване, с каква пудра евентуално го фиксирате?   bouquet

Ако не ползваш прекалено много козметика под него - няма нужда от туширане. Ако се мажеш обаче като мен с 3 слоя кремове - с някоя прахоообразна.

# 294
Аз вчера купих този, още не съм се мазала цялото лице да видя как стои, мацнах само за проверка и ми се стори добре. Покрива доста и не лъщи. Като видя как е след цял ден ще споделя.

# 295
  • Бургас

В тези жеги не съм го носила, но аз така или иначе винаги фиксирам с прозрачна пудра.  Peace
Трайността му е ОК, издържа цял работен ден. Е, при мен всичко "лъсва" по някое време, така че и този не прави изключение. Все още не съм открила продукт, който да не "лъсне" въобще през деня.  Rolling Eyes
Иначе, лекичък е, много приятна консистенция. Завършекът не е абсолютен мат, стои матирано, но не прекалено. Порички прикрива, но не идеално.

# 296
Oт къде купувате Une ? В Зоя не намирам  Rolling Eyes

# 297
Вчера си купих Superbalanced на Clinique.
Носила съм го вчера и днес съм отново с него.
Първите ми впечатления са добри  Simple Smile За сега ми харесва.  Grinning
Не е много покривен, но е по добре с него отколкото без него.
За сега не ми се събира по бръчките и гънките на лицето и не си променя цвета.
Не ми харесва, че е без помпа. Понеже не знаех, че е доста течен и вчера излях доста голяма част от него  Rolling Eyes
Другият му недостатък е, че е без защитен фактор.  Rolling Eyes
И все пак за сега съм доволна.  Simple Smile

# 298
  • София
Аз вчера купих този, още не съм се мазала цялото лице да видя как стои, мацнах само за проверка и ми се стори добре. Покрива доста и не лъщи. Като видя как е след цял ден ще споделя.
Скрит текст:
Чакам отзиви, че и аз съм му хвърлила око. Wink

# 299
  • Sofia
Oт къде купувате Une ? В Зоя не намирам  Rolling Eyes

UNE има в Debenhams в мол България със сигурност. Има и на други места, но не се сещам в момента къде точно.

Общи условия

Активация на акаунт