ЕВРОВИЗИЯ - Malmö 2013, финал / (тема 15)

• 22 885
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Гласувам за Пастора и ви поздравявам с една песен от тазгодишната унгарска селекция:  Heart Eyes

Искате ли, подобно на ESC Radio Awards, да ви правя анкети и да гласуваме за най-добър изпълнител, песен, група?  Rolling Eyes

# 586
nelka,само една ли? Mr. Green
Харел ми е слабост,макар,че "Милим" не обичам да я слушам,точно защото настръхвам.
Още една песен и спирам.Този път с дуета е изцяло евровизионен Mr. Green
Harel Skaat Anne-Marie David - Tu te reconnaîtras

Smile,аз винаги съм за повече игри. Grinning

Embarassed Как да не е я сложа,как?
Harel Skaat & Gali Atari - Hallelujah

# 587
Освен ожесточената битка за гласове, която се води тук, ще имате възможност да гласувате и за най-добър изпълнител и т.н. Също така ще имате 5 дена за гласуване - да не кажете, че нямате време, искам възможно повече гласове, мобилизирайте се, включете и още някой в гласуването.  Grinning

# 588
Аз Изабо си харесвам и Моран.
Предполагам, че имаш предвид  Moran Mazor (Only For Him)ESC 2013 , че в селекцията им има и Moran Mazuz. Ама и израелтяните са едни! Не избраха Hila или Ran Sandler. Не промениха стайлинга на Моран Mazor  и като много знаят – не се класираха за финала на Евровизия. Един фен нарече Moran Mazor „възхитителната секретарка”.  
Поздрав за всички с пожелание да се чувстват красиви Hila Ben David - Beautiful (Live   bouquet

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 15:33 от Isis

# 589
Oтново имаме равенство между Пастора Солер и Даниел Дигес. Само да се появи някой да гласува за едният от двамата. Praynig Активизирайте се! Grinning

# 590
Oтново имаме равенство между Пастора Солер и Даниел Дигес. Само да се появи някой да гласува за едният от двамата. Praynig Активизирайте се! Grinning

Joy Все с равенства ще решаваме ми се струва.  Laughing

# 591
  • Русе
Здравейте, меломани!
С удоволствие бих дала гласа си за Пастора  - хареса ми блендата на гласа й и трудната песен.
Песента "Алдо..." на Д.Дигас е много мелодична, но нещо не ми достига там.
Извинете, но къде да гласувам?

# 592
Вени,   bouquet
Ти гласуваш със съобщението в твоя пост  
С удоволствие бих дала гласа си за Пастора  - хареса ми блендата на гласа й и трудната песен.
.
После нашата съфорумка Morphea събира гласовете и накрая обявява резултата.

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 18:31 от Isis

# 593
Здравейте, меломани!
С удоволствие бих дала гласа си за Пастора  - хареса ми блендата на гласа й и трудната песен.
Песента "Алдо..." на Д.Дигас е много мелодична, но нещо не ми достига там.
Извинете, но къде да гласувам?

Може да гласуваш и горе в анкетата ако желаеш и си слушала песните.  Wink

# 594
  • Norge
nelka,само една ли? Mr. Green
.......
Абе как само една, бе!! Flutter  Виж сега как ти се полага поне още една за пустата Алелуя, мноооооооооого Hug Hug Hug

Днес по задачки, чак сега се наредих пред екрана да ви видя докъде сте я докарали и как вървят нещата.   bouquet

# 595
Ако щете вярвайте, ама Сан Марино отново и за трети път ще бъде представено от Валентина Монетта  догодина. Подозирам, че в Сан Марино имат само една певица и квот си имат, това и пращат. Whistling

# 596
Един фен нарече Moran Mazor „възхитителната секретарка”.  
hahaha
Обаче,не съм съгасна,че не и промениха визията. Mr. GreenПо време на израелската селекция не беше накичена толкова много.
Доста се писа,че тя просто не е искала да излезне по-друг начин,та хората се бъзикаха,че е новата Дана.

nelka Hug
Алелуя и Хава Нагила са вечните песни,на всички музикални реалитита ги пеят.Направо да ти писне Grinning

Morphea hahaha
Добре,че нямат правилото на Малта.Нали при тях ако се явиш и после трябва да изчакаш 5 години ако искаш да повториш.

# 597
Ако щете вярвайте, ама Сан Марино отново и за трети път ще бъде представено от Валентина Монетта  догодина. Подозирам, че в Сан Марино имат само една певица и квот си имат, това и пращат. Whistling

Вярвам ти.  Mr. Green Леля Рени ще има да я гледаме...

# 598
Гласувам за Alcohol Is Free" (Гърция)

# 599
Здравейте и от мен! Laughing Аз гласувам за

Общи условия

Активация на акаунт