ЕВРОВИЗИЯ - Malmö 2013, финал / (тема 15)

• 22 863
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Да изчакам с гласуването за Латвия.
 Имам си вече фаворит  Simple Smile

# 661
  • MJF
От петте песни на Латвия помня три - 2010 - Aisha   "What For?", 2012 - Anmary - Beautiful Song и 2013 - PeR   "Here We Go".  newsm78 тъй като водещото е мелодията при мен а и трите са ок по тази линия и аз още се колебая. 3 от 5 е не е никак лош резултат, даже е за браво.

# 662
 Песента "What For?"на Aйша ми беше из класациите и я помнех с добро. Не като някаква супер песен, но като една от симпатичните. Обаче сега като я чух, много слабо ми се стори изпълнението. А Анмари французите я превъзнасяха и миналата година  бяха много изненадани, че отпадна от финала.

# 663
Много нисък избирателен вот за най-добра песен имаме. Grinning

Убедително, с невероятните 3 гласа печели... "Hold Me"!  Laughing

# 664
  • Norge

Убедително, с невероятните 3 гласа печели... "Hold Me"!  Laughing
Joy
Смайли, пак че не е равенство. ooooh!
На мен ми прави впечатление, че отсъстват гласове за Гърция, докато с недоумение при предната анкета/гласуване видях колко пъти е избрана тъкмо гръцката песен.  Rolling Eyes
Поздрав за победилите!   bouquet

Мъничко ще се забавя с гласуването, пиша тук едни фермани по съвсем друга тема... Crossing Arms

# 665

Убедително, с невероятните 3 гласа печели... "Hold Me"!  Laughing
Joy
Смайли, пак че не е равенство. ooooh!
На мен ми прави впечатление, че отсъстват гласове за Гърция, докато с недоумение при предната анкета/гласуване видях колко пъти е избрана тъкмо гръцката песен.  Rolling Eyes
Поздрав за победилите!   bouquet

Мъничко ще се забавя с гласуването, пиша тук едни фермани по съвсем друга тема... Crossing Arms

А де, добре, че няма равенство.  Mr. Green
Ми смешно ми стана. И след него италианецът... размина му се победата с един глас.  Crossing Arms Laughing

# 666
Aз забравих да гласувам в анкетата cry
Щях да вотна за  "Hold Me"

# 667
  • MJF
Eй преди  Coffee се чудех къде пък Латвия има песен "Hold Me" Laughing.
За Латвия все пак труден избор от посочените три от мен. Вот за 2013 PeR - Here We Go

# 668
Шош hahaha сега ти си разсеяна.

Musiqq  - "Angel in Disguise" ,аз наистина много харесвам тази песен Mr. Greenноси толкова настроение.

# 669
  • DE
2013 PeR - Here We Go и аз така  Grinning

# 670
Aз забравих да гласувам в анкетата cry
Щях да вотна за  "Hold Me"

Е, тогава наистина го обявявам за още по-голям победител с още по-рекордните 4 гласа.  Hug Grinning

# 671
Е, тогава наистина го обявявам за още по-голям победител с още по-рекордните 4 гласа.  Hug Grinning
hahaha
Въобще не очаквах да спечели с такава преднина Laughing

Може ли следващата анкета да е за Мистър или Мис?

# 672
Единият глас за Азербайджан в горната анкета  (от 3-те към момента) е моят.

........Латвия е аутсайдер в Евровизия.

Морфи, чак пък аутсайдер! Сигурно имаш предвид, че е на последното място в нашия полуфинал, но това е относително класиране.
След колебание между Латвия 2010 Aisha и Латвия 2013.........,
 избирам "аутсайдера Grinning "  - Латвия 2013 - PeR ("Here We Go")  Peace  – силно енергизираща песен!

Любимата ми песен от латвийската национална селекция Antra Stafecka - „When You're With Me"
Да припомня и другата песен, с която PeR участваха PeR - Sad trumpet (Eirodziesma 2013) - в 1,09'

Последна редакция: ср, 26 юни 2013, 16:39 от Isis

# 673
Isis, като казвам за Латвия, че е аутсайдер имам предвид класирането от последните 5 години - 3 пъти са заемали последно място в своя финал 2009, 2010 и 2013.
Разгледа ли таблицата в линка, който съм сложила?
http://en.wikipedia.org/wiki/Latvia_in_the_Eurovision_Song_Contest

# 674
Е, тогава наистина го обявявам за още по-голям победител с още по-рекордните 4 гласа.  Hug Grinning
hahaha
Въобще не очаквах да спечели с такава преднина Laughing

Може ли следващата анкета да е за Мистър или Мис?

Може, може, каквото иска зрителят.  Hug Обаче остават 5 страници до края, викам да ги изпишем и тогава?  newsm78

Най-добра певица и певец ще почакат.  Grinning Да видим кой ще спечели другата оспорвана битка.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт