SUPERNATURAL:I Need a (Supernatural) Hug

• 30 939
  • 686
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря на всички Hug . И отделно на Бела за гифчопада - като в доброто старо време. Много, много приятно, наистина. Надявам се другия сезон да поеме пак тази своя след-всяко-епизодна дейност.
Ще ми се да кажа, че има вероятност бебЕто да е Уинчестър, ама няма: миналото лято Дийн беше в Чистилището, Сам беше с Амелия, а само на единия не бих (се) пуснала Outta Joint . Мъжът ми си остава с недоказуемите рога Mr. Green .

Поздрав:

PS. Мисис Рийдъс Grinning , не съ притеснювайте, ней заразно. Сакън Mr. Green .

# 76
В анкетата гласувах друго, демони и ангели. Друго, защото ми ипсваха джиновете и фокусниците.

# 77
  • # супернатурална #

newsm47

Някой ако има желание и възможност да ми го намали за подпис  Praynig , моменталически ще се възползвам  Laughing

# 78
Импала и на мен ми липсва доброто старо време
трябва да се поправям

Преди аз се оправдавах с малко бебе, ама вече ми отнехте тази функция...

Галче, за съжаление нямам програма да ти го намаля тук, но съм сигурна, че ще откликнат другите.

И хайде добро утро, като едно време

А Импала да не се оправдава - кой бил в чистилище, кой с Амелия- да си признава на това гифче кой дърпа момчетата към земята?

А за тези, които ги е страх от boom ефекта, винаги има начини  Joy

# 79
Добро утро сладурки  Hug

Гале ,виж така дали става -
Скрит текст:

# 80
Импалка, честито, да сте живи и здрави! Hug

Вече се чувствам неудобно в тази тема, че не съм бременна и нямам бебе. Mr. Green

В анкетата гласувах за ангели - все още са ми интересни, а и има някаква йерархия, разнообразие при тях, докато демоните ми доскучаха; Конниците - те ми бяха най-интересни в целия сериал Heart Eyes; и боговете - също предлагат разнообразие, а и са ми интересни.

Последните два епизода ми бяха малко скучни. Дано новият сезон и падналите ангели са ми по-интересни. Flutter

Случайно загледах един епизод на Кръцни/срежи, в който участва Миша. Той е инструктор по йога, много гъвкав, но и много надарен = автофелацио. Искаше да му намалят достойнството, защото се бил пристрастил. Дори демонстрира! Никога повече няма да гледам на Кас и Миша със същите очи! hahaha hahaha hahaha

# 81
Случайно загледах един епизод на Кръцни/срежи, в който участва Миша. Той е инструктор по йога, много гъвкав, но и много надарен = автофелацио. Искаше да му намалят достойнството, защото се бил пристрастил. Дори демонстрира! Никога повече няма да гледам на Кас и Миша със същите очи! hahaha hahaha hahaha

кажи кой сезон и епизод... това е само като за Миша роля.... нали си е луд

# 82
Не мисля, че няма да се сещате за това изпълнение, но на мен ми е изключително любимо и е просто невъзможно да ми омръзне, за това се чувствайте поздравени!

# 83
  • # супернатурална #
Права си, няма омръзване. Добре дошла  Hug

Лисе, не шава  Laughing

А вие чакате ли, чакате ли?

# 84
  • В две мънички очи...
Ssolleill, страхотно е, отдавна не бях го гледала Simple Smile

# 85
Благодаря за топлото посрещане.
А аз ще продължажам да споделям любими клипчета и снимки, че да си спомняме любими епизоди и така времето в очакване да мине по- бързо! Hug

# 86
кажи кой сезон и епизод... това е само като за Миша роля.... нали си е луд

Сезон 5, но за епизода не съм сигурна. Между 16-19 някъде. Rolling Eyes

ПП. Проверих, 19-ти епизод.

# 87
Здравейте да почерпя и тук  Hug
слагам още 1 свещичка на тортата днес -24

и да пием като патрона  Mr. Green

# 88
  • гр. София
Лисе, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и в хармония със себе си!   

Солей, добре дошла!  Grinning

# 89
Солей , добре дошла и от мен   bouquet

Розе , благодаря ти  Hug  bouquet  bouquet Crazy

Общи условия

Активация на акаунт