Пазаруване от miniprix.bg - 14

• 57 717
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
Ая ,като си влезеш в МОЯТ ПРОФИЛ , МОИТЕ ПОРЪЧКИ най-в дясно има надпис ДЕТАЙЛИ ,натисни го и ще ти излезе поръчката с линкове  Peace

# 346
мерси   bouquet

# 347
  • Сандански
Знаете ли дали презареждат изчерпани продукти? Харесала съм си едни панталони, но не успях да ги поръчам. Simple Smile

# 348
  • Beyond the stars
По принцип често се случва някой да върне, или пък да не купи това, което му е в количката  Peace
Мисля,че има и презареждане от търсени модели, имах такъв случай с една рокля, която презаредиха.. така че .. проверявай  Hug

# 349
Момичета, мисля, че тези детски дънки http://www.miniprix.bg/product/1041065 са коментирани, но нямам никакъв спомен дали си отговарят на размера спрямо възрастта/височината на детето. Колебая се между 93 и 99, синът ми е на почти 3 и половина, слабичък, но си има тумбаче  Laughing. Моля ако някой ги е поръчвал и има впечатления, да сподели  Praynig. По-малкият номер ме притеснява за талията, а за по-големия се опасявам да не са прекалено парашутни, ако по принцип идват уголемени Crazy.

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 10:51 от Alanis

# 350
Ая ти от румънския сайт ли поръчваш или българския?
Над 40 лв доставката е безплатна, затова нямаш доставка.

Чета ви как почти от всяка поръчка смело връщате разни неща. Плащате ли за връщането всеки път? Доколкото знам само 1 път е безплатно.
само 1 вия път от една поръчка
на следващата поръчка пак можеш да върнеш 1 вия път безплатно, но ако се сетиш 2 дена след като си върнала нещо, че не искаш примерно някоя блуза и връщаш 2 ри път от същата поръчка- тогава плащаш.

Много ти благодаря за отговора  bouquet
Аз си мислех че само първия път по принцип като връщаш нещо е безплатно  и после вече не и при втората ми поръчка даже си задържах ненужните неща, но сега вече ми се изясни.

# 351
Много ме подразниха, защото от поръчката от намаленията на тениски ми липсват почити всички неща, а са ми оставили само ненамалените останали продукти!

# 352
  • Sofia
Много ме подразниха, защото от поръчката от намаленията на тениски ми липсват почити всички неща, а са ми оставили само ненамалените останали продукти!

Да не ти я пращат им пиши (не пиша "кажи", защото телефонът им от месец не работи). На мен от уикенда не ми обединиха 2 поръчки, въпреки че бях написала като коментар във втората, а също и във ФБ. Просто в понеделник май не работиха, а във вторник вече било късно за обединяване, защото беше при оператор Казах им, че тази, която е с 6лв. доставка няма да я получа и да не я пращат изобщо - проблемът беше при тях, не при мен. Анулираха я.
Сега пак трябва да си дебна намаление за 2та парцала, които си искам ПЪК  Twisted Evil

# 353
  • софия

Да не ти я пращат им пиши (не пиша "кажи", защото телефонът им от месец не работи). На мен от уикенда не ми обединиха 2 поръчки, въпреки че бях написала като коментар във втората, а също и във ФБ. Просто в понеделник май не работиха, а във вторник вече било късно за обединяване, защото беше при оператор Казах им, че тази, която е с 6лв. доставка няма да я получа и да не я пращат изобщо - проблемът беше при тях, не при мен. Анулираха я.
Сега пак трябва да си дебна намаление за 2та парцала, които си искам ПЪК  Twisted Evil
Аз говорих с тях по телефон Shocked Миналата седмица. И ми обединиха 3 поръчки без да съм искала. Thinking

# 354
  • Sofia
zvanche, аз на този телефон не мога да се свържа, а едно време си комуникирахме. Може би в понеделник наистина не са работили, защото ми даваше същия странен сигнал, както в извън работното им време, не отговаряха във ФБ и не действаха по поръчките.
Аз това им написах във ФБ - обединяват, когато си поискат, без да сме ги молили, а сега поръчки за 59 лева и следваща за 26, от едно и също намаление, ми пускат поотделно  #2gunfire

# 355
  • софия
zvanche, аз на този телефон не мога да се свържа, а едно време си комуникирахме.
Нали набираш 02 пред номера? Странно е.

# 356
  • Sofia
zvanche, аз на този телефон не мога да се свържа, а едно време си комуникирахме.
Нали набираш 02 пред номера? Странно е.

Да, аз от мобилен звъня. Преди доста време, когато започнахме да пазаруваме от този сайт, даже връщаха обаждане.

# 357
Харесах си ей тази рокличка http://www.miniprix.bg/product/1041701
Чуденката ми е, кой размер да поръчам...
По принцип нося 36, но като гледам какви мерки са дадени в сайта излиза, че трябва да поръчам размер 42! Та въпроса ми е  - наистина ли е толкова умалена?

# 358
  • ...на безопасно
Не.
Мерките дадени в сайта в повечето случаи са коректни. Все пак те мерят в неразпънато състояние дрехата. Дават мерки на дрехата, а не на човека на който би му станала.
При дрехите с презрамки дължината не включва презрамките.

# 359
Може би не съм се изразила правилно... Като информация в сайта са дадени следните мерки:
За снимката е използван размер 40 с мерки
Дължина на гърба 92cm
Ширина на гръба 38 cm
Гръдна обиколка 84 cm

Та тези мерки са обикновено размер 34 или 36, а не размер 40...
Затова попитах наистина ли е умалена роклята?  Peace

Общи условия

Активация на акаунт